Şimdi Ara

Arama Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bİlgisyarımda arama yapmıyor windows arama çubuğunda , bilgisayarımda çeşitli şeyler yaptım ama olmadı bunlar ;windows power shell cmd yöneticiyue yazdım sfc /scannow yazdım sonra windows serach yeniden başlattım bilgisayarı taradım programlar olmadı yardım edin lütfen ????

• bana da olmuştu format atarak düzeltmiştim. en kısa yol bence
  • Hiç mi yok başka çaresi
  • erkaysen26 E kullanıcısına yanıt
    Masaüstüne bir boş klasör oluşturun. Daha sonra yeniden adlandır diyerek isim kısmına; GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C} bunu kopyalayıp yapıştırın. Ve enter tuşuna basın. Masaüstünde denetim masasına benzer bir ikon oluşacak. Onu açın ve karşınıza bilgisayarın tüm özelliklerine erişebileceğiniz bir liste çıkacak. Sağ üst köşedeki arama kısmına Windows Search yazın. Çıkan sonuçlardan '' Windows Search ile ilgili sorunları bul ve düzelt '' yazana sağ tıklayıp AÇ diyin. Açılan yerden ileri diyin. Karşınıza çıkan seçeneklerden yaşadığınız soruna ait olan kısmı işaretleyip devam edin. Düzeltme işlemi tamamen bitince arama kısmına hiç girmeden bilgisayarı yeniden başlatıp kontrol edin.

Bu komut GodMode denilen bir özelliği masaüstünde kullanmayı sağlıyor. Denetim masası şeklinde tüm windows ayar ve özelliklerine kısa yoldan ulaşmayı sağlıyor. Windows 7 ile ortaya çıkmıştı Windows 10'da da çalışıyor. Normalde sorunu çözmesi gerekir bu işlemin. Yine de sonucu yazarsanız farklı yöntemleri de yazarız.

• buldum sonar dedi ki sonuç bulunamadı bir şey düzeltilmedi yani..
  • teşekkürler ama olmadı
  • Cevap verinnnn!!!%%%(()/_??=)(/&%+
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bildirim sorunu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.