Şimdi Ara

ARAK %5 MİNOXİDİL SAÇ ÇIKARAN LOSYON YENİDEN SATIŞLAR BAŞLADI... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaştan yaklaşık 6 ay önce set aldım. Kullandım ve faydasını gördüm. Bir yan etkisi falanda olmadı şükür. Ayrıca güvenilirlik konusunda da şüpheye mahal bırakacak bir insan olduğunu düşünmüyorum. İyi günler arkadaşlar...
    Güldürmeyin beni arkadaşlar,ben bu ürünün bir zamanlar yurt dışından ithalatını yapmış biriyim,yurt dışından geliş fiyatını söyleyim 1,5$-2$ evet yanlış duymadınız fiyat bu!!!!Eczanelere satış fiyatımız 20-30tl arasında değişiyordu,ettiğimiz kar yurt dışından geliş masrafınıda çıkarırsak ürün başına 10tl gibi bir getirisi vardı.
    Ürün bildiğimiz tansiyon ilaçlarını sıvıtılmış halidir arkadaşlar bu ürünü bende kullandım bakın " minoxidi denen bu ürün sarı tüy çıkarmaktan başka hiç bir işe yaramaz"saç dökülmenizide durdurmaz,evet bu ürünü saçlarımın dökülmeye başlamasıyla bende kullandım fakat faydasından çok zararını görünce ürünü kullanmayı bıraktım ayrıca ürünün satışınıda bıraktım çünkü kendim inanmadığım bir ürünü insanlara kesinlikle satmam bu ürünü kullandıktan sonra bu düşünce benim prensibim oldu.
    Arkadaşlar ayrıca şunuda söyleyim bu ürün ciltte alerji ve erkeklerde göğür büyümesine sebep oluyor bende bunu kullandıktan sonra öğrendim ve bu ürünü ithal etmekten vaz geçtik.
    Şimdi burdan bazı "SATICILAR" yok efendim yalancıydı,yok efendim çamurdu bir sürü şey söyleyecek ama ben hiçbirine cevap vermeyeceğim ve gerçekleri söylemeyede herzaman devam edeceğim.Parasını çöpe atmak isteyende minoxidil denen bu zırvayı kullanmaya devam etsin!

Sağlıcakla kalın,iyi günler...

• ömercavus 1 kutu istiyorm acilinden denemek için,eger güzel cıkarsa hep alıcam.telefonunuzu verin yada ben vereym haberleşelim,acil ama

icinide bir ton yag koymuslar. arak minoxidilde kristallesme de olmuyor yani sahte.gercek olanlarda Camda sayilanlardir.ben iki kutu arak i 20 tl den aldim.

ARAK %5 MİNOXİDİL SAÇ ÇIKARAN LOSYON YENİDEN SATIŞLAR BAŞLADI...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.