Şimdi Ara

Aradığınız Bulamadığınız Hatırlayamadığınız Müzikler İçin. (129. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43.954
Cevap
343
Favori
2.967.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ilhan716

Pckopat kardeşim....Atb let you tocadisco remix de değilmiş yaaaa.....nedir bu yaaa kafaları yicem....Ya şarkı aynı şarkı ama söyleyen kalın sesli bi erkek .......

walla dicem tek şey o aradığın şarkının boyutu 5200-5800 kb arası bişi.. limewireden rahatlıkla bulabilirsin...

Toto Cotugno - L'italiano

Orjinalden alıntı: muzik_7

merhaba arkadaşlar bu foruma yeni üye oldum.

Bende bi parça arıyorum klibin başında bayan iç çamaşırları ile yerde yatıyor ve gök yüzünden üzerine paraşütle bebekler atlıyor bebekler göğüsleri görünce gözlerinin önünde biberon canlanıyor bu klipteki parçanın ve sanatçının adını bilen varsa yardımcı olabilirmisiniz?

Kanka onu ben bir kere yakaladım hatta bebekler kırmızı renkli bişe giymişlerdi mtvde izlemiştim ama ilgimi çekmediği için bakmamıştım adına

Orjinalden alıntı: LBJ_23

yaw habibi diince aklma geldi gora da çalan arabic bi muzik wardı robot müzikle beraber oynuyodu hatta ne o şarkı bilen war mı??

bi de oryantal star'da bi müzik chalıo..programa özel bi müzik mi yoksa war mıdır bi adı???

Dostum o müzik bende daha 2 gün öncesine kadar Track olarak vardı, isimsizdi. Yedeğini almadan formatladım maalesef, sana gönderirdim

Orjinalden alıntı: tHe_iMmpPxX

ya beyler ban cok acil loreena mckennitt'in son albumunden ilk single i olan ceravansarai lazim elinde bulunan biri varsa pm yoluyla rapi.d.s.hare olarak gonederbilirmi lutfen beler lutfen hic bi yerde bulmamdim buldukalrimda hep bozuk

çünkü adını yanlış yazıosun... "caravanserai" olcak.. ares de buluyo limewire da..

Orjinalden alıntı: RuiNatioN

quote:

Orjinalden alıntı: LBJ_23

yaw habibi diince aklma geldi gora da çalan arabic bi muzik wardı robot müzikle beraber oynuyodu hatta ne o şarkı bilen war mı??

bi de oryantal star'da bi müzik chalıo..programa özel bi müzik mi yoksa war mıdır bi adı???

Dostum o müzik bende daha 2 gün öncesine kadar Track olarak vardı, isimsizdi. Yedeğini almadan formatladım maalesef, sana gönderirdim

eyw hocam sağlık olsun..tekrar bulursan haber werirsin..

Orjinalden alıntı: 07nightdevil

arkadaşlar eski adını hatırlayamadığım bi şarkı var bi kadın söylüyor.

nee na nanna nee nananna lı bişarkı
    hatta popstar yarışmasında firdevs de söylemişti yardımcı olursanız sevinirim

Vaya Con Dios - Neh Nah Neh

Orjinalden alıntı: pckopatjam

BEYLEEEER SERIE A TV 8 MÜZİĞİNİ KİM ARIYODU ŞİMDİ DİNLEDİM

Toto Cotugno - L'italiano

bulamayanlar "La Shate mi Cantare" die aratsınlar...Böle de bulamayanlar "Lasciatemi Cantare" die

Orjinalden alıntı: serious_captain

beyler şimdi size komik gelecek ama şimdi ben rap dinlerim sagopa nın bi parçasında (tanrı çekti tüm resimleri) arka planda çalan müziği çok beğendim birde bugün shrek in çorum versionunu izlerken o arka planda çalan müziği duydum demekki shrekin soundtrack ı imiş limewire de bi sürü parça indirdim tutturamadım siz bi yardımcı olursanız iyi olur yaw çıldırracam yaw

düzeltme:kelime hatası

hadi yaw arkadaşlar şuna bi el atıverin lütfen

Orjinalden alıntı: pckopatjam

quote:

Orjinalden alıntı: RuiNatioN

http://rapid-share.com/files/7751202/121619340.wav

Arkadaşlar, OTEL filminin ilk bölümünün son sahnelerinden bir parça. Filmin sonunda sağ kalan tek çocuk, henüz bu sahnelerde kafası döndüğü için tuvaleti arıyor ve başka bir yerde uyukluyor. Disco deposu gibi bir yer. İşte tam bu sıralarda bu şarkı çalıyor. Disco tarzı bir müzik, la la la la laaa la la laaa sözleri geçiyor sadece, bende sizler için rap-id'e upload ettim. Wav olarak ve sadece '24 KB' zaten 6-7 saniye kaydedebildim, en belirgin o sahnede çalıyordu müzik, diğer sahnelerde sadece arka fondaydı. Yardımcı olursanız çok sevinirim, film çıktığından beridir aklımdaydı aslında, cdsini bulunca hemen kaydettim telefondan. Teşekkürler şimdiden

