Bildirim
Aradaki Fiyat Farkına Değer Mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
300 liraya 620 al , 525den daha iyi ekranı var.ön kamera ve flaşıda var.GOZ atma ekranıda var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: ulabuneya
300 liraya 620 al , 525den daha iyi ekranı var.ön kamera ve flaşıda var.GOZ atma ekranıda var.
Bi kere 512 MB ram. Flaş önemli fakat aynı zamanda 620nin kamerası da gereksiz 0.3 megapiksel olmasın daha iyi
Sözün özü fikrine saygı duymakla beraber asla katılmıyorum -
Sen bilirsin arkadaşım ben 2 telefonuda kullanmıştım. Kesinlikle donanım ve ozellik olarak 620 daha ustundur. 525 in ram dışında hiçbir avantajı yok varsın olsun marketteki 2-3 oyunu oynatmasın. Ama ekrani kaliteli olsun .
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aradaki farka değer mi değmez mi bilmiyorum ama 500 tl verebiliyorsan 820 yi al. kamerası daha adam gibi. çift flaşlı falan. işlemcisi çift çekirden ama 1.5 ghz hızından. ramlar aynı olabilir ama işlemcisi de daha iyi 820 nin. -
quote:
Orijinalden alıntı: ulabuneya
Sen bilirsin arkadaşım ben 2 telefonuda kullanmıştım. Kesinlikle donanım ve ozellik olarak 620 daha ustundur. 525 in ram dışında hiçbir avantajı yok varsın olsun marketteki 2-3 oyunu oynatmasın. Ama ekrani kaliteli olsun .
Ram sadece o işe yaramıyor ki -
820 çok daha iyi bir seçim. ekran amoled kamera daha iyi işlemci ve grafik işlemcisi daha iyi. -
quote:
Orijinalden alıntı: oktayakgoz
820 çok daha iyi bir seçim. ekran amoled kamera daha iyi işlemci ve grafik işlemcisi daha iyi.
Tabikide daha iyi bir seçim ama ben aradaki farka değer mi onu öğrenmek istedim -
quote:
Orijinalden alıntı: TheYips
quote:
820 çok daha iyi bir seçim. ekran amoled kamera daha iyi işlemci ve grafik işlemcisi daha iyi.
Tabikide daha iyi bir seçim ama ben aradaki farka değer mi onu öğrenmek istedim
820 çok daha iyi bir seçim. ekran amoled kamera daha iyi işlemci ve grafik işlemcisi daha iyi = değer -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: TheYips
quote:
Tabikide daha iyi bir seçim ama ben aradaki farka değer mi onu öğrenmek istedim
820 çok daha iyi bir seçim. ekran amoled kamera daha iyi işlemci ve grafik işlemcisi daha iyi = değer
amoled ekran şarjdan daha fazla yemez mi? -
Daha az yer özellikle siyah ağırlıklı olursa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Windows 10 gelicek yakında 1 gb ram daha iyi olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sırf kamerası için bile 820 alın. Ekranı, kamerası her şeyi ile 820 daha iyidir. -
500 tl vere biliyorsanız 2.el çok temiz 925 ler var onlardan alsanız daha iyi 3 gün önce aldım 2.el 925 2 aylık faturalı tertemiz 600liraya
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X