Şimdi Ara

Araç içi navigasyon tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Aracımda kullanmak üzere navigasyon cihazı almayı düşünüyorum. Ama konu hakkında yeterli bilgim yok. Forumlarda yazılanlardan biraz okudum ama kafam iyice karıştı. Aşağıda bazı özellikler belirledim. Bu özelliklere göre performans fiyat karşılaştırması yapınca hangi marka ve modeli tavsiye edersiniz? yardımlarınız için teşekkürler.

1- Fiyat aralığı 120-200 TL
    2- USB girişi (dvd oynatma)
    3- Yazılım ile ilgili fikrim yok ama user friendly ve güncellemesi kolay olan
    4- Ekran 5" civarı

• quote:

Orijinalden alıntı: ferhat1981

Selamlar herkese,
    Aracımda kullanmak üzere navigasyon cihazı almayı düşünüyorum. Ama konu hakkında yeterli bilgim yok. Forumlarda yazılanlardan biraz okudum ama kafam iyice karıştı. Aşağıda bazı özellikler belirledim. Bu özelliklere göre performans fiyat karşılaştırması yapınca hangi marka ve modeli tavsiye edersiniz? yardımlarınız için teşekkürler.

1- Fiyat aralığı 120-200 TL
    2- USB girişi (dvd oynatma)
    3- Yazılım ile ilgili fikrim yok ama user friendly ve güncellemesi kolay olan
    4- Ekran 5" civarı

verdiğiniz fiat aralıgında sıfır 5'' cihaz biraz zor
  • 4,3" de olabilir. internette 3-5 tane seçenek gördüm. Bu arada bir soru daha çıktı karşıma:
    Artırılabilir hafıza ne işe yarar? Eğer cihazda usb girişi varsa, video, müzik vs oynatma direkt olarak flash bellek üzerinden olmuyor mu? Örneğin 2GB artırılamayan hafızalı bir navi de, 8 gb lık usb taksam filmi oynatamaz mı? Önce kendi kartına atıp ordan mı çalıştırıyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Araç Tavsiyesi
    4 ay önce açıldı
    Araç tavsiyesi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.