Şimdi Ara

Arap ülkelerinden Iphone 4 getirme ile alakalı bilgiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadalar nasipse önümüzde ki hafta pazartesine bir arap ülkesinden 32gb Ingıltere'den alınma Iphone4 üm gelecektir, Fiyatı ise UPS (Super Kargo) kargo bedeli ve diğer ücretlerle beraber 570 euro ya geldi.

2. el satış yapan bir arap sitesinde ki üye ile dün görüştüm telefon üzerinden elinde 3 adet 16gb Iphone 4 var, tanesini 4000 riyal yani 1600 TL den satıyor (Ingıltereden alınma), 32gb ise 4300 riyal...bunun gibi neredeyse 6-7 tane farklı satıcı var fiyatları 1200 ile maksimuma 1600 TL arası... %90 ının yeride Cidde de...eğer o taraflara yolu fln düşen olursa telefon fln verebilirim aldırabilirsiniz...

Burada ki gibi 2000 tl 3000 tl fln fiyat yok, gerçekten alabilme imkanı olan arkadaşlar için büyük bir fırsat

(Bu arada Yarın elime 1tane 16gb ingiltereden simlocksuz düşebilir, onu da geldiği gibi satmayı düşünüyorum)

• Hocam pm'in var
  • babam umreye gidecek. unlock mi satiliyor cihazlar.
  • benim gördüklerimin hepsi unlock du.
    baban umreye gidecekse mecbur ciddeden geçecek, umre firmasıyla konuşup rehber aracılığıyla belki alabilir..
    şahsen medine - mekke tarafında bulabileceğini hiç sanmıyorum...

quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

babam umreye gidecek. unlock mi satiliyor cihazlar.
  • zaten ciddeye gidiyor. babam oralari iyi bilir. teknolojiden fazla anlamadigi icin kaziklayacaklar diye korkuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagrimir -- 21 Temmuz 2010; 16:00:32 >
  • walla oranın halkı kolay kolay kazık atmaz çin se çindir, ancak hintliler, endonazyalılar, pakistanlılar fln var, onların eline düşerse hiç affetmezler...

quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

zaten ciddeye gidiyor. babam oralari iyi bilir. teknolojiden fazla anlamadigi icin kaziklayacaklar diye korkuyorum.
  • Hocam bu arap ülkesi hangisi acaba?Benim bir dostum orada yaşıyor ve sık sık gidip geliyor fakat bir kaç defa baktı benim için bulamadı cihaz benim için.Henüz piyasaya çıkmadı demişler onada.İkinci el satış yapan site nedir acaba bilgileri verebilirmisin bana?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arap ülkesi muhtemelen suudi arabistan dır.
  • Su iphone 4 u aldiginiz sitenin adresini de verseniz ya, ulke bilgisi ile birlikte,
  • s.a dostum. bende iphone 4 almaya niyetlendim. haftaya kuveyte gidecek bi tandıık var ona aldırmayı düşünüyorum. bu konuda bilgi verirmisn ben baktım netten ama fiyat olarak pek bi bilgi elde edemedim. ve şu 4gdeki sinyal olayı için ne diyosun memnunmusun telefonundan. hmeen cevaplarsan çok sevinirim dediğim gibi haftaya gidecek bu konu hakkında bilgi edinmem gerekiyor. şimdiden sağolasın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.