Şimdi Ara

Aranızda Blinko-zede var mı? Lütfen yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kaç kere IPTAL mesajı attım, ŞikayetVar gibi bir sürü siteye şikayetimi attım, doğrudan BLINKO'nun yetkilisi bana üyeliğin iptal edildiğini söyledi. Kaç kere Blinko'yu aradım, adamlar bana her yerde söylenen ve nedense ben dâhil bir çok kişinin işe yaradığını söylemediği, görmediği "IPTAL yazıp 3699'a gönderin." yöntemini söyledi. İşe yaramadı.

IPTAL
    IPTAL MANKEN
    IPTAL BLINKO
    IPTAL NET

gibi Google'da bulduğum mesajları sürekli 3699'a attım (Allah'a şükür bari onlar 2'şer kontörcük.), sonuç yok.

Zamanında saflık edip şu Internet sitelerindeki Blinko ve onun Ringofon gibi servislerini içeren reklamlarındaki oyunları oynadım. Siteyi öyle bir hazırlamışlar ki, üye olasım geldi. O günden beri bana Blinko'dan Ringofon, duvar kağıdı, melodi, dansöz videoları, erotik videolar, oyunlar vb. adresleri içeren (Doğrudan da gelmiyor, daha bunun indirme adresi var.) servis mesajları geliyor.

Eğer kontörüm yoksa, Blinko beyefendi bana, kontör yüklersem aboneliğimin yenileneceğine dair mesaj atıyor. 2 gün önce 100 kontör almıştım. 71 kontörüm oldu (Turkcell kullandığım için, -'lerden dolayı.). Ancak bu salak şey yüzünden 2 gün sonra -5'e iniverdi. Meğer her mesaj karşılığında benden 20 kontör alıyormuş.

Ne yapacağım arkadaşlar? Benim gibi saflık yapıp üye olan ve kurtulamayan veya kurtulmayı başarabilmiş var mı? Artık şu Blinko'ya yine telefon edeceğim ve küfürü basacağım ya... Hattımı değiştirmek zorunda kalmak istemiyorum.

• Yaklaşık 2 sene önce bana da buna benzer mesajlar geliyordu,Turkcell Extra'ya giderek oradaki yetkili ile görüştüm,işin ilginç yanı sms ile değilde bu mesajları gönderen servisin(Servisin ismini hatırlamıyorum)yetkililerinden birinin e-mail adresini verdi,numaramı ve iptal etmek istediğimi yazıp göndermemi istedi.Sen de en yakın bir Turkcell Extraya uğra bence.

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo_Cyclone -- 15 Haziran 2008; 11:40:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.