Şimdi Ara

Arabamızı satıp yerine yeni araba alacağız.. 70-85 bin arası tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BekirARSLAN

85 bine astra sedan 1.4 alırsınız düşük km 2017 model bulabilirsin.
    astra nın donanım olayını bir türlü çözemedim.. hangisi donanım olarak daha iyi veya hangisi motor olarak daha iyi ?
  • Ds5 dedin ve beni kalbimden vurdun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EmreAkgndz E kullanıcısına yanıt
    1.4T alabilirsiniz hocam 1.6 atmosferik motorlar biraz hantal donanım olayına gelince sport paket tercih edin. Tabi Sedan için diyorum. Bende Sedan edition plus var sport donanım alacaktık bulamadık mecbur bir alt paketi altik tek eksiği yağmur ve far sensörü. Yakıt yönünden benzin biraz can yakar. Sivas gibi bir yerde şehirici sakın kullanımda 7.5 - 8 litre geziyorum. Uzun yolda 120 yi geçmezseniz 5 - 6 litre arası. 90 ile 4 buçuk falan alıyorum ben sivas kayseri arasında.

Hb kasalar hakkında pek bilgim yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6460740D9

Size araç önermeyeceğim ancak o paraya sizin yerinizde olsam 2016 model ve üzeri 50.000 km maksimum olacak şekilde araç bakardım. D sınıfı bile olsa eski araç her zaman arıza riski taşır. Sonuçta metal yorgunluğu diye birşey var.
    2012 model arabada ne metal yorgunluğu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreAkgndz

ciddi derecede civic hoşuma gitmiyor.. o yüzden hiç düşünmedik bile :)

Alıntıları Göster
    pişman olman piyasa arabası konforlu masrafsız bir tane var satlık ilan vereyim
  • Hyundai accent blue kullanıyorum ağırlıkta.
    Bence hyundai'ye pek bakma hocam. Kia'yı bilemem.
    Motor olarak güzel. Acayip canlı motor 1.6crdi.
    Ama iç işçilik olarak ne bileyim ya. Her yer sert plastik.
    Soğukta göğüslükten gıcır gıcır plastik sesi geliyor. Daha önce garanti'den göğüslük söküldü takıldı. Geçer gibi oldu, ancak hala artarak devam ediyor. Soğuk havalarda olurdu eskiden, motor ısınınca geçerdi. Şİmdi soğuk sıcak dinlemiyor. Komple ses va.r
  • bence 508 yerine c5 değerlendirebilirsiniz.
  • Öncelikle listede DS5 ve 508 varsa diğerlerini eleyin. Özellikle DS5 in yanında Cerato Astra bunlar araba değil. MCP şanzıman konusu da abartılıyor.
  • Kulaktan dolma bilgilerle insanları yanıltmayın. 6-7 yaşındaki arabada metal yorgunluğu olmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirARSLAN

1.4T alabilirsiniz hocam 1.6 atmosferik motorlar biraz hantal donanım olayına gelince sport paket tercih edin. Tabi Sedan için diyorum. Bende Sedan edition plus var sport donanım alacaktık bulamadık mecbur bir alt paketi altik tek eksiği yağmur ve far sensörü. Yakıt yönünden benzin biraz can yakar. Sivas gibi bir yerde şehirici sakın kullanımda 7.5 - 8 litre geziyorum. Uzun yolda 120 yi geçmezseniz 5 - 6 litre arası. 90 ile 4 buçuk falan alıyorum ben sivas kayseri arasında.

Hb kasalar hakkında pek bilgim yok.
    7,5-8 litre baya iyiymiş :) şu an astra yı yedeğe attık hocam teşekkür ederim ilginiz için
  • quote:

Orijinalden alıntı: sey_47

Hyundai accent blue kullanıyorum ağırlıkta.
    Bence hyundai'ye pek bakma hocam. Kia'yı bilemem.
    Motor olarak güzel. Acayip canlı motor 1.6crdi.
    Ama iç işçilik olarak ne bileyim ya. Her yer sert plastik.
    Soğukta göğüslükten gıcır gıcır plastik sesi geliyor. Daha önce garanti'den göğüslük söküldü takıldı. Geçer gibi oldu, ancak hala artarak devam ediyor. Soğuk havalarda olurdu eskiden, motor ısınınca geçerdi. Şİmdi soğuk sıcak dinlemiyor. Komple ses va.r
    ne hyundai ne de kia deneyimimiz oldu.. yakın çevrede kullananlarla bir görüşmek lazım nedir neyin nesidir gibisinden..
  • quote:

Orijinalden alıntı: thormentor

bence 508 yerine c5 değerlendirebilirsiniz.
    508 i eledik.. c5 i hiç düşünmedik sanırım hoşumuza gitmiyor c5
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank W.

Öncelikle listede DS5 ve 508 varsa diğerlerini eleyin. Özellikle DS5 in yanında Cerato Astra bunlar araba değil. MCP şanzıman konusu da abartılıyor.
    ds5 i ciddi derecede istiyorum lakin şöyle bir durum var yetkili bayiden almamız mümkün olur mu ? o önemli bizim için aksi takdirde kullanıcıdan almak istersek kredi çekmemiz gerekiyor ve bu durumda yetkili bayinin faizinden kat kat fazla faiz ödeyeceğimiz anlamına geliyor..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.