Şimdi Ara

arabesk rap nedir ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
8.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    neden gittin
    ben seni çok özledim
    hadi gel
    yukarıdaki 11 kelime arabesk rapte geçmiyosa o adam arabesk rap yapmıyodur

Karşılaştıralım

• quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

quote:

Orijinalden alıntı: alpertfn

Simdi gelip sagopaya rabesk rap diyenler olacak

sagopanın yaptıgı arabesk rap değildir

sagopa rap'in hasıdır , rapın duayenidir

ben demiyorum zaten ben de sago hastasıyım diyecekler dedim

Orijinalden alıntı: extácy

@XpressMusic34

Karşılaştıralım

ne demek istiyorsun ben anlamadım

ne yani cezayla çalışırken daha mı iyi sarkı söylüyordu

• @XpressMusic34

Cezadan hiç haz almam ama oradaki sagonun nakaratına bakarsan herşeyi anlarsın veya

Buna bak

Orijinalden alıntı: Can !

quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

Tanınmasa, vay be sagopa ne büyük adammış dedirteceksin. Önceden müzik yapıyorum diye ana avrat şarkıda düz giden herif dinlenme yaşı ve sayısı düşünce nedense din e döndü.. Arabesk rap hakkında söylenebilecek hiçbirşey yok zaten işin içine aşırı melankoli katıp '' bugünde ölmediğm anneağg'' diye böğüren insanlar topluluğu.. Keşke rap siyahilerin çıkardığı gibi isyan olarak kalsaydı.

Hunharca katıldım buna
    Sagopanın yaptığı şey rap değil arabesk rap in birkaç beden üst modeli tamam sözleri güzel ama benim bildiğim rap o değildir.
    Rap i zenciler + Eminem yapıyor bu devirde.

+1

• beyler sagopayı benden iyi bilemezsiniz, radyo programı yaptıgı zamandan beri kendinisini bilirim , dinlerim bende her albümü vardır , posterleri vardır, açıkcası çok severim sagopa kajmer'i.

beni en çok etkileyen ise şarkılarında kullandıgı sözleri. o sözler beni benden alıp baska yerlere götürüyor ,

kolera'yıda severim .

ve ben konuda "arabesk rap"i açıklamanızı istedim çünkü bu asi stayla veya arsız bela nedir allah askına bide insanlar son ses bunları dinliyor

bu nasıl müzik tarzıdır ben bunu ögrenmeye çalıstım sadece

• forum kapanabilir

• _____________________________

• Prezervatifin toplumumuzda ne kadar çok gerekli olduğunu gösteren şeydir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meurglys -- 7 Mayıs 2012; 16:19:12 >

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    ticket.asp?rid=724042

Pencereyi kapa ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheAlphaOmega -- 7 Mayıs 2012; 16:22:49 >

I am The Alpha and The Omega, the beginning and the end, the first and the last.
  • Arabesk rap neydi la öyle birşey mi var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mob Associate -- 7 Mayıs 2012; 16:30:23 >

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

quote:

Orijinalden alıntı: extácy

şunu bir dinleyin

quote:

sagopa kajmer rap olarak kabul edilmezse eğer ,

ne demek istedi ben anlamadım kısaca açıklar mısın

sansar yere baktı ve içinde şu sözleri geçirdi ceza , fuat ve mecburen sagopa kajmer :D

• quote:

Orijinalden alıntı: KIYAMETT

Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
    ticket.asp?rid=724042

Pencereyi kapa ?

konuyumu sikayet ettin

nesi var ki konunun

surada biseyi tartısıyoruz

Orijinalden alıntı: Locote

Her ne kadar beğenmesem de saygı göstermek gerekiyor. Toplumun alt kesiminin tercihi olan bir müzik türü. Belki basit olduğu için onlara daha iyi geliyordur. Bilemeyiz. Dediğim gibi, saygı gerek.

hocam saygı duyakta biraz kendilerini geliştirsinler kültürsüz insanlara boş insanlara hiç saygı duyamıyorum malesef.

Orijinalden alıntı: Locote

Her ne kadar beğenmesem de saygı göstermek gerekiyor. Toplumun alt kesiminin tercihi olan bir müzik türü. Belki basit olduğu için onlara daha iyi geliyordur. Bilemeyiz. Dediğim gibi, saygı gerek.

Evet, ben de senin gibi her şeye hiçbir şey olsa bile saygı gösterilmesinden yanayım da. ' Seni seviyoooom ' lafını arkada bir beat çalarken söylemeye de pek saygı duyulacak bir şey olarak bakamıyorum ya.
    Her şeyi geçiyorum, rapi bilmeyenler rapi hep böyle nerde abuk sabuk şey var onu rap sanıyor. Gerçeğini bilmiyorlar.
    Sagopaya gelince de, bence de direk rap denemez, farklı bir tarz. Bak ona saygı duyarım, ona bir şey demem. Ama bence de bozdu . :)
  • Hocam bu arabesk rap bazı ergenlerimizin içindeki isyanı dışa vurmak istemesiyle oluşmuş bir şeydir. Bununla birlikte internette ünlü olma çabası, farklı olma çabası da diyebiliriz. Ha içindekini bu yolla vurmaları çok üzücü. Yeteneğin varsa beat yap, şiir yaz, ne bileyim başka bir şeyler yap. Ne idüğü belirsiz şekilde 0 yetenekle müzik yaptığını sanarak değil. Bu kişiler genelde (güya) kova yapmıştır, ciğerleri çürümüştür, terkedilmiştir, sevdiği kız bunu sevmemiştir, evden atılmıştır vs. Hep bir isyan hali baskındır. Saygı duyulacak bir tarafı olsa sonuna kadar saygı duyarım, ama malesef yok.

" Her bir günüm dert isyanla dolu
    Güneşim bak beni ısıtmaz oldu
    Kova vurmaktan ciğerim soldu
    Haydi ateşte çekelim bi
    Gardeşim bak yine maddeye düştü
    Bu genç yaşında çile dert gördü
    Kova vurmaktan ciğerimiz çürüdü
    Yardım et usta ışığım söndü "

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.