Şimdi Ara

Aralarından Hangisini Almalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar su uc model arasinda kaldim, hangisini onerirsiniz ? Veya bu fiyat civarlarina baska birsey onerebilir misiniz ? Acikcasi casperin incelemerini izledim iyi diyorlar isinmaya ama internette hep kötü yorumlar var casper hakkinda. Su uc cihaz arasinda kaldim, arada ki farki verip lenovo veya hp mi alayim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam kullanıcı yorumlarına bakmak lazım da ben bunu alırdım ileri de ram vs yükseltirdim. Casper almazdım çünkü ısınma problemleri yüzünden. HP markası da mimli gibi, kötü yorumlar görüyorum.
    Eğer 3'ü arasından bir şey alacak olsam lenovoyu alırdım fakat benim size önerim linkte belirttiğim ürün soğutması vs açısından.

• İndirimi bekleyip bu lapopu alabilirsin hocam. Malzeme kalitesi ve soğutma olarak üçünden de daha iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: OzgurKns

https://www.hepsiburada.com/msi-gf63-thin-9sc-058xtr-intel-core-i5-9300h-8gb-256gb-ssd-gtx1650-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000JP1HV?magaza=ispartadijital

İndirimi bekleyip bu lapopu alabilirsin hocam. Malzeme kalitesi ve soğutma olarak üçünden de daha iyidir.
    Hem 8gb hem 256ssdsi var hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: TheFourBarMechanism

Hocam kullanıcı yorumlarına bakmak lazım da benhttps://www.trendyol.com/asus/asus-rog-strix-g-g531gt-bq091-intel-core-i5-9300h-8gb-256gb-ssd-gtx1650-freedos-15-6-fhd-p-35134331?popup_id=2044348680&gclid=Cj0KCQjwyPbzBRDsARIsAFh15Jado7NcqQcO94_zcE1TtqK3pI345xTlWaFGi2A2jlD7qyDvwVdhcuUaAveqEALw_wcB bunu alırdım ileri de ram vs yükseltirdim. Casper almazdım çünkü ısınma problemleri yüzünden. HP markası da mimli gibi, kötü yorumlar görüyorum.
    Eğer 3'ü arasından bir şey alacak olsam lenovoyu alırdım fakat benim size önerim linkte belirttiğim ürün soğutması vs açısından.
    Ya hocam casper urunu icin incelemelerde hep iyi diyorlar sogutmasina.

Asusa bir 8lik eklemek istesem masrafım ne olur ?

• OzgurKns kullanıcısına yanıt
    Bu da bayağı iyi

• V. van Gogh kullanıcısına yanıt
    250-300 liradır hocam 2666mhz 8gb ramler. Casper için hocam valla bilmiyorum ben biraz çomarım marka takıntım var ondan insanlara da ismi iyi anılan markalar öneriyorum. Bence 8gb ram 256gb SSD eksiği olsun ama markası Asus MSI olsun işlemci ve ekran kartı iyi olsun. Çünkü yeterli slot varsa para biriktirdikçe ram ve ssd yükseltmeleri yapabilirsiniz fakat laptopta işlemci ve ekran kartını değiştiremezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheFourBarMechanism -- 27 Mart 2020; 18:11:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangisini almalı
    dün açıldı
    Hangisini almalıyım
    5 gün önce açıldı
    Hangisini almalıyım?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheFourBarMechanism

250-300 liradır hocam 2666mhz 8gb ramler. Casper için hocam valla bilmiyorum ben biraz çomarım marka takıntım var ondan insanlara da ismi iyi anılan markalar öneriyorum. Bence 8gb ram 256gb SSD eksiği olsun ama markası Asus MSI olsun işlemci ve ekran kartı iyi olsun. Çünkü yeterli slot varsa para biriktirdikçe ram ve ssd yükseltmeleri yapabilirsiniz fakat laptopta işlemci ve ekran kartını değiştiremezsiniz.
    Anladim, forumdasa excalibir kullanan yol sanirim. Arastirdim ama bulamadim, bir konu var, cok belli casper calisani olduklarinin. 4-5 mesaj atilmis ve hepsini 1-2 mesaj sayisi var, reklam yapiyorlar

• V. van Gogh kullanıcısına yanıt
    Ayık olmak lazım hocam reklam işleri dönebiliyor. Bilmiyorum casper'a ısınamıyorum hiç :(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.