Şimdi Ara

Aracımın Sağ Arka Çamurluğuna Çarpmışlar :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 1 ay kadar evvel iş yerinden aşağıya arabamın yanına indiğimde sağ arka çamurluk ve kapıs kısmında hasar olduğunu tespit ettim. Bunu kasko kapsamında tamir ettirmek istiyorum. Bunun için sanıyorum önce bir yazı yazmam gerekiyor. Yazacağım yazının içeriği ve formatı nasıl olmalıdır? BUna örnek teşkil olabilecek bir yazıyı nereden tahsis edebilirim acaba?

• Acenteye danışabilirsin ama çok özel bir şey yazmana gerek yok. Yani matbu bir evrak falan değil. Sigorta şirketinin ilgili birimine hitaben aracın poliçe no.sunu, marka modelini belirten ve durumu kısaca anlatan bir dilekçe yazacaksın.

Hatta sen poliçeni yanın al ve direk aracı tamire vereceğin anlaşmalı servise git; onlar söyler, sen yazarsın...

xxx tarihinde aracımı park ettiğim yerden almak için gititğimde sağ arka çamurluk ve kapı kısımında hasar olduğunu fark ettim gereğinin xx nolu poliçemden yapılmasını rica ederim altada isim soyisim imza yeterlidir

Belge içeriğinde;

.... Sigorta şirketine

00/00/09 tarihinde,park halindeki aracımı,bulunduğu yerden almak için yanına gittiğimde,sağ arka kapı ve çamurlukta hasar olduğunu farkettim.Çarpan araç ya da araçlar hakkında hiçbir bilgiye ulaşamadığımdan dolayı gereğinin 000 nolu poliçemde yapılmasını rica ederim.

İsim,Soyisim,İmza

Pardon görmedim yukardaki arkadaşta aynısını yazmış zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverDrıve -- 11 Mayıs 2009; 16:07:10 >
  • Anlaşmalı bir servise gittiğinde veya acentanı aradığında size yardımcı olacaklardır. Gerçi elimde bir anlaşmalı servisin yazdığı bir beyan ve sonucunda da sigorta şirketinin ödemediği bir fatura var. Çünkü beyan yanlış yazılmış. Müşterimiz bana danıştı. İlgili sig. şirketi ne danıştım. Üzerinden zaman geçtiği için şirket ödemem diyor. Ama müşterinin hiç bir suçu yok.

Bu sebeple, her zaman, her işin uzmanı ile çalışmayı öneriyorum.

Saygılarımla,

www.limonsigorta.com
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.