Bildirim
Arama engelleme acil yardim lutfen. (2. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Cagri angelleme aktif degil. Sigreyi sifirladiklarini soyluyorlar ama olmuyor yine sifre hata veriyor. Israrla cihazda sikinti var diyorlar. Neyse son kez kayit olusturdum olmadi lamet okuyup hatti turkcele gececegim. Cunku her seyi denedim ki ben elimden geleni yaptim ama koskoca turk telekomda su isi halledecek kimse yok malesef.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Senin kayda btk tarafından çözüm sunulur anca hayırlısı bakalım şifre hatası veriyorsa engelleme şifresi sıfırlanmamış yada sistemlerinde sorun vardır.
Telefonda hata varsa farklı telefonda denediğini belirtmedin mi aynısı oluyor diye
Herkese cevaplar icin tsk ederim. Sorun cozuldu. Yine arayip kayit olusturduk ve bugun itibariyle hat duzeldi. Demek ki cihazla bir ilgisi yokmus yani istenilince cozulebiliyormus. Aslinda cok basit bir seyi bu kadar uzattilar bir suru stres yasadik. Herkese tekrarda tsk ederim.
Hadi gözün aydın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X