Şimdi Ara

Aradaki Fiyat Farkına Değer Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aradaki fiyat farkına değer mi sizce?

• 300 liraya 620 al , 525den daha iyi ekranı var.ön kamera ve flaşıda var.GOZ atma ekranıda var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Aradaki Fiyat Farkına Değer Mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ulabuneya

300 liraya 620 al , 525den daha iyi ekranı var.ön kamera ve flaşıda var.GOZ atma ekranıda var.

Bi kere 512 MB ram. Flaş önemli fakat aynı zamanda 620nin kamerası da gereksiz 0.3 megapiksel olmasın daha iyi

Sözün özü fikrine saygı duymakla beraber asla katılmıyorum
  • Sen bilirsin arkadaşım ben 2 telefonuda kullanmıştım. Kesinlikle donanım ve ozellik olarak 620 daha ustundur. 525 in ram dışında hiçbir avantajı yok varsın olsun marketteki 2-3 oyunu oynatmasın. Ama ekrani kaliteli olsun .

• aradaki farka değer mi değmez mi bilmiyorum ama 500 tl verebiliyorsan 820 yi al. kamerası daha adam gibi. çift flaşlı falan. işlemcisi çift çekirden ama 1.5 ghz hızından. ramlar aynı olabilir ama işlemcisi de daha iyi 820 nin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulabuneya

Sen bilirsin arkadaşım ben 2 telefonuda kullanmıştım. Kesinlikle donanım ve ozellik olarak 620 daha ustundur. 525 in ram dışında hiçbir avantajı yok varsın olsun marketteki 2-3 oyunu oynatmasın. Ama ekrani kaliteli olsun .

Ram sadece o işe yaramıyor ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 820 çok daha iyi bir seçim. ekran amoled kamera daha iyi işlemci ve grafik işlemcisi daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

820 çok daha iyi bir seçim. ekran amoled kamera daha iyi işlemci ve grafik işlemcisi daha iyi.

Tabikide daha iyi bir seçim ama ben aradaki farka değer mi onu öğrenmek istedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

quote:

820 çok daha iyi bir seçim. ekran amoled kamera daha iyi işlemci ve grafik işlemcisi daha iyi.

820 çok daha iyi bir seçim. ekran amoled kamera daha iyi işlemci ve grafik işlemcisi daha iyi = değer
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

quote:

820 çok daha iyi bir seçim. ekran amoled kamera daha iyi işlemci ve grafik işlemcisi daha iyi = değer

amoled ekran şarjdan daha fazla yemez mi?
  • TheYips kullanıcısına yanıt
    Daha az yer özellikle siyah ağırlıklı olursa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 10 gelicek yakında 1 gb ram daha iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf kamerası için bile 820 alın. Ekranı, kamerası her şeyi ile 820 daha iyidir.
  • TheYips kullanıcısına yanıt
    500 tl vere biliyorsanız 2.el çok temiz 925 ler var onlardan alsanız daha iyi 3 gün önce aldım 2.el 925 2 aylık faturalı tertemiz 600liraya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.