Şimdi Ara

Arabesk rap

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En beğendiğiniz arabesk rap şarkıların adını yazar mısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• alimmm78 kullanıcısına yanıt
    kendi şarkım olsada çok beğeniyorum
  • @SanJar: Harbi mi la
  • evet
  • konular ve cevaplar dalga geçmek için yapılmış. eskiden ben de sizin gibi dalga geçerdim fakat şunu söylemek isterim sonuçta adamlar ortaya bir emek koyuyor bu şekilde duygularını ifade ediyorlar. bu ifadeleri de kimsenin yargılama hakkı olduğunu düşünmüyorum seveni vardır sevmeyeni vardır o ayrı bir konu. sevmiyorsan saygı duyacaksın arkadaş. adamda kendini öyle ifade ediyor demek ki.

sizler kalıplaşmış belli bir sisteme dayalı şeyleri seviyorsunuz diye herkesin o sisteme uyma gibi bir zorunluluğu yok. adam sizin yapamadığınızı yapıyor ve kendi duygularını düşüncelerini kendi ifade biçimiyle sergiliyor. siz de evde 100 kilo dolaşıp sadece bilgisayar başında ona buna' eehehe yaptığı müziğe bak tam mal ya''' kafasında yaşıyorsunuz.

bence ortada ayıplanacak hor görülecek birileri varsa o da sizlersiniz... hadi selametle

not: blues rock dinleyicisiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whenifeelit -- 11 Mayıs 2014; 14:23:22 >
  • Rap'i kirletiyorlar hepsine nefret kusuyorum allahın apaçileri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whenifeelit

konular ve cevaplar dalga geçmek için yapılmış. eskiden ben de sizin gibi dalga geçerdim fakat şunu söylemek isterim sonuçta adamlar ortaya bir emek koyuyor bu şekilde duygularını ifade ediyorlar. bu ifadeleri de kimsenin yargılama hakkı olduğunu düşünmüyorum seveni vardır sevmeyeni vardır o ayrı bir konu. sevmiyorsan saygı duyacaksın arkadaş. adamda kendini öyle ifade ediyor demek ki.

sizler kalıplaşmış belli bir sisteme dayalı şeyleri seviyorsunuz diye herkesin o sisteme uyma gibi bir zorunluluğu yok. adam sizin yapamadığınızı yapıyor ve kendi duygularını düşüncelerini kendi ifade biçimiyle sergiliyor. siz de evde 100 kilo dolaşıp sadece bilgisayar başında ona buna' eehehe yaptığı müziğe bak tam mal ya''' kafasında yaşıyorsunuz.

bence ortada ayıplanacak hor görülecek birileri varsa o da sizlersiniz... hadi selametle

not: blues rock dinleyicisiyim

konu dalga gecmek icin degil dinlemeyi seviyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kırgızca rap
    3 ay önce açıldı
    Tasavvuf müziği
    4 ay önce açıldı
    Sagopa Kajmer Nakarat
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gidin Karaçalı,Saian,Da Poet , Farazi v Kayra ,Dramelodi Project dinleyin .
  • arabesk rap ilk oluşum olarak ne kadar güzelse de şuan tam bir fiyasko
  • Taladro diye bi arabesk rapçi var tüm ergenler ona hayran onu dinleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Constantine

Taladro diye bi arabesk rapçi var tüm ergenler ona hayran onu dinleyebilirsiniz.

Bir kaç parçasını dinledim iyi ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Knıght

quote:

Taladro diye bi arabesk rapçi var tüm ergenler ona hayran onu dinleyebilirsiniz.

Bir kaç parçasını dinledim iyi ama.

Hocam bu adama mc diyorlar diye öyle yazdım, kendisine arabesk rapçi denmesinden pek hoşlanmıyor beyefendi. Ama ondan arabesk rapçi bile olamaz, berbat bir sanatçı (rapci demiyorum dikkat ederseniz). 100 Şarkısı varsa 99'u bi kız üzerine. Amacı prim yapıp ergen kızları tavlamak çok gıcığım kendisine sokakta görsem dalarım o derece yani.

