Şimdi Ara

Araç Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle uzun zamandır ilgiyle takip ettiğim ve postlarınızdan çok şey öğrendiğim bu foruma ilk mesajım. Herkese sevgiler saygılar.

Kısmetse 1 hafta içinde elime bir miktar para geçicek ve bende 1 araba almak istiyorum. Üst limiti 60bin olarak belirledim. Öncelikle 0 araç almak istemiyorum. Sebepleride, 2.el araç alırken sadece arabayı alıyoruz devlete nerdeyse bir araç parası kadar vergi ödemiyoruz. Limitli parayla bu işe kalkışınca haliyle "o olmuşken buda olsun" deyip 0 arabada donanım arttıramıyoruz. En büyük sebebi ise 5-6 yıl kullanıcak bir araba aramıyorum, 1 yıl kullanıp satacağım sonra nasip olursa model yükselteceğim bir araç arıyorum. Yüksek modelli (en düşük 2005-2006), tercihen manuel vites olmayan, ikinci eli nispetende olsa hızlı olan, bandrolü çok pahalı olmayan, lpgsiz, güçlü kuvvetli yakışklı bir araç arıyorum. Önerileriniz nelerdir?

• Passat al. Yarın ilana koysan akşama satılır.

2.0 TDI ya da 1.8 TSI benim seçimim olurdu.
  • Peki hangi donanım seçeneği? 2.0 TDI da 140hp mı 170hp mi daha mantıklı??
  • Donanımını bilmem Passat'ın. Şahsi görüşümdür 170 tercih ederdim.

Bu konuda size Taner Göde çok çok çok yardımcı olacaktır konuyu gördüğü zaman.
  • Passat al temiz kullan zarar etmeden istediğin saniyede hatta salisede sat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahmut Koza

Passat al temiz kullan zarar etmeden istediğin saniyede hatta salisede sat

Passat'ın ikinci eli gerçekten bu kadar hızlımı?yanlış anlamayın merakımdan soruyorum.
  • Passat çok mantıklı bir araba ama 2. el 2.0 TDI alınacağına 0 1.4 TSI alınır ama sonuçta 0 arabaya para vermekte istemiyorum. Allah muhtaç etmesinde aracı aldığım gün ilanını koyucam, ben sıkılana kadar satılması için bir acelemde olmayacak gibi gözüküyor şimdilik.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Araç önerisi
    4 ay önce açıldı
    Araç önerisi.
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tony Soprano

Passat çok mantıklı bir araba ama 2. el 2.0 TDI alınacağına 0 1.4 TSI alınır ama sonuçta 0 arabaya para vermekte istemiyorum. Allah muhtaç etmesinde aracı aldığım gün ilanını koyucam, ben sıkılana kadar satılması için bir acelemde olmayacak gibi gözüküyor şimdilik.

Aldığın gün satış ilanımı koyucaksın.
    Bana pek inandırıcı gelmedi arkadaşım senin araç alıcağın
  • Neden şaşırıyorsunki? Bu benim çevremde çok sık yapılan birşey sen hiç denk gelmemiş olabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.