Şimdi Ara

Araç sürüş analizi uygulaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş

Yeni geliştirdiğim bir mobil uygulamam var ve bununla ilgili gerçek kullanıcılardan geri bildirim toplamaya çalışıyorum

Uygulama ne yapıyor:

• Araca binince kayıt kendiliğinden başlıyor, inince bitiyor (istersen elle de başlatabilirsin), yürüyüş vb sağlık uygulamaları mantığında.
    • Sürüş bitince 100 üzerinden bir sürüş puanı veriyor. Puanı fren, hızlanma, sert dönüş gibi parametreler üzerinden hesaplıyor.
    • Sert frenin ya da virajın nerede olduğunu kendi çizdiğimiz haritada gösteriyor.
    • Günlük sıralama var, km bilgisini ya da sürüş dinamiklerini arkadaşlarınla karşılaştırabiliyorsun vb.

Merak ettiğim şeyler: Kullanışlı buldunuz mu? Neyi eksik buldunuz veya ne tarz özellikler eklenebilir? Puan sizce adil mi? Otomatik kayıt telefonunuzda düzgün başlıyor mu?

link:

roadtriprank.web.app
    RoadTrip Rank — Ben 73 aldım. Sen kaç alırsın?
    https://roadtriprank.web.app/indir/?s=donanimhaber&m=forum&c=dh_ekim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

ios'u da store a gönderdik onay bekliyor bakalım. güzel düşünceniz için teşekkürler. öneriniz vb olursa uygulamak isteriz.

• Güzel olur tabi, bir de bazı araçlarda ve Getir Araç falan gibi araç kiralama uygulamalarında da sürüş sonunda bu veriler düzgün olunca "düzgün kullanımınız için teşekkür ederiz" gibi bir şeyler söyleyip hakkınız varsa indirim falan bile yapabiliyor. Gençler bazen bu araçları kiralayıp saçma sapan hareketler yaptıkları için yapmışlar büyük ihtimalle. Denetleme-takip mekanizması olarak da kullanılıyor yani. Fakat sanırım dezavantajın benzer uygulamaların da olması. Onlarda ne yok, ne eksik, buna göre tespit edip programına eklersen farklı olarak öne çıkma ihtimalin artabilir.

teşekkürler, getir araçta böyle bir özellik olduğunu bilmiyordum. metrikleri de gösteriyorsa ona bir bakayım neleri analiz etmişler.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.