Şimdi Ara

Aralık 2013 indirimi ile Chevrolet alanlar ve teslimat bekleyenler (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
10
Favori
26.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Plakayı taktım. Hafta içi ruhsatı Emniyet'ten alacağım. Geçici belge var şu an elimde. Eskiden plaka çıkartmak için 10 defa öpüyorlardı. Şimdi bayi herşeyi halletti. Emniyete gitmezsen PTT ile adresine 5 liraya geliyor. Herkese hayırlı olsun. Bu arada chevrolet grubunda en ucuz araca 10.000 tl zam gelmiş. Diğerlerinde daha çok. Opel ise fiyat veremiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • an itibariyle 1.4 LT AT sanrooflu trax imi almış bulunmaktayım. hemen bir sürüş keyfine çıktım. süper. Buradan samsun reis oto ya ve bize çok yardımcı olan Mehmet TOSUN beye çok çok teşekkür ederiz. her anlamda fazlasıyla ve sabırla ilgilenip yardımcı oldular.
  • Bu arada Mehmet bey arabayı almadan listeye eklenmek istemedim. bu nedenle şimdi eklenebilirim.
    Kara trax rize yollarında bundan sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet05

quote:

Orijinalden alıntı: texmo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: realgs

Napıyorsunuz bayiide mi yatıp kalkıyorsunuz
    Ben arabayı en son pazar günü bayiide görmüştüm. ÇArşamba bir sebeple uğradım, servise almışlardı.
    Tabii ben istemiştim, teşhir ürünü olarak durmasın gelen giden biner bakar diye.Yani 1 haftadır aracı görmüyorum.
    İnşallah 2-3 Ocakta, haftaya bugün alacağım.

Ben plakasız getirdim, eve parkettim. Bayi uzak 150 km git, 150km gel ...
    Nasipse 2 Ocakta plaka...

MEHMET PLAKASIZ NASIL GETİRDİN EVE MERAK ETTİM

Akşam hava karardıktan sonra. Sakin sakin . Hız yapmadan radara girmeden.

Bu arada aracın Trafik sigortasının ve kaskosunun noksansız olarak yapıldığını ve araç içerisinde bulunduğunu eklemeliyim...

Mehmet kasgo policende aldigin arac tipi tam olarak ne olarak gozukuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi texmo -- 4 Ocak 2014; 0:33:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim trafikte de kaskoda da araç 4x4 gözüküyor, düzelttiricem.

• Trax sahipleri, aracınızda çakmak var mı? Çakmak yuvasında çakmak yok bende..
  • arkadaşlar resim ekleyin lütfen.

herkese yeni araçları hayırlı olsun ...
  • bayının vermıs oldugu son fıyat 1.3 sedan lt 48.500 tl hala gülüyorum,ben olsam 70 bın der %50 ındırım yapar 35 bine satardım satılmayıncada aynısı yapıyorlar zaten
  • Maroto 38300 fiyat verdi opak aveo sedan 1.3 sedan icin. 15 ocakta yeni araclar geliyormus. Araclar gelince stoktaki araclar icin fiyat almak lazim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Napıyorsunuz bayiide mi yatıp kalkıyorsunuz
    Ben arabayı en son pazar günü bayiide görmüştüm. ÇArşamba bir sebeple uğradım, servise almışlardı.
    Tabii ben istemiştim, teşhir ürünü olarak durmasın gelen giden biner bakar diye.Yani 1 haftadır aracı görmüyorum.
    İnşallah 2-3 Ocakta, haftaya bugün alacağım.

Ben plakasız getirdim, eve parkettim. Bayi uzak 150 km git, 150km gel ...
    Nasipse 2 Ocakta plaka...

MEHMET PLAKASIZ NASIL GETİRDİN EVE MERAK ETTİM

Akşam hava karardıktan sonra. Sakin sakin . Hız yapmadan radara girmeden.

Bu arada aracın Trafik sigortasının ve kaskosunun noksansız olarak yapıldığını ve araç içerisinde bulunduğunu eklemeliyim...

Mehmet kasgo policende aldigin arac tipi tam olarak ne olarak gozukuyor

Otomobil gözüküyor

• chevrolet in 2013 model yılı araçlar için yeni fiyatlar belli oldu galiba, cruze sedan 1.4ltz manual 42.500 den 45.750'ye çıkmış görünüyor. 3000 tl zam gelmiş.
    bayilerden güncel fiyat alan var mı?
  • ben 1.3 sedan lt 48.500 tl fıyat almıs olup baska bayıdende 40.000 tl ındırımlı fıyat aldım gecen hafta 35.000 dı 5000 tl zam gellmıs,araba yok tabıkı öylesıne konustuk bayıdekı arkadasla,o bana yazdı çizdi bende ona sıkıladım işte,araç yok bayılerınde fıyatlar balon olmuş eee ne dururlar o bayılerde anlamam,
  • Ben hayirlisiyla bugun Bursa Neskardan araci teslim aldim. Gemlik yolundaki bayide bulunan Kerem beye cok tesekkurler gercekten telefondan isi hallettik ilgisi sayesinde. Bu arada hem izmir yolu hemde gemlik yolu uzerindeki bayide arac yok. Telefonlara arayanlara ne zaman gelecegide belli degil diyorlar. Bugin asil supriz aracim baska ilden olsada ruhsatini alabilmem oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi discrepancy -- 4 Ocak 2014; 21:52:01 >
  • bugün bayiiye uğradım ve arabayı alamadım. Plakasının mührü vurulmamış.
    Pazartesi öğlen teslim edeceklermiş. Eğer uğrayıp sıkıştırmasam salıya kalacaktı, bilmemne sırasına göre çağıracaklarmış teslimata.
    Biraz serzeniştte bulununca listebaşı olduk hemen.

