Şimdi Ara

(ARAÇ ALINDI) 25.000-30.000TL Az yakan araç almak istiyoruz tavsiyeleriniz çok önemli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-ilk-sahibinden-servis-bakimli-orjinal-astra-classic-122790049/detay

    temiz gibi görünüyor,dediği gibiyse bu araba alınır

    bu da iyi gibi

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2006-opel-astra-hb-1.6-twinport-comfort-spk-172307633/detay



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos_07 -- 2 Ağustos 2014; 18:20:05 >




  • MaSaFeL M kullanıcısına yanıt
    İnşallah ilk düşündüğümüz araç Megane 2 hocam modellerinde biraz öğrenmiş olduk sayenizde sağolun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaSaFeL M kullanıcısına yanıt
    1 hafta filan kullandım megane2 yi bende bizim işimizi görecek gibi.. Modeller arasındaki farkı pek bilmiyorum ama sağolsun sizler sayesinde kafamızda daha bir şekilleniyor.. İlk tercihimdir megane2 bakalım.. Temiz Avensis yada astrada olabilir yakıtlarını araştırayımda... Malum dünyanın en ucuz yanıtını kullanıyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: amadeus99

    japonlara bak direk hocam sorunsuzluk deyince onlar.

    yerinizde olsam eski kasa .i30 ve cee'd bakarım. sedan değiller ama bağajı sedanı aratmaz, az yakarlar, donanımlılar artı sorunsuzlar.

    i30 ile ceed japonmuydu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: manalaus

    quote:

    Orijinalden alıntı: amadeus99

    japonlara bak direk hocam sorunsuzluk deyince onlar.

    yerinizde olsam eski kasa .i30 ve cee'd bakarım. sedan değiller ama bağajı sedanı aratmaz, az yakarlar, donanımlılar artı sorunsuzlar.

    i30 ile ceed japonmuydu ?

    kore hocam ama onlar da sorunsuz
  • 2005-2007 Model 2,0 Mondeo düşünmez misiniz. Ben de bu fiyat aralığında sedan araba bakıyorum ve Mondeo gayet mantıklı görünüyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Octavianus

    2005-2007 Model 2,0 Mondeo düşünmez misiniz. Ben de bu fiyat aralığında sedan araba bakıyorum ve Mondeo gayet mantıklı görünüyor.

    Hocam arabalar konusunda çok ince bilgilerim yok o yüzden burda bilgili arkadaşlardan öğrenmek için konu açtım. Mondeo, avensis, passat eski kasalar hep sevdiğim arabalar ama yakıtları benim için önemli şahsen bu araçların yakıtlarını bilenler varsa yorum yapabilirse sevinirim. Ayrıca mondeo 1,6 motor kaldırmıyor diyorlar 2,0 içinse vergisi yakıtı çok diyorlar.
    İlk önceliğim bulabilirsem Megane 2 avensis, corolla, jetta, astra, i30, vb temiz ve ekonomiğini bulursam illa megane 2 diye diretmem.
    İlginiz için sağolun..
  • abi renault megane dayanıklılık konusunda sıkıntılı o yüzden bence alma Allah korusun bişi olursa kaporta falan bastırırsan farkedersin hepsi plastik ben sana opel astra 1999-2008 arası kasaları var onlardan al benim opel astra 1999 var yakıt konusunda orta ama sağlamlık çk iyi bir tüp taktırırsan gayet memnun kalırsın tavsiye ederim şimdiden hayırlı olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: harada001

    http://www.araba.com/285655693/Opel-Astra-16-Twinport

    ilk düşündüğümüz araç megane 2, astra, avensis ve birkaç araç daha var kafamızda artık forumdan sonra.. önemli olan temizini bulmak...vallahi birşey alıp satması ne kadar sıkıntılı işler ya.. Biz temiz dürüst yaşıyoruz diye herkesi öyle sanıyoruz dolandırıcının tekini bulmayız inşallah..
  • 2 sefer dizel, 1 benzinli megane 2 kullanıcısı olarak, az yakıt isteniyorsa bu fiyat aralığında ki çoğu araçtan az yakan bir araç megane. ben olsam makyajlı kasanın full donanımlısına yönelirdim. içi tam sarı olan modelleri çok şık duruyor. ben urlada çok yoğun olmayan trafikte ortalama 4-5 lt yakıt yakıyordum ama sakin kullanırım aracı. kalabalıkta da 6 lt civarına yükseliyor. hiç 8 lt yaktığını görmedim açıkçası fazla bakım istemez, eşek niyetine bine binsen bana mısın demez, dağ bayır gider, trim sesi çok duyabilirsin bu sebeplerle ama o fiyatlara alınabilecek, sahibini üzmeyecek bir araba. halk arabası
  • Bence Lancer 2009 üstü olabilir. Lpg + mivec motor yakıt tüketimi memnun eder. Araç konforludur ama invite bulmaya bakmak lazım. Yol tutuşu, güvenlik donanımları ve yakıtı sıkıntı yapmaz. ama ikinci eli yavaştır parçası biraz pahalı olabilir.

