Şimdi Ara

Arabanin yuruyeni hk. (Ustalar gelsin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracin on takimini yaptirdim . amitisor degistirdim. Bilyalari degistirdim. Tamami orjinal parca. Yaylara dokunmadim ama yine istedigim o sifir arac konforu yok. Yani su tok bisekilde emme hissini yakalatamadim. Bunun sebebi yayla mi alakali? Ya da degistirmem gerekli baska ufak aparatlar fln var midir bu kisimlarla baglantili?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Araç model nedir hocam anlaşılan boşa harcamışsın paranı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mand1ra_Hekimi -- 11 Nisan 2017; 16:10:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mand1ra_Hekimi

Araç model nedir hocam anlaşılan boşa harcamışsın paranı

2011 Citroen C5. Yaylari flndami degistirseydim acaba cozulurse cokeyim basina :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shifisitert -- 11 Nisan 2017; 16:12:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shifisitert

quote:

2011 Citroen C5. Yaylari flndami degistirseydim acaba cozulurse cokeyim basina :D

Yayları değiştirsende olmaz hocam citroenin pnömotik süspansiyonlardan takarsan olabilir yoksa citroen süspansiyon sistemi malesef alman araçlar gibi değil

• quote:

quote:

quote:

Yayları değiştirsende olmaz hocam citroenin pnömotik süspansiyonlardan takarsan olabilir yoksa citroen süspansiyon sistemi malesef alman araçlar gibi değil

pnomatık e gecıs yapılabılır mı uyumlumu ortak parçalar var mı on takımda?
  • pnomatıkten kasıt hydractıve 3 sanırım
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Çok pahalı hocam sadece süspansiyon değil kompresör filan da takılacak alt takımda çok fazla bi değişiklik olmayacak aracını satıp 2.0 olanları alsan daha ucuza mal edersin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kapi degisimi ya da boya?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Çok pahalı hocam sadece süspansiyon değil kompresör filan da takılacak alt takımda çok fazla bi değişiklik olmayacak aracını satıp 2.0 olanları alsan daha ucuza mal edersin

tabıkı oyle dusunmustum. Artık yaslanınca c6 falan alırsam anca. sımdılık bu yetrlı ama su sıfır aractakı konforu yakalayamıyorum o kadar masrafa ragmen. Acaba ınce detay varda benmı bılemıyorum dıye dusunuyorum. Ha birde su direksıyon yagını değiştireyim belkı ozaman birazdaha yumusak hıs alabılırım. Yanı direksıyonda bı tıtresım hıssedıyorum o bıraz rahatsız edıyor yanı yoldakı puturlar fln gıbı sankı oyle bır hıs

• Bende ds5 vardı sıfır sayılırdı onun bile süspansiyonları sertti ve çukurlarda pata küte ses geliyordu tabi ki iyi uol tutuyordu ama alman araçlar gibi hem yol tutup hem konfor ve sessizliği bir arada sunamıyor malesef

• quote:

Bende ds5 vardı sıfır sayılırdı onun bile süspansiyonları sertti ve çukurlarda pata küte ses geliyordu tabi ki iyi uol tutuyordu ama alman araçlar gibi hem yol tutup hem konfor ve sessizliği bir arada sunamıyor malesef

aslında o olay cok basıt ama bılerek yapmıyorlar sanırım. Youtube da teknık anlatımı var . ekstra parmak kadar bır parca var ufak salınımları ve darbelerı hemen absorbe edıyor. Nıtekım artık egeaya falanda koymaya baslamıslar. Ama almanlar harıcınde onu koyan pek yok nedenını anlamıs degılım. Ama bu bahsettıgım seyı benım gıbı on takımd egıstıkten sonra anlıyorsunuz. Belkıde sıfır yay taksam yınede sorunum cozulecektır. Zira spor yay takılmıs civic e bındım araba normal halıne gore cok değişmişt yumusacık olmustu suspansıyonları
  • Rolls Royce değil ki bu.o arabaya orijinal parça takmaya bile gerek yok.yan sanayi tak geç.alt tarafı bir citroen.
  • Ustalar varmi yine lolcu genclik grlmis konuya

• Fade to Black kullanıcısına yanıt
    Senin araban ne ?

• 38erciyes 3 kullanıcısına yanıt
    benim arabamın ne olması önemli değil.
    arkadaş motul yağ önerisi isteyen birine, arabasını küçümseyen bir tavırla milpet yağ tavsiyesi verdi.
    herkesin arabasının kendine göre değerli olduğunu hatırlatmak amacıyla yazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fade to Black

benim arabamın ne olması önemli değil.
    arkadaş motul yağ önerisi isteyen birine, arabasını küçümseyen bir tavırla milpet yağ tavsiyesi verdi.
    herkesin arabasının kendine göre değerli olduğunu hatırlatmak amacıyla yazdım.

