Bildirim
Aradığım tarz biçimi budur, bu tarzın adı nedir?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hipster diyoruz biz bunlara. Ve pek de iyi gözle bakmıyoruz. Türkiye'de yemez bu hipster ayakları. Grunge giyim bu değil ayrıca. Grunge denen şeyin temeli rahatlık, doğallıktır. Eski, yırtık, kirli şeyler giyilir. Sakal tamam da o saçla grunge olunmaz. -
Değişik.Ama cidden yakışana çok tarz oluyor şu sakal geçen gün otobüste gördüm adam çok şekildi -
Değişik.Ama cidden yakışana çok tarz oluyor şu sakal geçen gün otobüste gördüm adam çok şekildi -
Yorumlarınızı bekliyorum dostlar! -
hipster oluyor bunlar. ve tarzında beğenilecek pek bir şey yok açıkçası.
ille de tarz diyorsan kendi tarzını oluşturacaksın başkalarına özenmeyeceksin. sakalı hoşuna gitti sanırım senin
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Crimson
hipster oluyor bunlar. ve tarzında beğenilecek pek bir şey yok açıkçası.
ille de tarz diyorsan kendi tarzını oluşturacaksın başkalarına özenmeyeceksin. sakalı hoşuna gitti sanırım senin
Aynen sakalı ve saç stili çok hoşuma gitti birde giyiniş tarzı, insan ister istemez özeniyor zaten göreceli olarak. -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X