Şimdi Ara

Aradığım tarz biçimi budur, bu tarzın adı nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar küçüklüğümden beri hep bu tarza hasta olmuşumdur, şahsen vintage ve grunge giyinip bu tarzı yapmayı düşünüyrum. Fakat Türkiye şartlarına uyar mı, nasıl tepkiler alırım merak ettim. Giyiniş tarzı olsun, sakalları saç stili olsun tamamen beni anlatıyor. Görüşlerinizi almak isterim.

• Hipster diyoruz biz bunlara. Ve pek de iyi gözle bakmıyoruz. Türkiye'de yemez bu hipster ayakları. Grunge giyim bu değil ayrıca. Grunge denen şeyin temeli rahatlık, doğallıktır. Eski, yırtık, kirli şeyler giyilir. Sakal tamam da o saçla grunge olunmaz.
  • Değişik.Ama cidden yakışana çok tarz oluyor şu sakal geçen gün otobüste gördüm adam çok şekildi
  • Değişik.Ama cidden yakışana çok tarz oluyor şu sakal geçen gün otobüste gördüm adam çok şekildi
  • Yorumlarınızı bekliyorum dostlar!
  • hipster oluyor bunlar. ve tarzında beğenilecek pek bir şey yok açıkçası.

ille de tarz diyorsan kendi tarzını oluşturacaksın başkalarına özenmeyeceksin. sakalı hoşuna gitti sanırım senin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crimson

hipster oluyor bunlar. ve tarzında beğenilecek pek bir şey yok açıkçası.

ille de tarz diyorsan kendi tarzını oluşturacaksın başkalarına özenmeyeceksin. sakalı hoşuna gitti sanırım senin

Aynen sakalı ve saç stili çok hoşuma gitti birde giyiniş tarzı, insan ister istemez özeniyor zaten göreceli olarak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    en iyi intikam şekli nedir?
    2 ay önce açıldı
    CSB açılımı ve anlamı nedir ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • loldaki karizman.

içerim şarabı yıkarım ortamı.wow güçlüdür.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.