Şimdi Ara

Aranizdan ayriliyorum kendinize iyi bakin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar aranizdan temelli ayriliyorun

Bilgisayara gecis yaptigimda uyeligimi donduracagim.
    Bu bolumde cok zaman kaybediyorum. Ve geri donus olarak herhangi bir faydasi da yok.

Mataryelist deli-imam,towin towin ve diger arkadaslar ozellikle sizler hakkinizi helal edin, insallah her sey gonlunuzce olur.

Sunu da belirteyim icimde kalmasin. Su kategoride cok atip tutan var. Mat 2y turkce full fen 1y gibi konu aciyorlar. Bu neti yapan bu forumlarda vakit keybetmez. Isleri gucleri milletin psikolojisi ile oynamak. Benim dusuncem bu haydi allaha emanet olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pan-river -- 28 Şubat 2012; 21:54:59 >

• usta hoşçakal ama . Ya dediklerini yapıyorlarsa ? Birde böyle düşünmek lazım sonuçta imkansız birşey değil herkesin kapasitesi farklıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pan-river

Merhaba arkadaslar aranizdan temelli ayriliyorun

Bu bolumde cok zaman kaybediyorum. Ve geri donus olarak herhangi bir faydasi da yok.

Mataryelist deli-imam,towin towin ve diger arkadaslar ozellikle sizler hakkinizi helal edin, insallah her sey gonlunuzce olur.

Sunu da belirteyim icimde kalmasin. Su kategoride cok atip tutan var. Mat 2y turkce full fen 1y gibi konu aciyorlar. Bu neti yapan bu forumlarda vakit keybetmez. Isleri gucleri milletin psikolojisi ile oynamak. Benim dusuncem bu haydi allaha emanet olun

Gerçekten vakit kaybediyorum.Ha devamlı öyle gelmiyor ama çoğunlukla geliyor.
    Ama bölümün teoride faydası var pratikte yok.Bence de ayrılmak daha mantıklı olur.
    İnşallah istediğin sonuçları ulaşırsın hocam.Başarılar.

• ben de gidiyorum Allaha emanet olun 30 gün sonra görüşmek üzere :)
  • bende 1 nisan a kadar ban istiyorum , nasıl halledebilirim ?
  • nasıl banlatcaz kendimizi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crimex

nasıl banlatcaz kendimizi?

Pc den giriyosan ayarları falan kurcala bulursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    Onemli beyler gelin
    6 yıl önce açıldı
    arkadaslar bi bakin
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @crimex
    üst taraftan profilim, açılan sayfada en altta uzaklaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: lethal_

ben de gidiyorum Allaha emanet olun 30 gün sonra görüşmek üzere :)

İnsan özel olarak görüşürüz der. Ne hayırsız adamsın ya.
  • silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C3B427E7B -- 11 Haziran 2018; 19:20:28 >
  • KAc gündür ders çalışmıyorum. Kendimi insanlardan oyle soyutladım ki herkes farklı bakıyor ama hiç kimse umrumda değil. Telefon bile kullanmıyorum. Bende gideceğim bİ süre ama sadece bi süre ygs ye kadar olacağınuı sanmıyorum 3-4 gün diyelm. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun ins hepimiz netlerimizi. Artırırız konularda istediğimiz düzeye geliriz. Yardımcı olan herkesten Allah razı olsun. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swg__gs:) -- 29 Şubat 2012; 10:03:04 >
  • ee yalnız kaldım galiba ben de mi gitsem ki
  • @nuly bence sende git dostum :) bak millet ders çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: zigör

Aslında doğruya doğru, ben de kaç yıllık üyeyim, bu forumun bana ne faydası oldu ki?

Bir tek Shadow Shotter ın konusunun faydası olmuştur, gelecek ile ilgili planlarımda.
    Bir de ilan bölümü.

Onun haricinde forumun malesef çoğunluğu sırf eğlenmek için giren kişiler. Ona buna laf atıp, sorulan sorularla dalga geçen kişiler çok arttı malesef. Ama yine de burdayım. Zaten ne zaman arama motorundan arama yapsam ilk burası çıkıyor. Arada bir giriyoruz işte

Shadow Shotter ın konusunu pm atarmısın hocam nedir faydası çok merak ettim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pan-river

Merhaba arkadaslar aranizdan temelli ayriliyorun

eyvallah kardeşim,yararımız olduysa ne mutlu. sende hakkını helal et. İnşaallah her şey gönlünce olur.
  • Bende gidiyorum la burda pek takilmiyorum ama :-D

İnsallah istediginiz yerleri hayirlisiyla kazanirsiniz.
  • valla ben bu forumun çok faydasını gördüm önceden sadece sorularımı koyuyordum artık forumdaki sorularıda cözebiliyorum
  • Beyler rahat olun ben burdayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÀnıL

Beyler rahat olun ben burdayım

takılalım. ben de burdayım. tüm gün ders çalışıyorum zaten. foruma falan girmezsem çıldırırım galiba. dershaneye gitmiyorum. kendim çalıştığım için daha uzun süre çalışıyorum. dershane olsaydı ben de ders çalışmak için forumu terk etmek zorunda kalacaktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WiccA35

@nuly bence sende git dostum :) bak millet ders çalışıyor

harbiden ya moralmen çöktüm zaten artık her girişimde bir pişmanlık çökecek üstüme biliyorum gitmek mi kalmak mı hangisi daha zor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.