Şimdi Ara

Arap telekom paket değişikliği hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar, paket değiştirmek istiyorum fakat;

https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/internet/Turk-Telekomfibernet/sayfalar/Turk-Telekom-fibernet.aspx

yukarıdaki yazan paketlerle online işlem menüsündeki paketlerin alakası yok. en ucuzu 98 lira civarı yazmışlar. 88 liralığa geçmek istiyorum, dediğim gibi menüde yok. ne yapabilirim?

• taahhütsüz bir pakete geçmek istiyorsunuz sanırım

türk telekom ofisine gidip iptal dilekçesi doldurun

onlar sizi arayacaklar

özellikle taahhütsüz bir pakete geçeceğinizi belirtin

88 liralık paketi taahhütsüz olarak 60 tl civarlarında sunarlar bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

taahhütsüz bir pakete geçmek istiyorsunuz sanırım

türk telekom ofisine gidip iptal dilekçesi doldurun

onlar sizi arayacaklar

özellikle taahhütsüz bir pakete geçeceğinizi belirtin

88 liralık paketi taahhütsüz olarak 60 tl civarlarında sunarlar bence

taahhütsüz paketi neden daha ucuza veriyorlar hocam? sanırım yanlış yazdınız. bana şimdiki taahhütten devam eden internet paketi lazım. 35 mbps 200 gb kota gibi...
  • hocam ben dun iletişim uzmanıyla konuştum farklı bir konu için sonra laf döndu dolaştı buraya geldi ordaki fiyatlar indirimsiz fiyatlar taahhut verirsen fiyatlar asagıya düşüyor mesela 50 mbps 200 gb akk 113 tl görünüyor ben 86 tl aldım temmuza kadar tahhutum var ama onu bozup 24 ay daha taahhut verirsen aynı paket 75 tl dediler ben kabul etmedim ama bilginiz olsun istedim müsteri hizmetlerini arayıp öğrenebilirsiniz isterseniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper_love

hocam ben dun iletişim uzmanıyla konuştum farklı bir konu için sonra laf döndu dolaştı buraya geldi ordaki fiyatlar indirimsiz fiyatlar taahhut verirsen fiyatlar asagıya düşüyor mesela 50 mbps 200 gb akk 113 tl görünüyor ben 86 tl aldım temmuza kadar tahhutum var ama onu bozup 24 ay daha taahhut verirsen aynı paket 75 tl dediler ben kabul etmedim ama bilginiz olsun istedim müsteri hizmetlerini arayıp öğrenebilirsiniz isterseniz...

teşekkürler cevap için. yeniden taahhüt vermeye değer mi bilmiyorum açıkçası. şu anki taahhüt ile geçemiyor muyuz? mantıken geçebilmemiz olası.
  • benim taahut temmuz da bitecek 35 mbps den 50 mbps yukselttim 113 görünüyordu 86 tl dediler ama isterseniz bugun itibariyle 24 ay taahut verin 75 tl den verelim dediler kabul etmedim
  • Valla ikna kampanyası dahilinde
    200 gb 50 mbps hız taahhutsuz 70 kusur lira lara alanları duymuştum.

İstiyorsanız linkini de bulabilirim. Ama belki o zaman verilen bir şeydi. Şimdi vermiyor olabilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

Valla ikna kampanyası dahilinde
    200 gb 50 mbps hız taahhutsuz 70 kusur lira lara alanları duymuştum.

İstiyorsanız linkini de bulabilirim. Ama belki o zaman verilen bir şeydi. Şimdi vermiyor olabilirler.

biliyorum hocam yalvarıyorlar resmen. taahhüt biterse türkneti denemek istiyorum taahhüt yok nede olsa.
  • bence de hattını taşıyacaksan en mantıklısı turk.net
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Bana 77 den verdiler ama talep beklemede gözüküyor :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.