Şimdi Ara

Araç içi Kesintisiz Kayıt ? (Sürüş dışı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Alalı bir ay bile olmayan arabamın dün 6 parçasında parmakla yazılmış yazıları görünce baya bir keyfim kaçtı.

İsteğim şu;

ben araçtan inerken torpidonun üzerine yumruk büyüklüğünde 360 derece harakete duyarlılıkla dönebilecek kamerayı koyayım, ve içerisindeki sd karta kayıt yapmaya başlasın, gücüde çakmaklıktan alsın.

Mümkün mü ?

Ekran olsun bile istemiyorum. Araç sürerken de kayıt yapsın istemiyorum. Ekstradan varsa öyle bir özellik o ayrı.

Umarım anlatabilmişimdir.

Teşekkürler.

• Sürekli kayıt diye bir olay var ama normal kullanım şekli genellikle ön cam ve arka cam olarak.
    Sizin dediğiniz 360 derece olayını şu ana kadar duymadım.

Konuyu takipteyim.
  • araştırırken 360 derece döenen kameralar buldum içinde kayıt yapan, gerekirse ön ve arkaya 360 dönen iki kamera alıp torpidpya hdd koyabilirim hatta mini bir akü bile koyabilirim. ama bulursam beyzbol sopası almaya götüreceğim o kişileri sen seç diyeceğim :)

şaka şaka direk polis.
  • Akunun canina okuma ihtimali cok cok yuksek. Bagaj kapagi kazadan sonra kapanamadigi icin acik kalip, bagaj isigi yanik kalan arabanin akusu 2 gunde bitti.

Tek lamba 2 gunde tum akuyu bitiriyorsa, kamera da sanirim 1 hafta yada 2 hafta surede tum enerjiyi bitirmesi muhtemel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • supremum01 kullanıcısına yanıt
    araç hergün çalışıyor sonuçta.. ki varmış bir kaç ürün size söyliyeceğin şuan bende araştırıyorum
  • Şuan bunu buldum gelişmeleri aktaracağım sizlerde destek olursanız sevinirim..

http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=otdlrcf100&categoryId=26027&sku=OTDLRCF100&wt_gl=cpc.nelk.oto.urun.pla&gclid=COTF2o6u38UCFdTKtAodxB4A6w

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonuss -- 26 Mayıs 2015; 15:03:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bonuss

Arkadaşlar merhabalar,

Alalı bir ay bile olmayan arabamın dün 6 parçasında parmakla yazılmış yazıları görünce baya bir keyfim kaçtı.

İsteğim şu;

ben araçtan inerken torpidonun üzerine yumruk büyüklüğünde 360 derece harakete duyarlılıkla dönebilecek kamerayı koyayım, ve içerisindeki sd karta kayıt yapmaya başlasın, gücüde çakmaklıktan alsın.

Mümkün mü ?

Ekran olsun bile istemiyorum. Araç sürerken de kayıt yapsın istemiyorum. Ekstradan varsa öyle bir özellik o ayrı.

Umarım anlatabilmişimdir.

Teşekkürler.

BEnim kullandığım ve Park modu 24 saat olarak gelişmiş Panorama X2 çift kameralı sistemi tavsiye ederim. Blacksys netliği fiyatına göre berbat.

http://forum.donanimhaber.com/m_102635979/tm.htm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç içi ses düzeyi ölçümü
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 360° dönebilen dome kamera işinizi görür ama araç için nasıl bir sistem gerekir, bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.