Şimdi Ara

Araç karşılaştırma (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
4.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Öklid

quote:

Orijinalden alıntı: pimbo

yuh be vw şakşakcıları yine toplanmıs bunlara para versen bu kadarını yapamaz jetta 64000 akıl mantık ötesi uyduruk dört teker ustu geri kalmıs güney amerikalı.mantık evde kalmıs insanlarda

quote:

Orijinalden alıntı: Kaan Aras

60.000 tl'yi Corolla'ya veren insanların yaşlarını ve işlerini çok merak ediyorum
    o zaman ne almamız gerektiğini siz söyleyin

D sınıfı bir araç.İster az km'li 2. el olur,ister bütçe çok az daha arttırılır sıfır alınır ancak 60.000 tl'ye corolla olmaz,corolla bu motorundan üstünden altından ne tarafından bakarsan bak.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaan Aras -- 6 Mart 2012; 21:57:08 >

• 60 bin ve coralla aynı ekranda olmuyor

Ben kesinlikle dizel ve Sedan alacaktım. Begendiğim araç 47 bine çıkınca o kadar para verilmez diyerekten Kia Sportge aldım.

Kesinlikle tavsiye ederim

Kia Sportage -Hyundai İx35 - Nissan Qashqai - Mitsubishi ASX - VW Tiguana bakın ondan sonra karar verin

Araç karşılaştırma

Edit: Hepsini 60 Bin +/- 5 alırsınız

Araç karşılaştırma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi åziz -- 6 Mart 2012; 22:06:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: åziz

60 bin ve coralla aynı ekranda olmuyor

Ben kesinlikle dizel ve Sedan alacaktım. Begendiğim araç 47 bine çıkınca o kadar para verilmez diyerekten Kia Sportge aldım.

Kesinlikle tavsiye ederim

Kia Sportage -Hyundai İx35 - Nissan Qashqai - Mitsubishi ASX - VW Tiguana bakın ondan sonra karar verin

Araç karşılaştırma

Edit: Hepsini 60 Bin +/- 5 alırsınız

Araç karşılaştırma

KIA SPORTAGE ben de çok beğeniyorum da yakıt tüketimi nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: mybestfriendim

Dizel araç düşünenler bu haftaki otohaber dergisini okusunlar iyice..
    Konuyla ilgili açıklama

http://forum.donanimhaber.com/m_56367807/mpage_3/f_/key_//tm.htm#58461808

burdan okuyabilirsiniz valla dizel den korktum..

Aynı şeyi yeni açılan her konuda neden ısrarla paylaşıyorsunuz anlamadım.Uyarı mahiyetinde yazıyorsanız sorun yok.Ama her yerde ısrarla paylaşıp dizel araba almayın şeklinde propagandaya götürüyorsunuz olayı.

Yazınızdaki olayı yaşayan araç sahibi arkadaş bile sizin kadar dizel düşmanlığı gütmüyordur.

Soğuk hava şartları sebebiyle böyle olaylar çoğu araç sahibinin başına gelebilir.Münferit bir olay olarak görüyorumki;dizel araç sahiplerininde zaten kış öncesinde gerekli bakımları yaparak belli önemleri almalarının gerekliliği bir gerçek.

4 yıl Sivas'ta yaşadım,hava şartlarının -30 ların altında her sene inebildiği bir şehir,antifiriz suyu donup arızalanan kaç tane benzinli araca denk geldiğimi hatırlamıyorum bile!O zaman benzinli arabalardanda korkun.Hatırlarmısınız bilemem ama 2007 kışında Erzurum'da araçlarını donmasın diye battaniyeye saran insanlar haberlere konu olmuştu.Yani böyle hava şartlarına benzinli araçların bile dayanamaması normal.

Üstelik burda sorun dizel aracın yakıtının donup sorun açmasından ziyade,ford yetkililerinin ilgisizliğidir,bence korkmanız gereken noktada budur.

Malesef mazotlu araçlarında böyle riskleri var,dizel araç düşmanlığı yapmanın gereği yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: oznk40

Aynı şeyi yeni açılan her konuda neden ısrarla paylaşıyorsunuz anlamadım.Uyarı mahiyetinde yazıyorsanız sorun yok.Ama her yerde ısrarla paylaşıp dizel araba almayın şeklinde propagandaya götürüyorsunuz olayı.

Yazınızdaki olayı yaşayan araç sahibi arkadaş bile sizin kadar dizel düşmanlığı gütmüyordur.

Soğuk hava şartları sebebiyle böyle olaylar çoğu araç sahibinin başına gelebilir.Münferit bir olay olarak görüyorumki;dizel araç sahiplerininde zaten kış öncesinde gerekli bakımları yaparak belli önemleri almalarının gerekliliği bir gerçek.

4 yıl Sivas'ta yaşadım,hava şartlarının -30 ların altında her sene inebildiği bir şehir,antifiriz suyu donup arızalanan kaç tane benzinli araca denk geldiğimi hatırlamıyorum bile!O zaman benzinli arabalardanda korkun.Hatırlarmısınız bilemem ama 2007 kışında Erzurum'da araçlarını donmasın diye battaniyeye saran insanlar haberlere konu olmuştu.Yani böyle hava şartlarına benzinli araçların bile dayanamaması normal.

Üstelik burda sorun dizel aracın yakıtının donup sorun açmasından ziyade,ford yetkililerinin ilgisizliğidir,bence korkmanız gereken noktada budur.

Malesef mazotlu araçlarında böyle riskleri var,dizel araç düşmanlığı yapmanın gereği yok.

lütfen şikayet et butonunu kullanın, sonrasında kural dışı link seçin, ve altına yaptığını yazın, göreceksiniz iyi sonuç verir

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.