Şimdi Ara

araç haciz sorgulama yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
15.473
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar babam vefat etti babamın uzerine bi araba var.. araçta haciz var sanırım bunu nasıl netleşebilirim.. Birde satmak için arabayı önce kendi ustumu almammecburmudur ..

bilen arkadaşlardan yardım rica ediyorum

ARAÇ BİLGİLERİ
    PLAKA 34D6248
    CİNS OTOMOBİL
    TESCİL TARİHİ 18.04.2007
    MARKA TOFAŞ
    MODEL 1992
    TİP ŞAHİN 'LPG'
    NET AĞIRLIK 1010
    SİLİNDİR HACMİ 1598

• raç nereye hacizli ilk önce onu belitrseydin keşke.

1-arabayı satman için üstüne almana gerek yok ya baban sana vekalet verir.öyle satarsın yada baban satar
    2-arac nereye hacizliyse diyelim ki birmot'a hacizli birmot'u arıyorsun falan fıstık konuşmları geçiyor birmot'a borcunuzun olup olmadığı araştırılıyo. ondan sonra sizden adres istiyorlar.oo adrese borçu yoktur gibimsi bir kağıt yolluyorlar.bu kağıtla bağlı bulunduğunuz trafik şubesine giderek.ruhsattaki haciz yazısını kaldırabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Extrem

arkadaşlar babam vefat etti babamın uzerine bi araba var.. araçta haciz var sanırım bunu nasıl netleşebilirim.. Birde satmak için arabayı önce kendi ustumu almammecburmudur ..

bilen arkadaşlardan yardım rica ediyorum

ARAÇ BİLGİLERİ
    PLAKA 34D6248
    CİNS OTOMOBİL
    TESCİL TARİHİ 18.04.2007
    MARKA TOFAŞ
    MODEL 1992
    TİP ŞAHİN 'LPG'
    NET AĞIRLIK 1010
    SİLİNDİR HACMİ 1598

Kardeşim Allah rahmet eylesin.
    evet araç üzerinde Maslaktan haciz görünüyor.vergi dairesi haciz bölümüne gidersen yardımcı olurlar.

Plaka No34D6248
    MarkaTOFAŞ-FIAT
    Model1992
    Sahiplik Belge Tarihi11/04/2007
    Tescil BirimiBAĞCILAR
    Renk 1BEYAZ Renk 2BİLİNMİYOR
    CinsiOTOMOBİL
    Çalıntı mı?HAYIR
    Hak MahrumiyetiVAR
    Hak Mahrumiyet Detayları Hak Mahrumiyeti Makam / Kurum Tarih
    HACİZLİ(H) MASLAK V.D. 12/09/2008

• tşk
  • arkadaslar bende bi araba almayı düşünüyorum plaka 35TPM96 nasıl örencem hacizlimi deil mi die yardımcı olurmusunuz bi soruşuturur musunuz plaka 35tpm96. (Teşekkürler.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: salihcan1989

arkadaslar bende bi araba almayı düşünüyorum plaka 35TPM96 nasıl örencem hacizlimi deil mi die yardımcı olurmusunuz bi soruşuturur musunuz plaka 35tpm96. (Teşekkürler.)

Araç Bilgileri

Plaka No
    35TPM96
    Marka
    HYUNDAI
    Model
    2009
    Sahiplik Belge Tarihi
    22/05/2009
    Tescil Birimi
    TORBALI
    Renk 1
    KIRMIZI (Bordo)
    Renk 2
    BİLİNMİYOR
    Cinsi
    OTOMOBİL
    Çalıntı mı?
    HAYIR
    Hak Mahrumiyeti
    VAR

Hak Mahrumiyet Detayları Hak Mahrumiyeti Makam / Kurum Tarih
    YAKALAMA Torbalı 2. İcra Dairesi 02/09/2010
    REHİNLİ (R) T.VAKIFLAR BAN.GAZİ BUL. 22/05/2009
    HACİZLİ(H) Torbalı 2. İcra Dairesi 20/08/2010

Bence bu aracı dusunmeyın derım yakalama 1 hacız 1 rehın. Dert olur sıze.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RONNIE -- 9 Ekim 2010; 1:53:12 >

• Haciz nasıl geliyor vergi borcundan falan mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BAŞINIZ SAĞ OLSUN. HACİZİ TRAMER VE VERGİ DAİRESİ KAYITLARINDAN ÖĞRENİP ÖDEMENİZ GEREKİR YOKSA NOTERDE SATIŞ YAPILAMAZ. ARACIN DA VERASET VE İNTİKAL İŞLEMLERİNDEN SONRA SATIŞ YETKİSİ VARİSE GEÇER.
  • slm benim aracın plakasını sorgulaya bilir misiniz 06k9520.şimdi den yardımınız icin teşekkürler
  • 06k9520 plakalı aracımı kontrol etmek isti yorum başaramadım adına hiciz buna benzer bişeyler var mı teşşürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: şanlıurfalı

slm benim aracın plakasını sorgulaya bilir misiniz 06k9520.şimdi den yardımınız icin teşekkürler

Plaka No: 06K9520
    Marka: BMW
    Model: 1998
    Sahiplik Belge Tarihi: 14/08/2009
    Tescil Birimi: ANKARA
    Renk 1:BEYAZ
    Renk 2: BİLİNMİYOR
    Cinsi: OTOMOBİL
    Çalıntı mı: HAYIR
    Hak MahrumiyetiYOK
  • 20 afn 43 sorgularmısınız şimdiden teşekürler
  • herkese merhabalar, bir araç varda üzerinde haciz yakalama var mı diye sorgulama yapmak istiyorum ama e devlet şifrem yok. e devlet şifresi olan bir arkadaşım yardımcı olabilir mi acaba plaka 44 KK 110
  • SİZE ZAHMET OLMAZSA EĞER 44 KK 110 PLAKALI ARACI DA Bİ SORGULAYABİLİRMİSİNİZ ACABA. ÜZERİNDE HACİZ/YAKALAMA VAR MI DİYE?
  • arkadaşlar size zahmet benim aracı bi kontrol etseniz 07 NT 496 şimdiden tşk.ler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: n1say

raç nereye hacizli ilk önce onu belitrseydin keşke.

1-arabayı satman için üstüne almana gerek yok ya baban sana vekalet verir.öyle satarsın yada baban satar
    2-arac nereye hacizliyse diyelim ki birmot'a hacizli birmot'u arıyorsun falan fıstık konuşmları geçiyor birmot'a borcunuzun olup olmadığı araştırılıyo. ondan sonra sizden adres istiyorlar.oo adrese borçu yoktur gibimsi bir kağıt yolluyorlar.bu kağıtla bağlı bulunduğunuz trafik şubesine giderek.ruhsattaki haciz yazısını kaldırabiliyorsunuz.

Önce dikkatli ve yavaş yavaş sindirerek okuyalım.... Babası vefat etmiş, sen ne akıl veriyorsun ....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.