Şimdi Ara

Aras kargoda çalışıyorum soruları alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaz dönemi için girdim işe kurye olarak çalışıyorum soruları alayım

• Maaş ne kadar ? Bende müşteri temsilcisi olarak başvurmayı düşünüyorum acaba beni alırlar mı ? Şartlar nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MuhteremDede kullanıcısına yanıt
    Asgari ücretten biraz fazla bir ücrete başlanıyor zamanla primlerle felan artıyor. On yıldır çalışan birine sorduğumda 2600 TL aldığını söyledi.
    Dediğin pozisyon için şartlar neler tam bilmediğim için net birşey soylemem mümkün değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patatessiz patso -- 30 Haziran 2016; 2:57:50 >
  • bu kargo şirketlerinin kar oranı çok yüksek olduğunu düşünüyorum hiç konuşma fırsatı buldun mu şubenin geliri hakkında falan?
  • Türkiye'de kargo şirketlerinin kötülüğü bilinen bir gerçek olsada Aras diğerlerine göre gerçekten daha iyi hizmet sunuyor.

Kötünün iyisi anlayacağınız. O bakımdan Aras tercih ettiğim bir firma.

Sizce bu tercihim doğru mu yoksa diğerleri daha iyi diyebilir misiniz? Ya da Aras'ın içinde biri olarak gördüğünüz olumsuzluklar var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gwcwn bir kargom vardı teslim edildi yazmistilar siteye gittim kendim aldim 3 saat sonra bir sıkıntı çıkmadı da neden erken saatte teslim edildi yazmışlar

• nasıl ise girdij nereye basvurdun şoför alıyorlar mi src istiyorlarmi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alice_wonder

bu kargo şirketlerinin kar oranı çok yüksek olduğunu düşünüyorum hiç konuşma fırsatı buldun mu şubenin geliri hakkında falan?

Bende öyle düşünüyorum, henüz onu konuşabileceğim biri ile görüşme fırsatım olmadı , ama aklımda bulundurcam bunu
  • Nasıl girdin nerden başvurdun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam aras için paralelin diyolar doğrumudur
  • Abi bizim emanetler geldimi?

• Kefelon kullanıcısına yanıt
    Başka kargo firmalarında da çalışmışlığım olduğu için bu konuda kendi gözlemlerime göre bir kıyaslama yapacak olursam bence Aras şirketi diğer firmalara göre çalışma prensipleri ve düzen bakımından daha iyi olduğunu söyleyebilirim.

Gözlemlediğim kadarı ile açıkçası kargolara pek hassas davranılmıyor üzerinde kırılabilir yazanlar dahil çoğu zaman ayak altlarında felan oluyor, sağa sola atılıyorlar felan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: promise89

Elini ulaşan kargoyu 3 günde anca getiriyor. Hepsi Böyle.

Bazı paketler okunmuyor havuza gidiyorlar oradan tekrar sıraya giriyor felan yani gecikme olabilir bu yüzden .

quote:

Orijinalden alıntı: hhhhh99

gwcwn bir kargom vardı teslim edildi yazmistilar siteye gittim kendim aldim 3 saat sonra bir sıkıntı çıkmadı da neden erken saatte teslim edildi yazmışlar

Siz teslim aldıktan sonra mı erken teslim edildiğini yazmışlar

quote:

Orijinalden alıntı: omerozkurtt61

Hocam aras için paralelin diyolar doğrumudur

Tam tersine dinsiz diyorlar firmaya
    Başörtülü personel çalıştırmıyor mesela

• Kefelon kullanıcısına yanıt
    kesinlikle katılıyorum hocam ben arasta bi kırılma yırtılma görmedim poşette kolide tabi bu atılma olayı olabiliyor her kargoda olduğu gibi ama o halde bile denk gelmedi kırılıp dökülen ürüne en iyisi aras denemez çünkü ups falan var onlarda çok iyiler bence özellikle kargonuzun konulduğu aracın gps var kargo takip numarasından takip ediyorsunuz görebiliyorsunuz nerede olduğunu kargonun bence 1. olarak ups 2. olarak aras kargo en iyisi bu işte mngde iyi ama yurtiçi sürat falan hiç güvenmiyorum özellikle yurtiçi kullanmıyorum rezaletler aramadılar kargo geldiği halde kargoda bekliyodu ürün bakmasak takip nosundan geldiğinin farkında olmayacağiz ürünün
  • bazı yerlerde görüyorum müdürler böyle kendini birşey sanıyorlar orada öyle mi hocam kendini başbakan sanıyo altüstü bi müdürsün sen be canım ne bu kasılmalar kendilerini falan kasıyolar bazıları tabi hepsi için geçerli değil bu iyi davranıyorlar mı çalışma ortamındayken müdür değilde çalışma arkadaşı gibi davranması gerek öyle davranıyor mu yoksa hep bi yükseklerde mi kendisi ?
  • Kargolari firlatiyormusunuz hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: QTPoison

Başka kargo firmalarında da çalışmışlığım olduğu için bu konuda kendi gözlemlerime göre bir kıyaslama yapacak olursam bence Aras şirketi diğer firmalara göre çalışma prensipleri ve düzen bakımından daha iyi olduğunu söyleyebilirim.

Gözlemlediğim kadarı ile açıkçası kargolara pek hassas davranılmıyor üzerinde kırılabilir yazanlar dahil çoğu zaman ayak altlarında felan oluyor, sağa sola atılıyorlar felan.

ups tek geçerim... hem saygılılar hemde bir problem olduğunda müdür yardımcısına kadar telefon edip özür dileyebiliyor.. (genel müdürlerine attığım tweetten sonra)

işte 16:30 olarak verdim kargonun alınma saatini... ve bir markanın telefonu bu test için geldi... o gün de geri gitmesi lazım yoksa ceza puanı mevzusu falan var... son 1-2 içerik çıkarmaya çalışıyorum video çekiyorum falan... saat 1 civarında kurye geldi... dedim ben size saat ne yazdım siz ne zaman geldiniz ? şuan teslim etmem mümkün değil... o da bize böyle talimat geldi falan dedi.. iyi kapatıyorum ben kapıyı nasıl olsa yeniden geleceksiniz falan dedim bende :D

sonra sarıldım yine telefona temsilciye anlattım durumu... yeniden kurye talebi oluşturdu ve özür diledi durumdan dolayı... hooaayyddaa saat oldu 5 gelen giden yok... alımlar 5te bitiyor... yine aradım müşteri hizmetlerini kız diyor alımlarımız bitti artık falan yarına kalır... dedim bana daha yetkili birini ver en yetkili benim diyor.. dedim sende kapat... önceden bir numara almıştım istanbul şikayet merkezi... artık son çare orayı aradım anlattım durumu... işte oradan ankaraya acil kodlu bi mail yazdılar ankara genel merkez beni aradı falan durumu öğrendi havaalanından gelen bir eleman ürünü alacağını ve ertesi gün istanbula yetiştireceklerini söylediler...

bu arada genel müdürlerine attığım tweetten dolayı da işte ups genel müdür yardımcıları telefon etti... sanırım hem ilk gelen kurye hem de 2. kez talep alan temsilcide problem olmuş... dedim ben şansım yaver gitti yolladım ama başkası olsaydı bu iki elemanınız yüzünden bir ton iş aksayacaktı böyle bit hizmet anlayışı yok dedim...

neyse işte tüm telefon kayıtlarının inceleceğini ve gerekenlerin yapılacağını söyledi kadın defalarca özür diledi.. şimdi yine telefon yollayıp alıyoruz ups den :D ama buradaki kurye değişti önceki elemanın ayağını kaydırdılar büyük ihtimalle.

yani hem kargolar sağlam gelip gidiyor hemde istanbula 1 günde gidiyor ankaradan... bence en iyi kargo şirketlerinden birisi :D

• Sizde yurtiçi kargo gibi yakın mesafelere kargoyu göndermeyip cep telefonuna biz sizin evinize geldik yoktunuz diyerek onları kendi şubenize getirtip malı almalarını sağlıyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan3162

bazı yerlerde görüyorum müdürler böyle kendini birşey sanıyorlar orada öyle mi hocam kendini başbakan sanıyo altüstü bi müdürsün sen be canım ne bu kasılmalar kendilerini falan kasıyolar bazıları tabi hepsi için geçerli değil bu iyi davranıyorlar mı çalışma ortamındayken müdür değilde çalışma arkadaşı gibi davranması gerek öyle davranıyor mu yoksa hep bi yükseklerde mi kendisi ?

Maalesef çoğu dediğiniz gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MADjohny

Kargolari firlatiyormusunuz hocam

Hafif olanlar elden ele atılabiliyor, araca istiflenirken atılmaz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.