ARAÇ TESİSATI teyp 6 aylık harward hr5010 modelidir kutulu faturalı usb+ sd girişli kolonlar 2 AYLIK harward hr6934 modelidir mid ler 13cm dir harward hr5202 modelidir kutusunda 2 mid + 2 tweeter + 2 anfi bağlantı komponenti tam takım yani Anfi woofer jameson markadır ikinci el alındı woofer in ve anfinin teknik bilgilerini bilmiyorum ama sorunsuz kullandım hepsini araçtan çıkardım satışa sunuyorum sorunsuzdur CANLI 450 YTL CANLI isteyene satilik GOWELL DIVX MPEG DVD VS + 5,1 SES SİSTEMLİ SİNEMA SETİ KUTUSUNDA TAKAS İLE ALDIĞIM KULLANMADIĞIM SES SADECE DENENİP SATIŞA SUNULUYOR DİVX PARASINA SET ALMIŞ OLURSUNUZ cep tel ile de takas olur ama nakit tercihimdir 100 YTL ANFİ + WOOFER hariç HEPSİ KUTUSUNDA hepsi 500 ytl Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Kicker L5 + JBL 700,1 + KAMASONİC KS 7702 DOUBLE DIN FULL Pioneer Kabinli BASS ve Mid SET ( Starex den Çıkma ) SATILIK İPHONE 3G 8GB Intel® Core™2 Duo Processor E7500 (3M Cache, 2.93 GHz, 1066 MHz FSB)