Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [Aranıyor] Sıfır Redmi Note 8-9 Satın Al 18 Nisan 2021 11:44 1 1 [Aranıyor] Sıfır Redmi Note 8-9 İyi günler arkadaşlar. 32-64 GB hafızaya sahip olmak üzere sıfır kutusu açılmamış,Xiaomi Redmi Note 8 ya da 9 arıyorum.Kayıtlı olması gerekiyor. Daha önce forumdaki bir arkadaştan Xiaomi Redmi Note 8 Pro almıştım. 2 hafta 1e1 değişim sözü ve 2 haftadan sonra arıza yaparsa yedek parça konusunda yardımcı olacağının sözünü vermişti. O şekilde almıştım ve sorun yaşamadım. Kutusu ve kutu içeriği tam,saydığım sözleri veren arkadaş kimse beni bulabilir mi? Ya da bu sözü verebilecek malının arkasında satıcı arıyorum. Ek olarak 24 ay garantili Redmi Note 9 an itibariyle 1999 TL.Bu cihaza garantisiz olduğu halde 1750 civarı fiyat biçmeyin. lütfen kalbinizi kırdırtmayın bana. Referansınız yeteri kadar varsa havale önce yapılacak. Teşekkürler.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [Satılık] Corsair Dominator Platinum RGB 32 GB (2x16) DDR5 6000 MHz CL36 [Satılık] 5X 3090 [Satılık] Asus Z10PE-D16 WS - 2X Xeon 2683 V3 56 Çekirdek - 128 GB ECC Ram [Satılık] B650+11600kf-32GB Set