PO nun yeni gazını denediniz mi? bence deneyin ben çok memnun kaldım aracım daha fazla yol katediyor.
quote:
Orjinalden alıntı: efelerr
PO nun yeni gazını denediniz mi? bence deneyin ben çok memnun kaldım aracım daha fazla yol katediyor.
Sizden duydum.
Deneriz mutlaka.
quote:
İLK FIRSATTA ALIYORUM.
quote:
PO bayiilerinde genelde Milangaz satılır bu farklı mı?
Bir köstebek bulup işin sırrı nedir öğrenmek lazım.
hayır bu milangaz değil Po nun kendi çıkardığı gaz. ama her Po da satılmıyor. PO kendi gazını çıkarmaya başlamış. adını tam bilmiyorum sanırım POgaz diye geçiyor.en azından deneyin. ben yukarıda bahsettiğim gibi bu gazdan 30 litreye depomu fulledim ve 472 km gittim. işin sırrı gazda mı bilmiyorum
quote:
hayır bu milangaz değil Po nun kendi çıkardığı gaz. ama her Po da satılmıyor. PO kendi gazını çıkarmaya başlamış. adını tam bilmiyorum sanırım POgaz diye geçiyor.
Yakında yaygınlaşır zaten, bizim burada aygazın önünde sürekli kuyruk var, eğer diğer şehirde de öyleyse PO bu pazara göz dikmiş olabilir.
quote:
hayır bu milangaz değil Po nun kendi çıkardığı gaz. ama her Po da satılmıyor. PO kendi gazını çıkarmaya başlamış. adını tam bilmiyorum sanırım POgaz diye geçiyor.en azından deneyin. ben yukarıda bahsettiğim gibi bu gazdan 30 litreye depomu fulledim ve 472 km gittim. işin sırrı gazda mı bilmiyorum
1 lt lpg ile 15 km den fazla yol yapmış demek ki.. birkaç depo kullandıktan sonra tam sonuç alabilirsiniz..
98 model kartals şehirdışı kmde 175-200 arası yakıyor
polo classic 99 model 100bg, LPG fiyatı 1,76 ve şehir içi 240bin yakıyor benzin hariç ne diyorsunuz? Normalmi?
polo classic 99 model 100bg, LPG fiyatı 1,76 ve şehir içi 240bin yakıyor benzin hariç ne diyorsunuz? Normalmi?
Fazla.
BENCE NORMAL 130-150 BASMIŞSINIZ
quote:
Orjinalden alıntı: ZoMbEi
quote:
Orjinalden alıntı: ZoMbEi
merhaba arkadaşlar bende 2006 opel astra 1.6 njoy ve brc sıralı sistem var.ankara uşak arası 370 km ben akarada depoyu fullettim yaklaşık 35 lt aldı(lt fiatı 1.600 yani 56ytl).hızım hiç 110 un altına düşmedi gibi.hatta 130-150 arası gittim.ve 370 km de gazım bitti.gazı ank dan aldığım için 151 bin yakmış eğer başka bi yerde alsaydım 1.74 ten alacaktım ve 164 bin yakacaktı. sizce normalmi yakıtım?
arkadaşlar yakıtım normalmi?
ÇOK FAZLA BENDE 2001 MAREA VAR ODA 1,6 LPG DE 180 BİN YAKIYOR ŞEHİR İÇİ
quote:
Orjinalden alıntı: frozenrealm
ESKİŞEHİRDEKİ PO İSTASYONLARINDA LİKİTGAZ SATILIYOR ... NORMALDE SHELL İSTASYONLARINDA MİLANGAZ GÖZÜKÜYOR AMA ONLARDADA İPRAGAZ VARMIŞ DÜN ARAŞTIRDIM
quote:
Orjinalden alıntı: bmnankara
quote:
PO bayiilerinde genelde Milangaz satılır bu farklı mı?
arkadaşlar golfe en uygun LPG kıtı hangısı sızce ??? bır çok marka var ama hıc bırı hakkında bılgım yok
brc my 07 taktırdım megane 2 aracıma şimdilik memnunum...my 07 euro 3 ve 4 motorlu araçlar için üretilmiş...yol bilgisayarı ve diğer elektronik aksamda hiç sorun çıkarmadı şimdilik...ama genede diğer markalarıda araştır...senin aracından olupda dönüşüm yapmış örnekler bulursan kafandaki soru işaretlerini de giderebilrisin...
Arkadaşlar 2006 Model Doblo 1.4 klimalı aracım var şehir dışında 200Ykrş civarında sarfiyatı var. LPG taktırdığım taktirde ne kadar tasarruf edebilirim ve montaj ne kadara mâl olur. Teşekkürler...
quote:
Orjinalden alıntı: jedi_bayoz
Arkadaşlar 2006 Model Doblo 1.4 klimalı aracım var şehir dışında 200Ykrş civarında sarfiyatı var. LPG taktırdığım taktirde ne kadar tasarruf edebilirim ve montaj ne kadara mâl olur. Teşekkürler...
BENZİNE GÖRE AZ YAKIYORMUŞSUN. TAHMİNİM LPG. DE 130-135 CİVARI OLUR.
quote:
Orjinalden alıntı: jedi_bayoz
LPG sarfiyatı benzine göre %10-20 arası fazladır, yani 100 km de 10 lt benzin harcıyorsanız 11-12 lt civarı LPG harcarsınız. Bunu dikkate alarak, bulunduğunuz yerdeki benzin ve LPG fiyatlarına göre kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Kesinlikle kaliteli bir marka taktırmanızı öneririm.