Şimdi Ara

Arçelik 270560EI No-Frost A+++ Buz Dolabı Sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 aydır Arçelik'le uğraşıyorum. İlk aldığım model 270560eb yani bunun beyaz olan modeliydi. Fan sesini engelleyemediler dolap komple değişime gitti. Gelen dolap motor sesi aşırı rahatsız ediciydi ve onu da değişime gönderip fark ödeyip Inox modelini yani şimdiki kullandığım modeli aldım. Hem ses seviyesi 38db di hem Inox du hem de daha az elektrik harcıyordu. Gel gör ki bu dolabın da seslerinden muzdarip oldum. Dolabı kullanan dolaplar hakkında bilgisi olan birisi bana söyleyebilir mi acaba? Bu dolaptan gelen sesler normal mi. Bazen çok görültülü çalışıyor bazen şıngır şıngır ses yapıyor. Motor durduktan sonra da videodaki sesi yapıyor. Servis sesin normal olduğunu söylüyor. Ben hayatımda böyle çalışan dolap görmedim ve normal olmadığını düşünüyorum. Hem motor sesinin hem de çıkardığı garip seslerin.

    Arçelik 270560EI No-Frost A+++ Buz Dolabı Sesi







  • arçelik berbat markadır.bosch cok daha ıyıdır.yan duvarları kalorifer petği gibi.evi ısıtıyor.çağrı merkezi filan oyalar ancak.yerli malıda değildir.montaj yapar ancak

  • alvazer A kullanıcısına yanıt

    Dolapların bir standartı olduğunu sanmıyorum. Benim dolabın ses seviyesi 38db ama çıkardığı ses öyle değil. İnvertör motorun en düşük kademede çalıştığı seviye 38 olabilir buna bir şey demiyorum ama belirli bir aralıktaysa ses seviyesi bunu gidip de en düşüğünü yazmak o dolabın gerçek ses seviyesini vermez. E-ticaret diye bir şey var ve sen bu değerleri verip internette satış yapıyorsun. Bu direkt müşteriyi aldatmak oluyor.


    Ücret iadesi yapabileceklerini söylüyorlar ama ben aldığımdan beri dolaplara 500-1000 lira zam geldi. İadeye vermek istiyorum ama dolap elimde kalacak diye korkuyorum çünkü güven vermiyor açıkcası.


    Sizin sorununuza gelince Yan duvarlarında ısınma normal olarak görünüyor. arkasında olan ısıtıcılar yanlara yerleştirilmiş bu dolaplarda. Benim dolap da ısınıyor ama öyle el değmeyecek şekilde değil tabiki de.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.