[Aradaki '-' işaretini kaldırmayı unutmayın ]

valla hiç bişe anlamadım kayıttan ne yalan söyleyeyim...soundtrack burda belki bulursun

1. Suite
    2. Brothel
    3. Guidebooks
    4. Village
    5. Spa
    6. Pedicure
    7. Tortury
    8. Unwell
    9. Achilles
    10. Déjà vu
    11. Smokestack
    12. Far From Home
    13. Gallery
    14. Mr. Serious American
    15. Dreams
    16. Trolley Of Death
    17. Elevator
    18. Escape
    19. Bugeye
    20. Roadblock
    21. Reflections
    22. Follow
    23. Revenge

Dostum çok sağol ama hiçbirisi değil maalesef. Tek tek dinledim cduniversal'de. Soundtrack değil zaten, bildiğin müzik.
    Eğer tekrar, sesi açıp dinlersen gerçekten çok sevinirim, güzel bir müzikti, bilinmemesi zor biraz. Kolay gelsin

Orjinalden alıntı: MaedHrOS

http://rapid share.com/files/7857332/Call_Of_Duty_2_-_Russian_Theme.mp 3.html

arkadaşlar call of duty 2 yi herkes oynamıştır. oyunda çalan bu marşın bana full versiyonu lazım ismini bulabilirmisiniz lütfen.aradım taradım bulamadım.
    yardımlarınızı bekliyorum

yokmu bilen arkadaslar

Yaklaşık 2 haftadır bir parça arıyorum. NumberOne de MetroFm de çok kez duydum charts'lara ve top 20' lere ne biliyim her yere baktım çoğu şarkıyı indirdim ama o şarkıyı bulamadım.

Şarkı şöyle öncelikle club tarzı. Kulağa hoş gelen bir ritmi war, şarkının bir bölümünde müzik yavaşlıyor ve Beyonce-Naughty Girl şarkısının başında Beyonce 'nin söylediği şarkı giriyor. Sonra o bitiyor yeniden kopartmaya başlıyor şarkı. 33. sayfadan itibaren göz gezdirdim yazmış olabilirsiniz ama bulamadım bir türlü. Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar.

Şimdiden teşekkürler.

Orjinalden alıntı: SAVAŞCI

YALLA YALLA
    ISHTAR
    PCKOPATJAM ŞARKININ İSMİNİ BULDUM.LİSTESİNDE BU PARÇA YOK.MORALİM BOZULDU.RADYO MAYDONOZDA LİSTEYE GİRMİŞ...

Ishtar_Alabina_-_Habibi Feat J-Mi Sissoko

şarkının tam ismi böyle biraz zor bulunan bir şarkı.

Orjinalden alıntı: MaedHrOS

quote:

Orjinalden alıntı: SAVAŞCI

YALLA YALLA
    ISHTAR
    PCKOPATJAM ŞARKININ İSMİNİ BULDUM.LİSTESİNDE BU PARÇA YOK.MORALİM BOZULDU.RADYO MAYDONOZDA LİSTEYE GİRMİŞ...

Ishtar_Alabina_-_Habibi Feat J-Mi Sissoko

şarkının tam ismi böyle biraz zor bulunan bir şarkı.

ikisi ayrı şarkı savaşçı sen hangisini arıyon

Orjinalden alıntı: umutxs

Selam arkadaşlar;

Yaklaşık 2 haftadır bir parça arıyorum. NumberOne de MetroFm de çok kez duydum charts'lara ve top 20' lere ne biliyim her yere baktım çoğu şarkıyı indirdim ama o şarkıyı bulamadım.

Şarkı şöyle öncelikle club tarzı. Kulağa hoş gelen bir ritmi war, şarkının bir bölümünde müzik yavaşlıyor ve Beyonce-Naughty Girl şarkısının başında Beyonce 'nin söylediği şarkı giriyor. Sonra o bitiyor yeniden kopartmaya başlıyor şarkı. 33. sayfadan itibaren göz gezdirdim yazmış olabilirsiniz ama bulamadım bir türlü. Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar.

Şimdiden teşekkürler.

Naughty girl parçasını bi daha dinledim hep aynı parça valla farklı bişey girmiyor araya
  • Şarkı naughty girl değil zaten, naughyt girl parçasının başındaki kısım bu anlattığım kısımda giriyor sonra müzik tekrar başlıyor. numberone de ve metroda bu sıralar hep çıkıyor lütfen yardım edin?

işte bu bölüm giriyor şarkı arasına. klibininde sonuna yetiştim bir sürü kız wardı bordo bir zeminde dans ediyorlardı.Malesef kimin söylediğini göremedim
  • ISHTAR -YALLA YALLA LİMEWİRE DE ARATTIM ÇIKMIYOR.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.