Yav canım kardeşim yalana gerek yok. Ben sana milpet al dedim astra için mıydı neydı? Orada benı alıntılasaydın keske burda trolluk yapacagına.
    Dogru soyleuyenı 9 koyden kovmayın. Senın arabanın GM orjınal yagı 60 TL. Aynı spesıfıkasyon karsılayan Milpet yag zaten gm onayıyla satılıyor 45TL aynı yag farkı yok. Ben sadece bunu yazdım sen dalga geçtiğimi sandın. Bak guzel kardeşim dalga geçmiyorum ciddi ciddi MİLPET yağ al dıyorum sana motula 120 TL vermenın hiçbir geregi yok. 200 bın km de verecegın fazla parayla zaten motoru rektefıye edersın yanı açıkcası.
    Bak sana çok basit bir örnek vereyım belkı dalga gecmedıgımı cidden sana yardımcı oldugumu anlarsın:

http://milpet.net/tr/urun/4/ultra-ss-5w-40-yari-sentetik.htm

Şİmdi usttekı lınke gir. Bu yag BMW 3 ve 5 serisinin tum standartlarını karşılıyor. Ha diğer MİLPET yağlara bak vw standardından chreysler standardına herturlu sınıflandırmaları karşılıyor. ha neden ucuz? Çunku devlet fabrıka acana bedava arsa fabrıka vs tesvık verdı dolaysıyla adamlar bedava fabrıka kurdu patentı aldı urettı. Yoksa SAhte rakı tesısınde uretılen rakı değilki bu guzel kardeşim neresını anlamadınız yazınız alıntılayın anlatayım anlamadıgnız kısmı.

• shifisitert S kullanıcısına yanıt
    araç benim değildi başkası tavsiye istemişti.milpeti biliyorum 90 ve 140 numara lukoil ve milpet satıyorum ve kesinlikle aynı değiller.bir spesifikasyonu karşılamak yağın kalitesini arttırmaz kullanılabilir hale getirir, yağ bahsini kapatalım.
    sen aldığın amortisörün orijinal olduğuna emin misin yoksa orijinal marka falan gibi kandırmaca mı yaptılar? ve amortisor takozları da değişti mi?
  • http://www.hepsiburada.com/gm-orijinal-opel-10w40-benzinli-motor-yagi-4-litre-p-OTM652040

Bak 50 tlye dusmus orjınal gm yag. Hanı dandık degıl ucuz dıye dandık dıyemeyız. O kadar belge almıs vs vs. Yanı ben dedımkı tutupta 2.5 katı para verıp motul yag almana gerek yoktur diye. Ha 5 katı ver en pahalısını al istersen keyfın bılır. Ama astra vb herhangı bir arac için hatta benım araca uysa bende alırım bu yagı. Bak ben Total aldım c5 dızel 65 TL yagın fıyatı. Oda servıste bakım yaptırdıgımdan dolayı. Ama bundan sonra 45-50 tl cıvarı satılan Lubco yada titanium Lubrico dıye yaglar var onları alacagım cunku Totalden daha kalıtelı ve daha ucuz. İsteyen araştırır hatta bıkere kullansın gorsun. Lubco marka Petro Canada urunu Dunyanın en kalıtelı yaglarını ureten Petro canada. Hemde tr de uretılıyor lubco. Titanıum Lubrıco ıse rus malıydı eskı aracımda kullanmıstım castroldan ıyı cıktı ve castrolun yarı fıyatınaydı. Çıkan yaga baktı usta eskımemıstı yag oda sasırdı. Tabı kullanmayan bılemez. Ha ben kımyasal test gerçeklestıremedım ama uzun sure kullandım ve gozlemlerımız bu oldu sıkıntı da cıkartmadı. Herkes korkar belkı kullanmaya ama adamlar herturlu standartları karsılamıslar yanı ISO belgesını ben vermıyorum, o kadr opel, vw vs standartların onayı mevcut o onayları da ben vermedım. Ha bana satışlardan komısyonda veren yok. Ama napalım kullandım sıkıntı yasamadım burda paylaştım. Ha kullanıp sıkıntı yasayan olduysa buraya yazsın ben zarar gordum dıye bende kullanmayı bırakayım. Tabı fake degılse :D

• quote:

araç benim değildi başkası tavsiye istemişti.milpeti biliyorum 90 ve 140 numara lukoil ve milpet satıyorum ve kesinlikle aynı değiller.bir spesifikasyonu karşılamak yağın kalitesini arttırmaz kullanılabilir hale getirir, yağ bahsini kapatalım.
    sen aldığın amortisörün orijinal olduğuna emin misin yoksa orijinal marka falan gibi kandırmaca mı yaptılar? ve amortisor takozları da değişti mi?

Şimdi onu da dusunuyorum. Belkı amortısor orjınal degılse bı sekılde kandırmaca vs olabılır sıye. Malum ulkemız dolandırıcı doldu. Orjınal servıse goturup baktıracagım oyle bısey cıkarsa yazılı onaylı kagıt alıp ysal yollara basvuracagım. Ama benımle beraber bıkac kısı daha aynı seyı yasarsa ancak o zaman savcı dava acabılır. Boyle garıp bı ulkedeyız
  • shifisitert S kullanıcısına yanıt
    amortisor takozlarına da baktır.eskidiyse tat vermez.
  • quote:

amortisor takozlarına da baktır.eskidiyse tat vermez.

Tamamdır onlarda degısmıstı sanırım. Yınede baktırayım sagol
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.