Bildirim
Arama Sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bana da olmuştu format atarak düzeltmiştim. en kısa yol bence -
Hiç mi yok başka çaresi -
Masaüstüne bir boş klasör oluşturun. Daha sonra yeniden adlandır diyerek isim kısmına; GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C} bunu kopyalayıp yapıştırın. Ve enter tuşuna basın. Masaüstünde denetim masasına benzer bir ikon oluşacak. Onu açın ve karşınıza bilgisayarın tüm özelliklerine erişebileceğiniz bir liste çıkacak. Sağ üst köşedeki arama kısmına Windows Search yazın. Çıkan sonuçlardan '' Windows Search ile ilgili sorunları bul ve düzelt '' yazana sağ tıklayıp AÇ diyin. Açılan yerden ileri diyin. Karşınıza çıkan seçeneklerden yaşadığınız soruna ait olan kısmı işaretleyip devam edin. Düzeltme işlemi tamamen bitince arama kısmına hiç girmeden bilgisayarı yeniden başlatıp kontrol edin.
Bu komut GodMode denilen bir özelliği masaüstünde kullanmayı sağlıyor. Denetim masası şeklinde tüm windows ayar ve özelliklerine kısa yoldan ulaşmayı sağlıyor. Windows 7 ile ortaya çıkmıştı Windows 10'da da çalışıyor. Normalde sorunu çözmesi gerekir bu işlemin. Yine de sonucu yazarsanız farklı yöntemleri de yazarız.
-
buldum sonar dedi ki sonuç bulunamadı bir şey düzeltilmedi yani.. -
teşekkürler ama olmadı -
Cevap verinnnn!!!%%%(()/_??=)(/&%+
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X