Şimdi Ara

aranızda hıc kendı emegiyle kasan varmi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben bot nedir bilmem kendi charımı kendim kasarım tabi zaman kısıtlı biraz ezik char oluyor mam kendi emeğimle kasıom...... yeni severa gectim odin su an benim guildimde lwl 44 lwl 46 admlar var hepsi türk onlra soruom botmu kurdunuz dioolarki kim neyle kasarsa kassın
  • Hepiniz öyle diyosunuzda bedava bot bulsanız ilk siz bot kullanırsınız.
  • Hiç Bot Kullanmadım..

Kullananlarıda kınıyorum
  • evet bastan herkes oyle dusnuyordu beyler bota hayır botla kasmayalım vs vs..ama lvl 60 dan sonra hatta 65 den sonra hangı babayıgıt elle kasıcak ..oyle 40-41 lvl gıbı 5 mılyon -6 mılyon exp degıl kasmanız gereken gercekten delırır ınsan o kadar exp elle kasarsa resmen ucuyor ..ben lvl 80 ım hıc bot kullanmadım elle kastım dıyen bırıne hayatta ınanmam ve boyle bırı de yok bana ınanın..ben sahsen lvl 68 e kadar elle kastım ..gercekten bota karsıydım ve cok da zevkle oynuyordum fakat artık bunaltıcı bır hale donusmustu oyun kas kas ne le kalıyor ınsanda ne de göz..ayrıca taklamakanda bot kullanmayan tek kısı yok..sonra botla tanıstım..botun kötu yanı sadece kendınıze sen oynamıyorsun bot oynuyor ama yıne de sureklı bılgısayar basındayım fakat ellerımde yorulmuyor ıstedıgım zaman da kalkıp gıdıyorum..yanı öyle bır duruma gelıyor kı oyun elle kasmak gercekten zulum.
  • Konu amacından saptığı için kilitlenmiştir.
    Botsever kardeşlere hediyelerimiz olacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.