Şimdi Ara

Aramızda Fatih'li, Fatih'te oturan var mı ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
3.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oo paşalı gençlık ne cokmuş :) yenı acıln havuz nerde?hc duymadım

Orijinalden alıntı: Fatih S.A

Ben de Vatan Caddesi'nin biraz üst taraflarında, Hırka-i Şerif taraflarında oturuyorum
    Abi Fatih belalı yer değildir ya, güzel yerdir yani ben Fatih'in aileyle oturulabilecek en iyi yerlerden biri olduğunu düşünüyorum..
    Zaten Historia gibi alışveriş merkezi falan da açtılar, zaten güzeldi daha da güzel oldu. Bu arada yüzme havuzu yapmışlar yeni, giden var mı hiç ?

@TiredSoul, hocam boşver herkesin inancı kendine n'olucak

@Catres, Selçuk Kız Meslek'ti eskiden

@İlhami, ben Fatih lan. Aynı dershaneye gittik, Ömer'i falan da tanıyorum, facede de eklisin bende

@HoXLeY, bela var ama bulaşırsan Yoksa hiçbirşey olmaz bence. Yukarıda da yazdım zaten

Hala öyle ama erkeklerde giriyo.

• @Fatig S.A.
    Yüzme havuzunu nereye yapmışlar biliyormusun?

ayrıca okulumda pazartekkede
    Atatürk çağdaş yaşam çpl

Orijinalden alıntı: Sagopa_Kajmer37

fatih/cerrahpaşa

ayrıca okulumda pazartekkede
    Atatürk çağdaş yaşam çpl

Akbili yenilemek için orda az beklemedik zamanında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lose_your_self -- 5 Nisan 2010; 10:52:06 >

Orijinalden alıntı: gideroslu_37

kusura bakmayın arkadaşlar ama FATİH hiç hoşlanmadığım biyer :) cüppelilerin mekanı müslüman ayağına yatanların yeri yani herkez için sölemiyorum :)

olmadı hemşerim bende 1-2 tanesine kızsam'da hoşlanmama sebebin bu olmamalı. bu arada harbiden cide'limisin?
  • oha baya fatihli varmış. hırka-i şerifle karagümrük arasında oturuyorum. fevzipaşa caddesine yakınım fatih herşeydir. fatih candır, fatih kandır fatihe gelipte dürümcümüzden dürüm yemeyen, fatih camisini ziyaret etmeyen kalmasın. artık historia'mızda var. biraz daha kütüphaneler, teknolojik mağazalar falan açılsa iyi olur. nt nin karşısında gold açıldı en son. historianın içinde inkılap açıldı

serserisi vardı eskiden ama şimdi rastlamıyorum.

dinci, cübbeli falan denmişte hoş karşılamadım. herkese saygılı olmak gerek. dinci diye bi tabir yoktur bi kere. dinine bağlı insan vardır. müslüman bi insan zaten dinine bağlı olması gerekir.
    neyse, fatihte dinine bağlı insan daha çok çarşambada var. 15 sene çarşambada oturdum. maltada, halk ekmeğin orda.

ayrıca fatihin; fevzipaşa, akdeniz, balipaşa, vatan, akşamsettin caddeleri güzeldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majorümsü Minör -- 5 Nisan 2010; 14:40:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sero77

quote:

Orijinalden alıntı: gideroslu_37

kusura bakmayın arkadaşlar ama FATİH hiç hoşlanmadığım biyer :) cüppelilerin mekanı müslüman ayağına yatanların yeri yani herkez için sölemiyorum :)

olmadı hemşerim bende 1-2 tanesine kızsam'da hoşlanmama sebebin bu olmamalı. bu arada harbiden cide'limisin?

önceden yaşadığım bi olaydan dolayı sevmiyorum orayı... evet cideliyim kardeş hayırdır?

