Şimdi Ara

Araç içi kamera Tavsiyesi (Ana Konu) (141. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Nejdet Ay
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.113
Cevap
896
Favori
1.839.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar adam gibi vantuzsuz ön camda kablo kirliliği yapmıycak yer kaplamıycak ne dışardan bakdınmı ne içerden bakdınmı dikkat çekmiycek şık tasarımlı fiyatıda makul bir kamera varmı..
  • istanbulda 10 dakka kamerayı arabanın üstünde bırak in bir yere git 10 dakkalığına o kamera için arabayı patlatırlar.. sonra giden kamerayamı yanarsın patlayan camınamı .. o yüzden araca dışardanda bakdınmı dikkat çekmiycek bir şey arıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sleipnirr

Pazartesiyi bekleyemedim. Atladım posta işleme merkezine gittim. Binlerce posta arasından buldum benimkini ve teslim aldım Bu arada ordaki ablalar çinden gelen paketlerden epey bir şikayetçi Ne var bunların içinde bu kadar felan diyorlar. Dedim bir kabloyu bile çinden alıyoruz artık çok daha ucuza geliyor dedim inanamadılar

Araç içi kamera Tavsiyesi (Ana Konu)Araç içi kamera Tavsiyesi (Ana Konu)Araç içi kamera Tavsiyesi (Ana Konu)Araç içi kamera Tavsiyesi (Ana Konu)

Hayırlı olsun öncelikle bn daha montajı yapmadım? Hafıza kartıda az önce geldi ilk alındığında yaptığın ayarları paylaşırsan faydalı olur ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: darkmoon34

istanbulda 10 dakka kamerayı arabanın üstünde bırak in bir yere git 10 dakkalığına o kamera için arabayı patlatırlar.. sonra giden kamerayamı yanarsın patlayan camınamı .. o yüzden araca dışardanda bakdınmı dikkat çekmiycek bir şey arıyorum..

valla hak vermıyor degilim...
  • Fp olarak en uygun kamera hangisi mobildeyim konu cok uzun inceliyemedim ortalama 100$ seviyesinde bisey bakiyorum 2013 qashqaiye takilcak
  • brak13 kullanıcısına yanıt
    Bende daha yeni yeni çözüyorum cihazı. En iyisi menüyü komple yazayım. Ayarlarda bir yanlışımız varsa tecrübeli arkadaşlar düzeltir ;)
    Vide Resolution: Full HD 1920x1080P
    Photo Size: 4 Mp
    Sharpness: Standart
    Contrast: Standart
    Flickr: Auto
    AE Iso: Auto
    White Balance: Auto
    AE Bias: 0
    AE Meter Mode: Center
    Tv Type: PAL
    Auto Power Off: 5 Min
    Time Setup: Zamanı ayarladım
    Date Time Display: Date Time
    Loop Setting: 5 Min
    Motion Detect: Off
    Stamp: Gps Data
    Driver Number: Plakamı yazdım. Stamp kısmından driver number seçilebilir.
    Power Off Screen: 1 min
    Video Record Mode: Video+ Audio
    G-Senseor Precision: 5G
    G-Sensor Calibration: No
    GPS: Open
    Language: English

Bendeki ayarlar böyle. Kullanma klavuzunda başka ayarlardan da bahsediliyor ama ben bulamadım henüz. Belki zaman içinde o ayarları kaldırmış olabilirler

• Classiic C kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim daha iyisi sizin olsun.
  • arkadaşım ne kadar ve nereden aldın acaba hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

quote:

Orijinalden alıntı: Tecno06

quote:

sahibindende blackvue dr500 satıyorlar 1000 kağıda

%100 kar ne güzel

http://www.sahibinden.com/listing/alisveris-fotograf-kamera-video-kamera-blackvue-wi-fi-dr500gw-hd-arac-ici-kayit-kamerasi-1080p-142800205/detail/

Hem tek kamera hem de 1000 TL ne güzel ben de benim kamerayı 1200'e veriyorum o zaman arkadaş :)

Uğur hocam, sizin makina kore versiyonu mu yoksa ingilizce mi?

Firmware update için özel birşey yapmanız gerekti mi?

