Şimdi Ara

Aracımı aldım şimdi hangi LPG ve neresi? SAMSUN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
4.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tembeler

quote:

Orijinalden alıntı: TriaThlon

quote:

şahinler otogazda montajımı yaptırmış bulunmaktayım atiker simit depo. işçilikten memnun kaldım gizli montaj yaptılar yerleride iyi oturdu gereksiz delme kırma dökme olmadı herşey dört dörtlüktü şimdi yakıtı test edicem yarında motor içi fotoğrafları atarım.

merhaba, aradan uzun zaman geçmiş. bu süre zarfında atiker ve şahinler otogazdan memnun kaldınız mı acaba??

Artik memnun degilim ve tavsiye etmiyorum

memnuniyetsizliğiniz atikerden mi yoksa şahinler otogazdan mı acaba??

işin aslı benim araçta da atiker kit takılı ve ankarada bi yerde rutin 10.000 bakımında filtre değiştikten sonra motor arıza lambası yaktı. şimdi samsunda doğru düzgün bi servis arıyorum.

• Neden tavsiye etmiyorsunuz biraz açabilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atikeri tavsiye ediyorum cok iyi bir kit cok memnun kaldim suanki araciminkinide atikerle degistirecegim.
    Fakat sahin muhendistlige gelince,

2. Aracimi muayeneye goturecektim gidip ayar bakim vs. Falan yaptirdim aracim istasyonda gaz kacagi sebebiyle kacak ruhsati alamadim rezillik cektim ondan bundan anahtar dilenip baglantilari sokup temizleyip kendi imkanlarimla sizdirmazligi sagladim. Yani arac gaz sizdiriyormu sizdirmiyormu bu arac muayeneye gidecek bi bakalim denmemis halbuki cok basit islem.
    Sonra yine bi baska araci goturdum inceleme yapmadan hemen o degiscek bu degiscek demeye baslayinca ve birkac tanidiktanda hic tamir yoluna gitmiyorlar hemen degistiriyorlar lafini duyunca (bu noktada onlarin yalancisiyim) artik gitmiyorum zaten sirf muayenede benim basima gelen olay bile birdaha gitmemem icin yeterli hic hos olmadi

• Yinede haklarini yiyemem ilk donusumumde ama onlarin hatasi ama degil aracim ertesi gun yani pazar gunuydu hortum patlatti aradim pazar gunu ozel serviste isimi cozdu hortum degisti para alinmadi

• .

• Kaşif usta aksu otogaz tavsiye ederim muhakkak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Atikeri tavsiye ediyorum cok iyi bir kit cok memnun kaldim suanki araciminkinide atikerle degistirecegim.
    Fakat sahin muhendistlige gelince,

2. Aracimi muayeneye goturecektim gidip ayar bakim vs. Falan yaptirdim aracim istasyonda gaz kacagi sebebiyle kacak ruhsati alamadim rezillik cektim ondan bundan anahtar dilenip baglantilari sokup temizleyip kendi imkanlarimla sizdirmazligi sagladim. Yani arac gaz sizdiriyormu sizdirmiyormu bu arac muayeneye gidecek bi bakalim denmemis halbuki cok basit islem.
    Sonra yine bi baska araci goturdum inceleme yapmadan hemen o degiscek bu degiscek demeye baslayinca ve birkac tanidiktanda hic tamir yoluna gitmiyorlar hemen degistiriyorlar lafini duyunca (bu noktada onlarin yalancisiyim) artik gitmiyorum zaten sirf muayenede benim basima gelen olay bile birdaha gitmemem icin yeterli hic hos olmadi

Ayni olayı ben 2010da yaşamıştim. Samsundan araba aldım. Atiker takılı işli değildi. Şahin muhendislik mi neydi. Ordan proje ve faturayı aldık. Devir aldım arabayı. Sızdırmazlık için gittim Samandıradan sizdiriyo. Aldığım adamı aradım. Tekrar dönüp yaptırdık. Onaylandı. Bir kac bin km olmadı ki arıza ışığı yandı. Hadi dedim lpgden. o zamanlar arıza lambası yakmiyor iddiasi yoktu. 10 bin km kadar sonra bobin arızası çıkmıştı. Neyse satıp kurtulmustum. Araba 2004 1.6i duratec fusiondu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osamanos -- 8 Ağustos 2015; 20:57:40 >

• hocam merhabalar bana da şahinleri tavsiye ettiler samsun da. sizin memnuniyetsizliğiniz atikerden mi acaba yoksa genel anlamda mı? yardımcı olursanız sevinirim iyi günler

• smile6 S kullanıcısına yanıt
    Hocam aracınız ne bilmiyorum ama bütçenize uyarsa çorum özencler otogaz tavsiye ederim.

İlk montaj ve yol ayarı çok önemli...
    Özencler bu işte gerçekten iyiler.

Bir önceki arabamda zavolli vardı. Bir problem yaşadım Samsun da kimse çözemedi.Boş yere 500 tl harcadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soner76 -- 9 Temmuz 2016; 14:48:23 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.