Bu arada cruze LTZ 1.4 için kim nerdenkaça kasko yaptırdı?
    Anadolu hayat 950-1000 TL civarı veriyor bana, hasarsızlık indirimimle.
  • Ek bilgi Bursa neslcar artık Chvy siparişi almayacağız dedi,Nilüfer şubesinde showroom a Opel koymuşlar.
  • quote:

quote:

quote:

Bugün Samsun Reis Otomotiv'e giderek 3 minik nazarlıkla aracımızı teslim aldık. Maalesef istediğimiz inci beyazı renk kendilerine denk gelmediği için aracımızı Samsun Reis Otomotivden almamamıza rağmen, kendilerinin satmadığı aracı teslim etmelerindeki profesyonellikleri için kendilerini tebrik ediyorum. Adana Onatça bayisinin sattığı aracı, sanki kendileri satmış gibi tüm temizliğini, kontrollerini yapıp, tüm özelliklerini tek tek anlatarak aracı bize teslim ettiler. Başta Genel Müdürleri Erhan Bey, Satış Müdürleri Rafet Bey ve Selahattin Bey'e teşekkür ederiz... Tüm süreç ile ilgili Adana Onatça bayisi Satış Müdürü Sabahat Hanım ve ekibinede teşekkürler.

Gelelim üç minik nazarlığa Arabamızın sol arka kapısı ile arka cam arasında çamurluğun üstüne, nakliye esnasında gelen taş veya taşlar sebebi ile bir tane 2mm ebadında, 2 tane 1 mm ebadında minşk izler oluşmuş. Canımız sıkılsada yapacak bir şey yok. Sağolsun Reis Otomotivde küçük rutuşlar ile zedeleri belli belirsiz hale getirmişler. Çok belli olmuyor.

Gelelim izlenimlere...

Aracın 4x4 manuel versiyonunu 2 defa test etmiştim. Otomatik vitesi pek sevmiyor olsamda otomatik vitesini oldukça tatmin edici buldum.

Ayrıca kendi aracım Opel İnsignia kadar keyfli bir araç. Ön kısmı ferah. Görüş çok başarılı. Yan aynalardaki görüş iyi olmasına rağmen, iç ayna görüşü zayıf...Ses düzeni 10 üzerinden 6 aldı... Android telefonuma (xperia z) BringGo deneme versiyonunu yüklemiştim. Koltuklar rahat. Arka diz mesafesi gayet yeterli. Bluetooth üzerinden Mylink ve Navigasyona bağlanması çok başarılı. BrinGo yerine Sygic veya İgo'nun bağlanmasını tercih ederdim. Lastikler 215 55 18 Continental. Süspansiyon binek araçlara göre sert. Motor sesi izalasyonunu gayet başarılı buldum. Bu arabayı genellikle eşim kullanacak. İmkanım olsa bir tanede kendime alırdım şeklinde bir yorum yaptım. Haşarı ve sevimli bakanların dönüp bir daha baktığı bir araç. Opel İnsignia AFL far sistemşnin üzerine far aydınlatmasını başarılı buldum. Xenon veya Afl benzeri bir far sistemi çok yakışırmış. Belkide en büyük noksanı bu. Alan arkadaşların pişman olmayacağını düşünüyorum. Biz içimiz sine sine aldık. İyikide almışız. Pişman olmayacağınızı düşünüyırum. Tüm arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. Hanelerine mutluluk getirsin. Kazasız, belasız ve cezasız kullanmalarını diliyorum.

Mehmet hayırlı olsun.samsung s4 e bringo yüklersem bağlantı tam oluyormu,yani android tel ?

Ben Xperia Z ile sorunsuz bağlandım. S4'te debir sorun olacağını sanmam.
    Android markette 1,50 dolara 1 aylık deneme sürümü var. Easter Europe versiyonunu indireceksiniz.

Gecmiş olsun eastern europe s4 desteklemiyor

• istanbuldakilerde opel koyuyorlar,zira mekan boş kalmasın.
    ama yeni araçlar gelince tekrar Chevy koyarlar.
  • quote:

istanbuldakilerde opel koyuyorlar,zira mekan boş kalmasın.
    ama yeni araçlar gelince tekrar Chevy koyarlar.

Bursa da pek satışa niyetleri yok,ilginç bakalım ayın 15 ünden sonra belli olur.
  • aynen adamlar ne arabalardan bı haber ne de fiyatlardan ındırım yaparlar araba yok bindirim yaparlar araba yok çok entrasan
  • geçen hafta 20 den fazla bayi aradım, çoğu ocak ayının ortasına doğru belli olur demişti.
    ek olarak ankara'daki 2 bayi en 3-5 bin lira zamlı gelecek demişti.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.