Şimdi Ara

Arada sırada kasılmalar oluyor yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler arada sırada npclerin oldugu yerlerde daha çok kasılmalar yaşıyorum acapa pc demi bir virüs var 80gb yerden 3gb boş alan kaldı c de acaba ondanmı yoksa oyunda lag var sarı yeşil arası gidip geliyor 400-200 latency ayarları ne yapim de geçsin bu bileniniz yokmu bu arada 1024 ram 256 ekran kartı var yani bu olay 2-3 gün önce yoktu yeni yeni oluyor

• Kasılmalar sıklastıgında derin derin nefes al ver gecer.Gecmesse zamanı gelmis demektir.Sende ole bi yazmısınki gece 2 de yazmadan edemedim.Neyse saka bi yana senin Hdd de islem yapıcak alan kalmadıgından kasılmalar olablir.Yoqsa sistemin gayet yeterli yani 256 mb lık kartın 5200 yada 5500 un 256 lıgı degilse gayet yeterli.Eger onceden kasılma olmuyorsa oyunda hdd dende biraz daha yer acman gerekir.Sanal bellek bu hdd yi kullanıyor cunku eger yeterli alan yoksa ne oyunla birlikte msn kullanabilirsin nede rahat rahat surf yapabilirsin internette.Sen biran once biraz daha yer acmaya bak

Bide boyle kisisel olayları once bi yakınımızda oynayanlara soralım konu acmadan once.Belki daha cabuk ve anlasılablir sekilde cevap alabilirsin.Cunku goruyorumki sorduktan 2 dk sonra cıkmısın.Boyle oluncada amacın bieyler sormak gibi gelmiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunterx -- 13 Temmuz 2007; 2:12:17 >

• 512 ram 128 ekran kartı celeron 1.8 ile tıkır tıkır oynuorm 1024x768 ve oyunun sesleri kapalı iken 0 kasıyo pc
  • abi kusura bakma elektirkler gitti cevabın için sağol bilen çıkmadı oyundan herkeze sordum ama bilmiyorum diyolar bende olmuyo diyolar sağol boşaltacam ben bir c yi
  • Yükldiğin sahte oyunlar yüzünden olabilireğer varsa)
  • oyunun neden kastıgını bilemem ama latch önceden 200 lerde seyrederken sımdı 700-1000 arasına falan cıktı ise büyük bi ihtimal trojen vardı pc de bi virüs taraması yap ve virüsleri sil ayrıca 80 gb lık c de 3 gb bırakırsan tabıkı bilgisayar yavaslayacaktır npc takılmasıda bu yüzden olmalı
  • Ben p3 1000 nvidia mx 400 le tıkır tıkır oynuyorum medium ayarlarda ama harddiskin çoğu boş ondan olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ShakirT

512 ram 128 ekran kartı celeron 1.8 ile tıkır tıkır oynuorm 1024x768 ve oyunun sesleri kapalı iken 0 kasıyo pc

abi gerçekten rahat oynuyor musun bu sistemle ,aynı konfig. yakın bi bilgisayarım var hatta ekran kartı 256 mb raidlerde cortluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sotr -- 13 Temmuz 2007; 15:51:50 >
  • teşekkür ederim sorunu yavas yavas çözüyorum sayenizde peki bu c ddeki şeyleri d ye atsam düzelirmi d etkilermi bu kasılmayı yoksa oyunun bulundugu c mi etkiler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.