slm arkadaşlar 90 model bendede var çatlak bende düşünuyorum folyo ile kaplayan görmedım genelde örtü koyuyolar yokmu yaptıran birileri folyo tutuyormu
Fiber carbon diye geçiyor. Ama tavsiye etmem. Sıcakta belirli bir süre sonra özelliğini yitiriyor ve tüm yapışkanınıda bırakıyor. Kaliteli olanları da çok pahalı astarı yüzünü geçer.
ne yapılabilir pekı arkadaşım en azından çatlağı kapatmak adına yapıştımı güzel duruyor en azından bellı yerleri yapıcam zaten
Hocam aynı çatlaklar bendede vardı. Reklamcıya sordum tanıdıktı. Abi astarı yüzünden pahalıya gelir sağlıklı durmaz dedi. Bende inat ya Kendim aldım yapayım diye Saatlerce uğraştık çok detaylı bir uğraşı istiyor ısıtıcıyla yumuşatıp kıvrımlarını aldık. 2 gün sonra oralar attı hava kabarcıkları oluştu. Söktüm komple. Göstergelerin üzerinde çok çatlak vardı koydum beyaz havluyu üzerinede gözlüğümü koyuyorum gayet hoş duruyor Diğer yerlerde ufak tefek çatlaklar vardı onlardanda pek zarar gelmez
aynı çatlaklar bizim 93 şahindede var bi önceki sahibi üstüne peluş yaptırmış hem güzel duruyor hemde çatlakları kapatıyor
bendede palioda çok çizik var ne yaptırsam diye düşünüyorum
hocam ben yazıyı yazalı oldu hiç uğraşmadan şahini öyle sattım ama aracın dış kaporta harikaydı görenler şaşırıyordu 90 model şahinde oynama yoktu.şu an doğan arıyorum açıkçası kendime varsa görüşebiliriz denizlideyim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme