Şimdi Ara

aras kargo ürünümü başka kişiye teslim etmiş (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
15.346
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kapı çalıyor. Geliyor ''ahmet mehmet mi?'' diye soruyor evet diyorsun verip gidiyor. UPS geliyor kimliğe bakıp dijital cihazdan imza alıyor. Bu kadar uçurum olabilir.
  • Kustumize K kullanıcısına yanıt
    Ups Dhl kargo ikiside cok iyi yurtdisinda baya yukseldiler ama Turkiyedede aras mng yurtici kadar yeri olsaydi nedense pek tercih eden yok bunlari

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynısı başıma geldi.Ne satıcı ne de kargoyla iletişime geç, hiçbiri yardımcı olmayacaktır.Direk n11.com'dan para iadesi talep et.Ürünü onaylama sakın.Satıcı red eder ise n11.com ile iletişime geç durumu anlat.Satıcıyı arayıp ürün iadesini kabul ettiriyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Caritas

    Aynısı başıma geldi.Ne satıcı ne de kargoyla iletişime geç, hiçbiri yardımcı olmayacaktır.Direk n11.com'dan para iadesi talep et.Ürünü onaylama sakın.Satıcı red eder ise n11.com ile iletişime geç durumu anlat.Satıcıyı arayıp ürün iadesini kabul ettiriyorlar.

    Bunu yapmazlarsa büyük suç bu.Mal teslimi olmadan para aktarımı yapmaları.Sahtekarlığa kadar götürebilirsin ucunu mahkemede.
  • peki şöyle bir durumda nasıl yol izlenebilir? aliexpressten ürün aldık, adamlar Türkiyede bir aracı firma aracılığı ile ürünü gönderdiler burada depoları var galiba,khl elektronik diye bir firma. kargo tanımadığım birine verilmiş bugün kargo takip ile öğrendim, adres okul adresim, iş adresim yani malum okullar tatil edildi ama idari kadro okulda, ama kargo cumartesi teslim edilmiş bizim idari kadrodan kimse yok okulda, eğer ben bu kargoyu bulamazsam nasıl bir yok izlemeliyim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zimilanga -- 1 Temmuz 2018; 20:57:55 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.