Şimdi Ara

Arabayı yıkamaya götürdüm,olanlara bakın :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır baya yakın olduğum bir kız vardı,onunda bana karşı hisleri var gibi hissediyordum,sürekli mesajlaşıyoruz aradada arıyordum aramız iyiydi yani ama bir türlü açılmaya cesaret edemiyordum.Geçen pazar hava güneşli olunca aradım gezelim diye kadıköye gittik,akşam 6 gibi evine bıraktım.Bugün 40 yıl düşünsen aklıma gelmicek bir şey oldu.Konuya girim yavaştan.Okulum 2.öğretim olduğu için derslere akşam gidiyorum gündüzde işim olursa onları hallediyorum.Neyse sabah arabayla ekmek almaya gitmiştim,arabayı deyim yerindeyse b*k götürüyordu kahvaltıdan sonra iç dış bi yıkarım diye düşündüm, çok eski bi komşumuzun oraya götürdüm arabayı giriş kattalar çünkü(kızın evine baya yakın aynı zamanda) bi kova su ve süpürge için uzatma kablosunu bağlamasını rica ettim kırmadı beni,dışını yıkadım içini süpürdüm sıra kapı kenarlarını silmeye geldi teypdende müziği açtım apaçi demeyinde müziği sesli dinlemeyi severim tesisatda var arabada zaten bu şarkı denk geldi
    http://www.youtube.com/watch?v=pRnoy-nwfQw
    Neyse açtım müziği başladım silmeye kafamı kapıdan bi çıkardım kız geliyo tamda şarkının gitme diye çoştuğu yerde denk geldi,selam verdi gülerek gitti.Bende araba işini hallettikden sonra eve gittim öğleden sonra kız mesaj attı,aynen böyle yazmış;hayırdır kime yanıksın bu kadar o sözler neydi öyle yazdı.Birden bana bi güven geldi sadece “sana” yazdım kızdanda “anlamadım?”diye mesaj geldi.Böyle diyeceğim hiç aklıma gelmezdi ama çok uzun zamandır senden hoşlanıyorum yazdım.Sonrasında cevap gelmedi aradım telefonu açmadı meşgule verdi.Aradan 3 saat geçti ve mesaj geldi “seni kardeşim olarak görüyorum yazdı hiç o gözle bakmadım” diye cevap geldi madem öyle neden bu kadar düşündü,bende geri cevap vermedim.

Tavsiyelerinizi bekliyorum nasıl devam ettirim?

Özet diyenler olursa okumadan pek özeti olacağını düşünmüyorum

• Geçmiş olsun o iş bitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun zamandır samimi olduğunuz kişiye yapmayın abi şunu, sürekli aynı şeyleri okuyoruz sonra
  • friendzoned
  • Açıkcası kız 3 saat sonra mesaj atmış yani o süre zarfında düşünmüş. Düşünülmeyecek bir insan değilmişsin bunu anla ve doğru hamleler yaparsan kızın gönlünü alırsın. Kim ne derse desin seviyorsan gerekirse kızın peşinde koş. Ben çok insan tanıdım red yiyip peşinde koşup elde ettiler. Sevgide gurur olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.