Orijinalden alıntı: ilhami onay

Okulum orda
    (bknz: İstanbul anadolu imam-hatip lisesi)

11-c'de öss'ye gireceğim

SAMSUNG 2232BW
  • ixir arkadaşım bende müslümanım dinimi seviyorum söylediklerimin bunla alakası yok oranın çoğu insanı baskıcı ve cemaatci toplum ben bundan bahsediyorum tabiki sadece bi kısmı öle hepsine demedim

Orijinalden alıntı: catres

Okulum orda.
    Selçuk meslek lisesi

Bölüm, sınıf?

Bende Fatih'te oturuyorum, son aylarımız artık...

MacBook Pro 14" M1 Pro | 10C CPU | 16C GPU | 16 GB | 1 TB | Silver

Samsung LC27HG70 27" QHD QLed 144 Hz Curved | Logitech Z5500 5.1 THX | Creative X-FI Surround 5.1 Pro | Logitech G502 | Logitech G105

Cevizin kabuğunu kıramayan, cevizi sadece kabuk zanneder...
  • quote:

Orijinalden alıntı: warlic

Çocukluğum Fatih Kocamustafapaşa'da geçti.Dükkamız vardı 3 sene önce Bilgisayar üzerine.Çevre tiyatrosunun orda.

Ne üzerineydi dükkan?

Ne çok kişi varmış, bu arkadaşlar 2.el bölüm buluşmalarına neden gelmediler hiç?

Samsung LC27HG70 27" QHD QLed 144 Hz Curved | Logitech Z5500 5.1 THX | Creative X-FI Surround 5.1 Pro | Logitech G502 | Logitech G105

• quote:

Orijinalden alıntı: Janti

quote:

Orijinalden alıntı: warlic

Çocukluğum Fatih Kocamustafapaşa'da geçti.Dükkamız vardı 3 sene önce Bilgisayar üzerine.Çevre tiyatrosunun orda.

Ne üzerineydi dükkan?

Ne çok kişi varmış, bu arkadaşlar 2.el bölüm buluşmalarına neden gelmediler hiç?

Herkes 2.el bölümünde mi takılıyor ki gelsinler. Bu arada Kültür Dershanesine giden DH'li var mı ? Durağın ordaki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espâda -- 5 Nisan 2010; 15:20:30 >

• Bugün Fevzipaşadan başladım Vatan Cad., Kocamustafapaşa falan dolaştım. Borçları falan yatırdım. Özlemişim oraları valla.
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

Bugün Fevzipaşadan başladım Vatan Cad., Kocamustafapaşa falan dolaştım. Borçları falan yatırdım. Özlemişim oraları valla.

Beylikdüzü 'ne mi taşınmıştın?

• quote:

Orijinalden alıntı: !XiR

oha baya fatihli varmış. hırka-i şerifle karagümrük arasında oturuyorum. fevzipaşa caddesine yakınım fatih herşeydir. fatih candır, fatih kandır fatihe gelipte dürümcümüzden dürüm yemeyen, fatih camisini ziyaret etmeyen kalmasın. artık historia'mızda var. biraz daha kütüphaneler, teknolojik mağazalar falan açılsa iyi olur. nt nin karşısında gold açıldı en son. historianın içinde inkılap açıldı

serserisi vardı eskiden ama şimdi rastlamıyorum.

dinci, cübbeli falan denmişte hoş karşılamadım. herkese saygılı olmak gerek. dinci diye bi tabir yoktur bi kere. dinine bağlı insan vardır. müslüman bi insan zaten dinine bağlı olması gerekir.
    neyse, fatihte dinine bağlı insan daha çok çarşambada var. 15 sene çarşambada oturdum. maltada, halk ekmeğin orda.

ayrıca fatihin; fevzipaşa, akdeniz, balipaşa, vatan, akşamsettin caddeleri güzeldir.

fatıh durum usta gerısını tartısmıyalım bıle

• quote:

Orijinalden alıntı: Janti

quote:

Orijinalden alıntı: smd

Bugün Fevzipaşadan başladım Vatan Cad., Kocamustafapaşa falan dolaştım. Borçları falan yatırdım. Özlemişim oraları valla.

Beylikdüzü 'ne mi taşınmıştın?

Yeşilpınar. Beylikdüzün'den son anda vazgeçtik.
    Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.