Şimdi Ara

Araç Takip cihazı GPS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir GPS cihazı var aracı takip edebiliyorsunuz, uzaktan motoru kitleyebiliyorsunuz, başkasına verdiyseniz motora yüklenmişmi anlayabiliyorsunuz vs vs...

Bu tarz bişey kullanan var mı kullanışlımıdır felan...

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-arac-takip-sistemi-plusucretsiz-montaj-plus2-yil-garanti-299tl-185949975/detay/

• Ben şirket Aracına takmıştım arvento taktim kaliteli olsun diye normal modeli Aracın nereye Gittiği ne zaman Gittiği kaç la Gittiği hepsi yazıyor bi üst modelinde kontağı kapatma vb Özellikleri var

Edit: Imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toxicated -- 26 Kasım 2014; 19:35:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baya güzel özellikleri varmış, kontağı kapatma özelliği olan GPS'de kaç km uzakta olursa olsun kapatabiliyormusun? bi de bilgisayardan mı takip ediyorsun, ya da akıllı telefondan da edebiliyormusun?
    Peki bunlara sim kart mı takmak lazım? sim kart takmak lazım ise her ay GSM ücreti ödemek gerek bu seferde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sayko1933 -- 26 Kasım 2014; 20:00:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sayko1933

Baya güzel özellikleri varmış, kontağı kapatma özelliği olan GPS'de kaç km uzakta olursa olsun kapatabiliyormusun? bi de bilgisayardan mı takip ediyorsun, ya da akıllı telefondan da edebiliyormusun?
    Peki bunlara sim kart mı takmak lazım? sim kart takmak lazım ise her ay GSM ücreti ödemek gerek bu seferde.

Istediğin uzaklıktan kapatabiliyorsun evet sim kart takmak lazım ama şöyle normal sim kart değil data diye geçiyorlar ben 10 tl ödüyorum aylık . Arventonun app Store uygulamadı var mobilden de bakılabiliyor

• Eywallah hocam, google a arvento yazdım ama baya da şikayet var farklı farklı sebeblerden, en çokda hizmet alamamaktan yakınanlar çok. siz hiç sıkıntı çektiniz mi, sistem çalışmıyor veri alamıyorum diye felan?
  • Merhaba, her bölgenin sorumluları var. ben tokattayım. Sanırım karadeniz bölgesine bir bey bakıyor. Her konuda onu arayabiliyorum. Çok yardımcı oluyor bana. Bence Arvento her geçen gün büyüyor. Ben 3 yıldır ilgisizlik hiç görmedim. İstersen ismini ve numarasını verebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memonet555

Merhaba, her bölgenin sorumluları var. ben tokattayım. Sanırım karadeniz bölgesine bir bey bakıyor. Her konuda onu arayabiliyorum. Çok yardımcı oluyor bana. Bence Arvento her geçen gün büyüyor. Ben 3 yıldır ilgisizlik hiç görmedim. İstersen ismini ve numarasını verebilirim.

arventoyu araştırdım yukardaki Onur arkadaşın tavsiyesi ile, kullananlar memnun ama şikayetvar.com da baya şikayet konusu var ama silinmiş şikayetler var, sanırım sorunları çözülmüş. Lenoi'yi de tavsiye ediyorlar, benim sadece ihtiyacım olan aracı takip ettirmek, kontak kitleme, aracın içini dinleme, vs felana ihtiyaç yok. Arvento, Lenoi ve Solit en iyileri galiba. Numarası sitelerinde var kardeş saol, birine karar verince arayacam artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARAÇ İÇİ SARJ CİHAZI
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur13Darkness

Ben şirket Aracına takmıştım arvento taktim kaliteli olsun diye normal modeli Aracın nereye Gittiği ne zaman Gittiği kaç la Gittiği hepsi yazıyor bi üst modelinde kontağı kapatma vb Özellikleri var

Toplam ne kadara geldi hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Escossie

quote:

Orijinalden alıntı: Onur13Darkness

Ben şirket Aracına takmıştım arvento taktim kaliteli olsun diye normal modeli Aracın nereye Gittiği ne zaman Gittiği kaç la Gittiği hepsi yazıyor bi üst modelinde kontağı kapatma vb Özellikleri var

Toplam ne kadara geldi hocam ?

Her ay araca takılan sim ücreti dışında sadece arvento kurulum işçilik yanlış değilsem 800 gibi bir miktar tutmuştu ama ben taktıralı 1 yıldan fazla oluyor artmış mıdır azalmış mıdır bilemem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.