Şimdi Ara

Araca vurup kaçmışlar. Ne yapmak lazım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
12.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim arabaya da oldu. 0 park etmeme rağmen bir arkadaş gelmiş vurmuş. Sol ön kapıyı biraz göçertmiş ve baya baya derin çizmiş. O haliyle duruyor araba. Ve böyle insanlarla aynı trafikteyiz. Pes resmen.
  • Vurup kaçan adamda haklı, adam başına iş almamak istememiştir.Belki çarptığı adam değer kaybı parası isteyecek ve ekstra gereksiz kavga,sinir bozukluğu yaşamamak adına rahat yolu seçip kirişi kırmış.Şahsen bende öyle yapıyorum saab marka araca istemeden sol tarafından başlayarak uzunca sürtmek durumunda kaldım herifin araçta boydan boya çizik oluşmuştu ve aynası kırılmıştı.Yapçak birşey yoktu kaskocumun tavsiyeside öyle kaçabiliyosan kaç demişti.
  • Bir kazaya şahit olmuştum.C4 citroen marka otomobili ile ,bir bayan sürücü 2 otomobil arasına parketmek için bodozlama daldı.Park halindeki laguna marka aracın sol ön kapı içine çöktü,sol ayna kırıldı.Parketmek için girmeye çalıştığı yere bir otomobilin girmesi imkansızdı.Kadın panikle birde öndeki aracın sol arka tamponuna çarptı.Otomobilden indi .Sağına soluna bakındı ve cep telefonu ile birisini aradı.Polisi aramştır diye düşünmüştüm.Otomobile bindi ve hiçbirşey olmamış gibi yoluna devam etti.Hemen kaçan aracın plakasını ,markasını bir kağıda yazıp sileceklere tutuşturdum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oeste

Vurup kaçan adamda haklı, adam başına iş almamak istememiştir.Belki çarptığı adam değer kaybı parası isteyecek ve ekstra gereksiz kavga,sinir bozukluğu yaşamamak adına rahat yolu seçip kirişi kırmış.Şahsen bende öyle yapıyorum saab marka araca istemeden sol tarafından başlayarak uzunca sürtmek durumunda kaldım herifin araçta boydan boya çizik oluşmuştu ve aynası kırılmıştı.Yapçak birşey yoktu kaskocumun tavsiyeside öyle kaçabiliyosan kaç demişti.

O çekirge gün olur zıplayamaz, birisi gelip üzerine basar
  • Ne kadar çok kişinin başına gelmiş bu olay. Memlekette trafik canavarı çok. Bakalım servis ne hasar çıkartacak.

quote:

Vurup kaçan adamda haklı, adam başına iş almamak istememiştir.Belki çarptığı adam değer kaybı parası isteyecek ve ekstra gereksiz kavga,sinir bozukluğu yaşamamak adına rahat yolu seçip kirişi kırmış.Şahsen bende öyle yapıyorum saab marka araca istemeden sol tarafından başlayarak uzunca sürtmek durumunda kaldım herifin araçta boydan boya çizik oluşmuştu ve aynası kırılmıştı.Yapçak birşey yoktu kaskocumun tavsiyeside öyle kaçabiliyosan kaç demişti.

Kafanda nasıl bir hak hukuk sistemi var anlayamadım ama şu anda gelip senin arabanı boydan boya çizesim geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-18F1A75FA -- 24 Ocak 2012; 18:51:24 >
  • şerefsizin biri gelmiş kapıyı delmiş çizse çökertse iyi kapıya delik açmış nasıl becerdi anlamadım
  • quote:

vurup kaçan adam haklı.

evet. haksız olan arabayı parkeden.

bende sürttüm park halindeki bir araca. sonra insan gibi numarayı bıraktım. bende biliyorum kaçmayı.

hayvanlardan farklı olarak düşünebilme kabiliyeti verilmiş bize. kendini o adamın yerine koysana sana zahmet.

tabi numarayı bırakan insana gereken saygıyı göstereceksin. arayıp sövenler de ayrı bi katagoriye giriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknownartist -- 24 Ocak 2012; 20:25:17 >

• Benimde kapının çita altına ne ile vurdular ise göçmüş resmen
  • Ne çok varmış vurup kaçan yahu. Herkese geçmiş olsun ne diyelim.
  • geçmiş olsun.büyük şehirlerde yaşayanların kaderi bu. bende her Allahın günü bir korkuyla arabanın sağına soluna bakıyorum. biri vurup kaçmışmı diye.bir keresinde bir adam elime bir numara tutuştumuştu işte sizin arabaya vurup kaçanın plakası diye. bence şu kamera olayının üstüne gidin polis istesin kamera görüntülerini, market böyle birşeye bulaşmak istemediği için yok diyebilir.
  • geçmiş olsun yüksek bir araç vurmuş belli kapı kolundaki izden
  • Yapacak birşey yok, kaskodan yaptıracaksınız ve hasarsızlık indiriminiz bozulmuş olacak. Yine ucuz atlatmışsınız benim eski aracımın üzerinden sabahın 4'ünde bildiğiniz Porsche Cayenne geçmişti, sol tarafı tamamen harap edip kaçmıştı, olayı da yakındaki taksiciler görmüş fakat plakayı alamamışlar. Paşa paşa kaskoyla aracı çektirip yaptırtmıştım ve indirimim bozulmuştu. O olay yüzünden hala kaskoyu yüksek ödüyorum, yapacak bir şey yok.
  • quote:

• yüksek ihtimal malum markete mal getiren kapalı kasa kamyonlardandır, ya da ticari van - camısız minibüslerdendir.

kapı kolunun üstündeki dikine ezik ; yana açılır kapaklı bir kamyonet kasasından başka bişiy getirmiyor aklıma. kapak açıkken geri geri gelmiş ve çarpmış.

kamera kaydını birlikte inceleyin, tarih ve saat aralığını iyi bilin, marketin kendi arabası ise kayıt yokmuş falan diyebilirler

geçmiş olsun

Araca vurup kaçmışlar. Ne yapmak lazım?

• buna bence market arabası çarbmış kapı kolunun üstündeki eziğe baklınca anlaşılıyor
  • dövmeyle sövmeyle olmaz belki o seni dövecek boşver polise felan git
  •  Araca vurup kaçmışlar. Ne yapmak lazım?

Geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: peugeot206WRC

Yapacak birşey yok, kaskodan yaptıracaksınız ve hasarsızlık indiriminiz bozulmuş olacak. Yine ucuz atlatmışsınız benim eski aracımın üzerinden sabahın 4'ünde bildiğiniz Porsche Cayenne geçmişti, sol tarafı tamamen harap edip kaçmıştı, olayı da yakındaki taksiciler görmüş fakat plakayı alamamışlar. Paşa paşa kaskoyla aracı çektirip yaptırtmıştım ve indirimim bozulmuştu. O olay yüzünden hala kaskoyu yüksek ödüyorum, yapacak bir şey yok.

Vuran kişi belli oldu veya adam Zoom-Zoom 2

EDIT:Pardon flood gibi oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan G. -- 25 Ocak 2012; 0:29:47 >

• geçmiş olsun arkadaşım aynısı benim de başıma geldi nobese kameralarından bulmaya çalışıyoruz kasko şart oldu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.