Şimdi Ara

Araç modifiye ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Krom çıta örneği verebilir misin hocam ? Filmler bugün hallolucak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PATEVRA -- 19 Nisan 2016; 11:16:58 >
  • Araca açık bir film çektim ve jantları siyaha boyadım, yarın kampanaları boyayacağım, yavaş yavaş ilerliyorum

Araç modifiye ?
     Araç modifiye ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PATEVRA -- 26 Nisan 2016; 18:35:43 >

• PATEVRA kullanıcısına yanıt
    sprey boyayla mı boyadın mat gibi duruyor dimi ? beyazla siyah uyumlu güzel olmuş :) kampanaları da mı boyayacaksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • madem jantlar siyah :) yan dikiz aynılarını da siyahlat :)

• quote:

Orijinalden alıntı: TALENJEKTAZİ

sprey boyayla mı boyadın mat gibi duruyor dimi ? beyazla siyah uyumlu güzel olmuş :) kampanaları da mı boyayacaksın

Yok hocam plastidip ile kapladım evet mat siyah ancak araç gri fotoda rengi açık çıkmış Kampanaların birini kapladım diğerinide yarın kaplayacağım zira hafif paslı duruyor. Dikiz aynasınıda kaplamayı düşünüyordum hemfikir olmamıza sevindim.

• aynen araba gri renkti daldık :D dikiz aynasını da yaparsan çok hoş uyumlu durur :)

• Dün muayeneye girdim ve araç sıkıntısız geçti. Bugün logo ve yazıları siyah ile kapladım araç başkalaşım geçiriyor devamı gelecek

Araç modifiye ?
     Araç modifiye ?

• PATEVRA kullanıcısına yanıt
    güzel güzel. spor yay alcam bende :)

• Logoları da plastidip ile mi boyuyorsunuz? Sökerek mi yoksa etrafını kaplayarak mı boyadınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khalasar

Logoları da plastidip ile mi boyuyorsunuz? Sökerek mi yoksa etrafını kaplayarak mı boyadınız?

Logoları da plastidip ile kapladım, sökmeye gerek yok aşağıda linkini attığım videodaki gibi yaptım sorun çıkmadı.

https://www.youtube.com/watch?v=1zbxB8OKSks
  • Arkadaşlar takip edin güzel paylaşımlar var .
    https://www.facebook.com/turkiyegarage.com.tr/?fref=ts
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.