Şimdi Ara

araç tercihim için yardıma ihtiyacım var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: durmaz-1

şehir içi kia 11,6lt - ix35 11,6lt - mokka 6,6lt yakıt tüketimi bunlar kendi sitelerinde verilen teknik özellikler ama test edilirken bu rakamlar 2-3 litre kadar artıyor

Ben arabayı almadan önce Mokka İX35 E baktım hatta İX35 in pazarlığını bile bitirdim sonra Sportage ı düşününce vaz geçtim bide Mokkaya bakıyım dedim araba şöför koltuğu iyi ama yaşam alanı çok küçük çünkü B sınıfı Sportage C sınıfı ha birde Sportage alırsanız lpg takarsanız yakıtı düşünmezsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YozgatLee0666 kullanıcısına yanıt
    aracı aldıysanız deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz acaba hangi modelini ne kadara almıştınız birde ? şuan en donanımlısı 82binlerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: durmaz-1

aracı aldıysanız deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz acaba hangi modelini ne kadara almıştınız birde ? şuan en donanımlısı 82binlerde

Biz 2013 aldık manuel araba piyasadaki parasına göre en dolu araç.

Yakıt tüketimi 10 lt gösteriyor yol bilgisayarında ama araç Lpgli pek takmıyorum şuan

Performans ise 2000-3000 arası ölü.3000-4500 arası ise her beygiri torku hissediyorum

Lpg tüketimi 26-30 kr

Her hangi bi eksisi yok sadece anahtardan camları tavanı kapatmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1,0 ecoboost için yorumlarınız nedir?
  • durmaz-1 D kullanıcısına yanıt
    O parayı vereceğinize Sportage alın daha iyi daha yüksek daha geniş çok çok daha fazla donanımlı olur

http://forum.donanimhaber.com/m_106122087/tm.htm buda lpg konusu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.