    Diğer önerim Laguna olur. Ama D sınıfı avensis laguna gibi araçlar bakarken bunların fazla yakacağını, şehir içi park sıkıntısı yaşanacağını ve ne kadar lazım olduğunu göz önüne almak lazım. Yine de hakikaten 30000 km yapabilecekseniz c-d sınıfı araçlar mantıklı seçim olur.
  • İlk aracım yaklaşık 4 sene önce 2004 model megane 2 hb dynamic idi. Bir sene civarında kullandım. Lpg mevcuttu. Çok memnundum o aracımdan donanım olarak çok zengin oturaklı çok güzel bir araçtı. Ev borcumu kapatmak için şimdiki aracımı satılığa çıkarttım. Eğer satılırsa ilk sıramda megane 2 var. Sizede şiddetle tavsiye ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serkan_2120

    2 sefer dizel, 1 benzinli megane 2 kullanıcısı olarak, az yakıt isteniyorsa bu fiyat aralığında ki çoğu araçtan az yakan bir araç megane. ben olsam makyajlı kasanın full donanımlısına yönelirdim. içi tam sarı olan modelleri çok şık duruyor. ben urlada çok yoğun olmayan trafikte ortalama 4-5 lt yakıt yakıyordum ama sakin kullanırım aracı. kalabalıkta da 6 lt civarına yükseliyor. hiç 8 lt yaktığını görmedim açıkçası fazla bakım istemez, eşek niyetine bine binsen bana mısın demez, dağ bayır gider, trim sesi çok duyabilirsin bu sebeplerle ama o fiyatlara alınabilecek, sahibini üzmeyecek bir araba. halk arabası

    Hocam dediğin modeli tam olarak hangisi oluyor, biraz biraz modelleri öğrendik gerçi ama, falanca yıldan sonra değişti makyaj gördü model şu oldu bu oldu vs vs derken kafalar karışıyor biraz :)




  • dusau kullanıcısına yanıt
    Lancer hiç düşünmedim hocam en fazla 1-2 kez yolda görmüşümdür yolculuk bile etmedim, 2.eli yavaş olabliecek araç almama demiyorum kullanmak için alacağım ama en azından biraz daha bildiğim araçlardan olsun istiyorum..
  • baris_basar kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam temizini denk getirebilirsek, biraz ekonomik ve kahır çekebilen araç olduğu için km ler malum coşmuş buna bağlı olarakda çok fazla yıpranmış araç var.
  • bahsettiğiniz kriterle megane 2 'ye uyuyor fakat 2.el temiz megane bulması çok zor
    motor ve ekonomi açısından gayet güzel araçtır
  • 2006 model Honda City otomatik kullanmıştım iki sene. İstanbul içinde 7 lt benzin yakıyordu. O yıllarda benzin bu kadar pahalı olmadığı için LPG taktırma gereği hissetmemiştim ki motoru LPG ile de gayet uyumlu imiş. Bugün olsa LPG ile km.de 20 kuruşun altına gezilir.

    Performans çok parlak değildi ama sorunsuzdu, yüksek ve ferahtı, sürüşü konforluydu, bagajı D sınıfı ebatlarında idi (500lt). Oğlan da ufaktı o zaman, bebek arabası, katlanır yatağı, 2 koca bavul, vs doldurup tatile giderdik. Tipine laf edenler var ama ben beğenirdim. Aklınızda bulunsun.
  • Bugün 2001 Opel Astra comfort 1,6 bir araba denk geldi. çalıştığım yerin arka sokağında 180.000km de tüplü. değişen yok 4-5 parça boya var adam 2.sahibiymiş 21.500TL istiyor.. Hiç bilmiyorum göstermeye değermi 500tl düşse 20.000TL olur, yinede çok gibi geliyor bana 15 yaşında arabaya..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 06delimccem

    Bugün 2001 Opel Astra comfort 1,6 bir araba denk geldi. çalıştığım yerin arka sokağında 180.000km de tüplü. değişen yok 4-5 parça boya var adam 2.sahibiymiş 21.500TL istiyor.. Hiç bilmiyorum göstermeye değermi 500tl düşse 20.000TL olur, yinede çok gibi geliyor bana 15 yaşında arabaya..

    21.500 den 500 düşünce nasıl 20.000 oluyor? ayrıca bu arabadan alacaksan tüplü alma, 50-60 bin km sonra subaplar erir,,, sensör arızaları hiç bitmez, ateşleme bobini ve katalitik konvektör, eksoz manifoltu potansiyel arıza noktaları ,, egr arızası tüplü veya tüpsüz 200bin km civarı cortlar ,,,, benim sana tavsiyem tüp takcaksan japon al veya çok kilometre yapıyorsan dizel al ama opel alıcaksan tüpe bulaşma, 3 kuruş kar edersin 5 kuruş senden çıkar, çektiğin çileler,moral bozukluğu,sanayide boşa geçen zamanlar cabası ,,, (bu arada bu araba 20bin bile etmez)




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.