Şimdi Ara

ARABANIZIN EN BEĞENDİĞİNİZ YERİ VE TARAFLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
0
Favori
2.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet sorum bu şahsen benim yandan duruşu ve önden baktığımda ki duruşu ve o çelik jantların mükemmel uyum sağlaması ve asıl içine bindiğimde ki o fabrika kokusu (arabam yeni)ve sürüş zevki.. siznki ne olabilir ve kendinizi arabaya bindiğinizde kendinizi nasıl hissediyosunuz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-Z-M -- 20 Ekim 2007; 12:00:23 >

• oturunca ön konsola hayran hayran bakıyorum ilk önce..sora biraz daha bakiim diyorum böyle bir 10dk falan geçiyor..sonra marşa basınca motorun çalıştığını zor anlayabilince sessizliği için ayrı seviyorum..bide gaza basınca uçuruyor ya..işte zevkten dört köşe oluyorum..Dış görünüşüne bişey demiyorum zaten..malum civic...
  • Ayagımın altında performans hissediyorum.

ekrana baktıgımda keşke navigasyon çalışşa diyorum :)
  • 3 tane kankam war biri insan biri köpeğim diğeri ise arabam(corsa)insan her içine bindiğinde zewk alırmı yahu işte ben zevk alıyorum onu sürmekten.beki herşeyi mükemmel değil ama dostluğumuz baki
  • yandan silüeti: yumuşak hatları, safkan bir hatchback.
    Sony mp3 çalar ve dijital klimanın uyumu ve ön konsola kattığı güzellik
    ve tabi ayağımı yerden kesmesi, anahtara basınca beni selamlaması, kızların dikkatini çekmesi (bu kısım biraz duygusal oldu )
  • Karizmasına hayranım.Üstüne dünyada bu kadar yakışıklı bir sedan daha yok.Ayrıca benzinciyle aramıza girdi ve iyiki de girdi.Artık benzinciye çok daha az uğrar,çok yer gezer oldum.Anladınız siz onu
    Megane II Privilege Dci 100 bg.
  • alfa 156 2,0 ts exe sr.

bu arabanın hayran olunmayacak yeri yok zatende

hani bıktıran tarafını sölüüm ben size kızların ilgisi....

arabamla biz çok alçak gönüllüyüzdür zaten mükemmelliğimizi buna borçluyuzdur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En çok beğendiğiniz bayan?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • onu her halinle seviyorum:)
  • Sorunu anlamadım beyenmek ne demek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmisir -- 10 Ekim 2007; 23:15:17 >
  • ŞİRİN BEBEĞİM BENİM GETZİM
  • en sevdiğim tarafı yakında değiştirilecek olması
  • Arka koltuğu yatırıp alabildiğince doldurmasını seviyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hmisir

Sorunu anlamadım beyenmek ne demek?

Evet arkadaşlar Y değil Ğ lütfen biraz dikkat,
  • onu hem seviyorum hem sevmiyorum
     ARABANIZIN EN BEĞENDİĞİNİZ YERİ VE TARAFLARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 11 Ekim 2007; 1:10:27 >
  • içine binince konforunu seviyorum. yoldayken güven vermesini, yola yapışmasını, easytronic ile vites değiştirmemeyi, rahatlığını, birde karizmasını severim keratanın. astra başka canım.

herkes kendi arabasını över yani.
  • arabayı sürerken arada ferrari gibi sanıyorum içini vede bastıkça basıyorum seside kulağa güzel geliyo ama ne yazıkki sonradan bir marea olduğunu anlamak güzel olmuyo
  • Koltukları, klima göstergesi ve paneli, uzun burnu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boldshark -- 11 Ekim 2007; 2:35:25 >
  • sunroofunu seviyorum
    bide aniden direksiyonu çevirdiğinde, yolu kolay kolay bırakmayışını seviyorum
  • VALLA MAŞAALLAH MAŞAALLAH..NE TAKSAM YAKIŞIYO EN ÇOK ONU SEVİYORUM...
    FİLM..PORT BAGAJ..YAN BASAMAK..ÇELİK JANT..KROM PARÇALAR..XENONLAR..MÜZİK SİSTEMİ..İSTEDİGİM HIZA ANINDA ULAŞABİLME..AYRICA VE AYRICA MUCİZENİN TAAAAA KENDİSİ VW CADDY..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ==>KAPADOKYALI<==

AYRICA MUCİZENİN TAAAAA KENDİSİ VW CADDY..

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.