Kardeş benim blackvue orijinal Kore malı. Güncelleme için blackvue sitesinden support bölümünden sd formatter ı ve fw en son şu an 1.109 versiyon var onu bilgisayara indirin sonra kamerada kullanacağınız hafiza kartını kutu içinde gelen kart okuyucuya takip bilgisayara takın. Önce SD formatter ile Hafıza kartını fat 32 dosya sistemi ile formatlayın. Ardından indirdiğiniz güncelleme dosyasını çalıştırın, Hafıza kartını gösterin (d, e, f neyse) sonra kur dediğinizde hem Hafıza kartına güncellemeyi yükler hem de bilgisayara blackvue video izleme programını kurar. Eğer saatini ayarlayamszsan o konuda da yardımcı olurum.

• quote:

quote:

quote:

%100 kar ne güzel

http://www.sahibinden.com/listing/alisveris-fotograf-kamera-video-kamera-blackvue-wi-fi-dr500gw-hd-arac-ici-kayit-kamerasi-1080p-142800205/detail/

Hem tek kamera hem de 1000 TL ne güzel ben de benim kamerayı 1200'e veriyorum o zaman arkadaş :)

Kardeş benim blackvue orijinal Kore malı. Güncelleme için blackvue sitesinden support bölümünden sd formatter ı ve fw en son şu an 1.109 versiyon var onu bilgisayara indirin sonra kamerada kullanacağınız hafiza kartını kutu içinde gelen kart okuyucuya takip bilgisayara takın. Önce SD formatter ile Hafıza kartını fat 32 dosya sistemi ile formatlayın. Ardından indirdiğiniz güncelleme dosyasını çalıştırın, Hafıza kartını gösterin (d, e, f neyse) sonra kur dediğinizde hem Hafıza kartına güncellemeyi yükler hem de bilgisayara blackvue video izleme programını kurar. Eğer saatini ayarlayamszsan o konuda da yardımcı olurum.

• quote:

quote:

quote:

%100 kar ne güzel

• quote:

quote:

quote:

%100 kar ne güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: maydin006

Bu kamerada ( Fiyat çok yüksek olduğu için ) Gümrük ne tuttu ? Nasıl oldu anlatırmısınız süreci ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MURAT_TIRAN

arkadaşım ne kadar ve nereden aldın acaba hayırlı olsun

Teşekkür ederim, daha iyisi size olsun.
    http://apple-ct.com/shop/product.php?id_product=285

Kore'den aldım, 354,99 $
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkmoon34

istanbulda 10 dakka kamerayı arabanın üstünde bırak in bir yere git 10 dakkalığına o kamera için arabayı patlatırlar.. sonra giden kamerayamı yanarsın patlayan camınamı .. o yüzden araca dışardanda bakdınmı dikkat çekmiycek bir şey arıyorum..

0801 mini tabiyki

m.aliexpress.com
    Online Shop E-hoplamak 100% orijinal mini 0801 full hd video kaydedici araba kamera dvr ambarella a2 1080 p sos + gps/8 gb opsiyonel | Aliexpress Mobile - 11.11_Double 11_Singles' Day
    http://m.aliexpress.com/item/975122287.html

@tazmannia

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 28 Aralık 2013; 21:01:08 >

• güle güle kullanın. ne kadar gümrük ödediniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

Orijinalden alıntı: maydin006

Bu kamerada ( Fiyat çok yüksek olduğu için ) Gümrük ne tuttu ? Nasıl oldu anlatırmısınız süreci ?

Merhaba Olgu Bey,
    Bu gün PTT kargo eve getirdi ve sadece 3,65 TL istedi. Ben de ne parası olduğunu sormadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydin006 -- 29 Aralık 2013; 7:09:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MURAT_TIRAN

güle güle kullanın. ne kadar gümrük ödediniz

Teşekkür ederim, üstteki mesajda yazdım.
  • Arkadaşlar merhaba mini 0801 için güncel yazılım nereden bulabilirim?
  • maydin006 kullanıcısına yanıt
    Güle Güle kullan Mehmet abi. Sen de benim gibi kameranın ön parlak lens çerçevesini kalemle siyaha boyamayı unutma (gizlilik açısından) , ayrıca arka kameranın gözündeki naylon korumayı da çıkarmayı unutma, ben çıkarmamıştım görüntüyü buğulu çekmeye başladı çıkardım düzeldi :) İnşallah memnun kalırsın,
  • 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.