• Bende pek sevmem hocam bir iki tane parçası hoşuma gitmişti dinlediğim de, onun haricinde hepsi çöp tüm parçalarının.

Tespitlerin de doğru ne kadar ergen varsa bu adamdan hoşlanıyor kızlar falan iyice büyütüyorlar herifi.
  • quote:

Bende pek sevmem hocam bir iki tane parçası hoşuma gitmişti dinlediğim de, onun haricinde hepsi çöp tüm parçalarının.

Tespitlerin de doğru ne kadar ergen varsa bu adamdan hoşlanıyor kızlar falan iyice büyütüyorlar herifi.

Aynen, beni sinirlendiren şey bu adamın kendisine "rapci" demesi. Serdar Ortaç bile daha rapcidir bundan. 2-3 Kız tavlamak için rapci kılıgına giren vasat bir sanatçı benim gözümde. Valla rapci olsam ilk buna diss atardım, fanları da kendisi gibi ergen.

Bu arada konuyu açan arkadaş gerçek rap dinlemek istiyorsan şu listeyi dinle :

Ceza (söylememe gerek yok tu ama yazalım yine de rapin üstadıdır .)
    Norm Ender
    Sansar Salvo
    Jagged (bk26)
    Pit10
    Fuat
    Sagopa
    Joker

daha baya adam var ama aklıma bunlar geldi şimdilik. Aslında KADIKÖY ACİL grubunu dinlesen hepsine yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 11 Mayıs 2014; 20:55:55 >

• Tüm yazdıklarınıza katılıyorum hocam haklısınız..

Konu sahibi arkadaş sAgo dinlesin yeter..
  • quote:

Tüm yazdıklarınıza katılıyorum hocam haklısınız..

Sago'nun son albümü Pesimist EP6 da çok sağlam, eski Sago geri döndü resmen.
  • quote:

quote:

Hangi parçası sağlam değil ki hocam.

Hiç bir parçası farketmez valla paso dinliyorum.. Sık kullanılanlar listemde full bu adam var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Knıght -- 11 Mayıs 2014; 21:06:32 >

• quote:

quote:

quote:

Hangi parçası sağlam değil ki hocam.

Hiç bir parçası farketmez valla paso dinliyorum.. Sık kullanılanlar listemde full bu adam var..

Eskiden çok koyu fanıydım Sagonun, hala da canım sıkıldıkça dinlerim. Kalp Hastası albümü diğer albümlere göre kötü gelmişti bana ama şu son albüm harika oldu K.İ.T.S ve Bir Pesimistin Gözyaşları albümleri efsanedir zaten. Bence Türkçe rap'e başlayanların dinlemesi gereken 3-4 rapciden biri.

• İşte ben eskiden beri fanıyım günüm gecem bu adamı dinlemek ile geçer.

İmzandaki yazının şerefine şimdi Ceza Sagopa - Neyim var ki Raptan gayrı'yı açıp dinlemek istiyorum.
  • quote:

İşte ben eskiden beri fanıyım günüm gecem bu adamı dinlemek ile geçer.

İmzandaki yazının şerefine şimdi Ceza Sagopa - Neyim var ki Raptan gayrı'yı açıp dinlemek istiyorum.

Sagopa ve Ceza rap için bi pranga! Keşke hiç küsmeselerdi. ben Kadıköy Acil'i de, Kuvvetmira'yı da dinlerim valla, fanboyluk yapmak saçma geliyor bana sonuçta bu iki adam da rap için bir şeyler yapıyor emeğe saygı duyulup ayrım yapılmadan dinlenmeliler. Tabii bu emege saygi olayı Taladro için geçerli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 11 Mayıs 2014; 21:25:31 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.