Şimdi Ara

ARAÇ TAVSİYE MAKSİMUM 25.000 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle uzun zamandır araştırma yapıyorum bir türlü karar veremedim... Kriter olarak manuel - hatchbak veya sedan - yakıt tüketimi iyi - iyi denilebilinecek yani bu fiyata konfordan donanımdan gerektiğince olan başımızı ağrıtmayacak bi araba arıyorum... Kısaca çok az edindiğim bilgileri paylaşıyım.

Mazda 3 2004-2006 dynamic hastası oldum arabanın ama ikinci elinin kötü olması ve lpg de sıkıntı vermesi ile malsef uzak durdum

ford focus 2000-2002 görünümü çok eski geliyor ve model aralığı biraz düşük

megane 2 2004-2006 yakıt tüketimi cok iyi ama Fransız arabalarından nedense uzak duruyorum çok arıza verdiği söyleniyor

honda civic 2002-2005 içeri ses çok alıyor diyorlar birde iç mekanı pek hoşuma gitmiyor

Toyota coralla 2003-2006 pek bilgim yok ama toyotayı duyan iyi arabadır diyor.

kia cerato 2006-2006 yine pek bilgim yok ama turboyla ilgili sıkıntısı varmış sanırım

fiat punto ve linealardada model yüksek olduğu için o fiyata yüksek km araçlar oluyor maalesef

opel araçtırmadım bilgim yok pek ...

Dediiğim gibi arabada kriter görecebileceğimiz şeylerden hepsinden yeteri kadar barındıran aile arabasına uygun bişe arıyorum. Şimdiden yorumlarınız için teşekkürer..

Paylaş:

• Toyota corollayı öneririm gayet güzel arabadır seni yolda bırakmaz masraf çıkarmaz bugün satmaya karar ver araba yarın yok
  • Aradığınız araç bu : Opel Vectra 1.6 Comfort

ARAÇ TAVSİYE MAKSİMUM 25.000 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petrolhead -- 6 Şubat 2013; 15:30:15 >
  • Bu secenekler arasinda Honda Civic ES donanim iyi ve mantikli bir tercih olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiesta olmazmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burakkp54

Fiesta olmazmı

dar araç ya oda yakıtı felan iyi ama
  • toyota megane ve mazda 3 aralarında kalırdım
    ama mazda 3 ü seçerdim.tasarımı güzel bir kere
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.000.000 TL Araç önerisi
    4 hafta önce açıldı
    600,000 TL ARAÇ ÖNERİSİ
    geçen yıl açıldı
    250.000 TL civarı araç öneri
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sys3434

toyota megane ve mazda 3 aralarında kalırdım

aynı düşünceler içindeyim senle :) ama temiz araç bulmak çok zor yüksek fiyat çekiyorlar .. ikinci eli pek iyi olmadığı için piyasada çok araba yok temiz olanlarda 30000 e koyanlar var ki o fiyat o arabaya çok . 24-25.000 civarı olsa bir dynamic keşke:) görüntü mükemmel aracın hasta oldum araştırdımda lpg sıkıntısı varmış ama ama iyi bir yerde iyi bir ustaya taktırınca hallediliyormuş .. sanırım sadece araba bulmak kaldı
  • Porsche Carrera GT
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLAYER66

quote:

Orijinalden alıntı: sys3434

toyota megane ve mazda 3 aralarında kalırdım

aynı düşünceler içindeyim senle :) ama temiz araç bulmak çok zor yüksek fiyat çekiyorlar .. ikinci eli pek iyi olmadığı için piyasada çok araba yok temiz olanlarda 30000 e koyanlar var ki o fiyat o arabaya çok . 24-25.000 civarı olsa bir dynamic keşke:) görüntü mükemmel aracın hasta oldum araştırdımda lpg sıkıntısı varmış ama ama iyi bir yerde iyi bir ustaya taktırınca hallediliyormuş .. sanırım sadece araba bulmak kaldı

temiz araba bulmak kolay değil.bayağı araştırman lazım kolay gelsin sana

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.