Şimdi Ara

Araç Kiralama Sıcak Fırsatlar (317. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.328
Cevap
332
Favori
511.054
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
17 oy
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar 1-3 mayıs rize havalimanında araç kiralama yapacam. hangi firmayı önerirsiniz. şu an enterprise firmasında kampanya var günlük 1500 tl

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: Spydy6041

Yolcu 360-obilet-enuygun buralara bakın. 1500 çok 4 ay sonrası için. Tabii araç nr yazmamışsınız eko için yazdım çok diye.
    Oralara baktım 2000 çıkıyor günlük. 4 ay sonrası icin ne zaman rezervasyon yapmam lazım. Hepsine baktım en ucuz enterprice çıkıyor

• balci1987 kullanıcısına yanıt
    Uzun süreli açmıyorlar bazen ara ara deneyin. Sezonda bile o fiyatlar olmaz. 2000 nedir. Aylığı 60 büne gelir uçuk rakamlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar avis den ofiste ödeme seçeneği ile şu an para ödemeden 5205 tl ye 3 gün egea cross kiraladım. Ödeme ofiste olacak. Online ödeme denediğimde resimdeki uyarı geliyor. findeks notum 1840. avis çağrı merkezi online sistemde bu tarz hatalar verebiliyor. gittiğiniz gün ofiste sorgulama yapılacak . sıkıntı yaşamazsınız puanınız yüksekse dedi yinede emin olamadım. aramızda daha önce avisden araç kiralayan oldumu?=

Araç Kiralama Sıcak Fırsatlar

• Merhaba arkadaşlar. Haziranın 14 ile 21 i arasında Antalya'ya balayına gitmek için bir araç kiralama yapmak istiyorum istanbul Beylikdüzü tarafındayım. Uygun araç kiralamak istiyorum tavsiyeniz var mı?

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.