Bildirim
Arabulvar Nikon D5100 VR Kit _ 1500 TL
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
en son carrefour kampanyasındaki canon makinasından daha mı iyidir bu? -
Hangi makine olduğunu bilmiyorum ama piyasada 1900 lira civarına bu makine.. -
Piyasada en fazla 1799 TL. hepsiburada da 1799 mesela ve 100 TL hediye çeki veriyor. paralel italat olanları sirkecide 1500 TL ye zaten veriyolar. Aşağıdaki firmada sürekli var mesela. Pek sıcak fırsat değil bence.
http://www.yenicarsim.com/nikon-d5100-18-55mm-lens-dijital-slr-fotograf-makinesi/dijital-slr-fotograf-makineleri/id/552892/ -
quote:
Orijinalden alıntı: uniqlo
en son carrefour kampanyasındaki canon makinasından daha mı iyidir bu?
carrefourda sanırım 550D ve 600D satıldı. Nikon D5100 ile kıyaslama şansım oldu. D5100 renk olarak keskinlik olarak 600D den daha iyi. Canon kullanıcısı olarak bunu diyebilirim. canon 600D mi yoksa nikon d5100 mü dersen nikon D5100 derim. Daha güncel ve renk kalitesi daha iyi. Ama canonun video kalitesine nikon asla yanaşamaz. Onu da belirteyim. Deneme şansın varsa ikisinide dene hangisi hoşuna giderse onu al. Aşağıdaki sitee fiyatlar uygun zaten.
http://www.yenicarsim.com/fotograf-makineleri-kameralar/fotograf-makineleri/dijital-slr-fotograf-makineleri/il/?q=category_id_path|7731/7736/8163/;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spayko -- 7 Ağustos 2012; 10:14:47 >
-
Bu site vadelli satışlara vade farkı alıyor -
açıkçası kararsız kaldım, kendimde şu an lumix olmasına rağmen SLR modellerle ilgileniyorum. tavsiyeniz varsa tatile gitmeden önce alım yapmak istiyorum. -
up -
quote:
Orijinalden alıntı: vipmail123
Şu makinede gövdeden AF olmaması çok büyük bir eksiklik.
Pentax titreşim engelleyiciyi bile gövdeye koyuyor. Bunlar AF motorunu bile gövdeden çıkarıyor.
Hocam af motorsuz lens kalmadi artik . Cogu lens af ye sahip o yuzden cok buyutulecek bi durum degil bence
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayrica d5100 cin ii fiyat fakat daha da dusecektir . 3200 cikacakykinda sonrada 5200
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
site güvenilirmi -
quote:
Orijinalden alıntı: atmaca57
site güvenilirmi
Ben alışveriş yaptım 3 gün içinde leime geçti ürün sorun yok yani güvenilir site
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caner19 -- 8 Ağustos 2012; 19:38:27 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X