Şimdi Ara

Arabesk müzikler psikolojiye zararlı mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi şöyle anlatiyim. Ben önceden gayet huzurlu, bişeyi kolay takmayan hiç depresif olmayan bir insandım. Bi arkadaşımın babası meyhane açtı kendine yaklaşık 1.5 yıl önce. Meyhanede bilirsiniz zaten hep arabesk, depresif müzikler. Benle arkadaşım haftada 3 4 gün orda çalışıyoruz. Yaklaşık 7 8 aydır o eski mutlulugum yok. Kötü bişeyde yaşamadım. Hayatımda gayet güzel ama eskisi gibi degilim. Acaba diyorum ki sürekli bu müzikleri dinleye dinleye zamanla bilinçaltıma yerleşmiş olma ihtimali var mı? Böyle bi etkisi olabilir mi müziğin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tabii ki olabilir hatta olur yani. Şarkılar insanı etkiler. Neşeli bir şarkı dinlersen olumlu etkiler arabesk dinlersen de dediğin gibi etkilenirsin yani. Bir de haftada 3-4 gün diyorsun az da değil yani mutlaka etkilemiştir. Biraz neşeli müzikler dinle ya da hiç dinleme sen bilirsin :) Ben de mutlu olayım mutsuz olayım Duman dinliyorum artık farklı arayışlara girdim

Özet: Etkiler.
  • helalinden kazanırsan mutlu olursun dostum...ne işin var meyhanede...hayırlı rızık peşinde ol..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • awaqado kullanıcısına yanıt
    Ekmek parası kardeş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.