Şimdi Ara

Araç Kaplama (ANKARA) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
3
Favori
44.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: canahmed

2003 model focus 1 gümüş gri aracımı beyaz renge kaplatmak istiyorum maliyeti ne olur ?

Mesaj attım hocam
  • eski fiat pandaya mat sedefli beyaz ne kadara kaplanıyor? pm alabilirmiyim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimiferhat

eski fiat pandaya mat sedefli beyaz ne kadara kaplanıyor? pm alabilirmiyim :)

Mesaj attım.
    Ticari taksi kaplatmak isteyen arkadaşlara en kaliteli ürünlerle en hesaplı fiyatı sunuyoruz.
  • Merhabalar,
    Siyah getz için yine siyah kaplama fiyatınız nedir üstadım?
    Birde aracı satacak olsak kaplamayı çıkartmak hakkında bilgi verebilir misiniz?
    Teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrhbb

Merhabalar,
    Siyah getz için yine siyah kaplama fiyatınız nedir üstadım?
    Birde aracı satacak olsak kaplamayı çıkartmak hakkında bilgi verebilir misiniz?
    Teşekkürler..

Hocam merhaba aracınız için kaplama ücreti 1750tl dir. Dilerseniz sanalpazar üzerinden satın alabilirsiniz.
    Cast ürünlerde folyo sökümünde hiç bir sıkıntı yaşanmamaktadır.
    alican Yiğit
    0505 554 1919
  • acypower A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ben aracımı mat beyaz kaplatmayı düşünüyorum. Aracım chevy cruze siyah renkli, birde ben plakaları 3m bant ve silikonla tamponlara sabitledim, kaplama işlemi sırasında sorun yaratır mı ? Ve maliyet aşağı yukarı nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MU5T4F4 -- 26 Kasım 2015; 19:24:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MU5T4F4

Merhaba, ben aracımı mat beyaz kaplatmayı düşünüyorum. Aracım chevy cruze siyah renkli, birde ben plakaları 3m bant ve silikonla tamponlara sabitledim, kaplama işlemi sırasında sorun yaratır mı ? Ve maliyet aşağı yukarı nedir ?

Hocam merhaba, aracınız için kaplama ücreti 1750-2500 arasında değişir. Bant ve silikonları biz temizliyoruz hocam herhangi bir sıkıntı yaratmaz.
    Boom Garage Ankara
  • Hocam merhabalar

Herkes aracı komple kaplatmak hakkında soru sormuş ama benim sorum araç içi ile alakalı.

2010 fiat punto evo aracım var. Aracın içinde kapı kollarında gri plastik parçalar var, aynı şekilde direksiyon üstündeki kontrol tuşlarının olduğu yerlerde de.

Ben buraları fırçalanmış aluminyum/çelik ile kaplatmak istiyorum böyle bir uygulamanız var mıdır ?

İyi çalışmalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas246 -- 1 Aralık 2015; 10:31:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolas246

Hocam merhabalar

Herkes aracı komple kaplatmak hakkında soru sormuş ama benim sorum araç içi ile alakalı.

2010 fiat punto evo aracım var. Aracın içinde kapı kollarında gri plastik parçalar var, aynı şekilde direksiyon üstündeki kontrol tuşlarının olduğu yerlerde de.

Ben buraları fırçalanmış aluminyum/çelik ile kaplatmak istiyorum böyle bir uygulamanız var mıdır ?

İyi çalışmalar.

Hocam merhaba yapılabilir fakat ürünlerin sökülüp uygulanması gerekmektedir. Söküp getirirseniz yardımcı olabilirim.
  • acypower A kullanıcısına yanıt
    Tamamdır youtube'dan bakmaya çalışayım nasıl söküldüğüne dair bir video felan var mı diye.

Peki fırçalanmış folyoyu tek başına satıyor musunuz ? Satıyorsanız fiyatı nedir ?

Saygılar.
  • 2010 model civic hatcback aracımı füme renge kaplatmayı düşünüyorum fiyat hakkında bilgi verebilirmisiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: moscaltar25

2010 model civic hatcback aracımı füme renge kaplatmayı düşünüyorum fiyat hakkında bilgi verebilirmisiniz?

Pm atıyorum hocam
  • İstanbul'da şube var mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukilavuz

İstanbul'da şube var mı ?

Şube yok hocam
  • 2005 sonata var, komple kaplatmak istiyoruz kaça mal olur? Gri renk ve türevleri olabilir.
  • kolay gelsin siyah golf 7 ye mat kaplama fiyatınız nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: equitant

kolay gelsin siyah golf 7 ye mat kaplama fiyatınız nedir?

Güncel kura göre 2500-2750tl arasında değişir hocam
  • merhabalar,

megane 3 'ün mat ve parlak parliament mavisi kaplama fiyatlarını öğrenebilir miyim acaba ? ilk sayfada bi arkadaş clio görseli koymuş, o ton gibi örneğin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KayTheRock

merhabalar,

megane 3 'ün mat ve parlak parliament mavisi kaplama fiyatlarını öğrenebilir miyim acaba ? ilk sayfada bi arkadaş clio görseli koymuş, o ton gibi örneğin..

Mesaj attım hocam
  • 2016 modem tucson bmw mavisine nekadara kaplarız
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.