Şimdi Ara

ARABAMI CARPTIM ACİL YARDIM PLS ANLAYANLAR...!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • orası lokal boya ile 120 komple 250 ye patlar. medium ayar pasta ile ovarsan biraz kapatır ama sanırım orası plastik arabanın o yüzden işe yaramayabilir turtle waxİin rubishing compound diye kırmızı kapaklı bir ürünü var onla ovarsan bastırmadan belki geçirebilir.

Orjinalden alıntı: geberit

orası lokal boya ile 120 komple 250 ye patlar. medium ayar pasta ile ovarsan biraz kapatır ama sanırım orası plastik arabanın o yüzden işe yaramayabilir turtle waxİin rubishing compound diye kırmızı kapaklı bir ürünü var onla ovarsan bastırmadan belki geçirebilir.

Off Naptın Abi ben 15 20'ye kapatabilrmym die dusunuorm walla orenci adamız pederle papaz olmadan halletmem lazımda dediğin cok pahalı kacıo en minumum şekilde nasıl yapabilrm rutus onerdi arkadaşıımn teki ya cokuk onemli diil sadece boyayla kapatırsam cokuk gozukmez bana en makul durumunu onerirsen sewinrm...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bulgur King

ehliyetsiz nasıl kullanıyorsun o arabayı

Basbaya Gaza Basınca Cokda Guzel Gidio Hiç Bi Problem Olmuo Ayrıca Ehliet Bekliorz Son Sınava Girdik Rahat Ol Sen

Orjinalden alıntı: TheGu4rdian

quote:

orası lokal boya ile 120 komple 250 ye patlar. medium ayar pasta ile ovarsan biraz kapatır ama sanırım orası plastik arabanın o yüzden işe yaramayabilir turtle waxİin rubishing compound diye kırmızı kapaklı bir ürünü var onla ovarsan bastırmadan belki geçirebilir.

Off Naptın Abi ben 15 20'ye kapatabilrmym die dusunuorm walla orenci adamız pederle papaz olmadan halletmem lazımda dediğin cok pahalı kacıo en minumum şekilde nasıl yapabilrm rutus onerdi arkadaşıımn teki ya cokuk onemli diil sadece boyayla kapatırsam cokuk gozukmez bana en makul durumunu onerirsen sewinrm...

Sen en iyisi rötuş yap oraya fırçayla.siyah zannedersem siyah bi boya al yap diycem ama oda tutmaz siyah akrilik boya alıcaksın fırçayla yavaş yavaş ince ince boyuyucan beyazlamış yerleri.başka bi yol ise bence farketmez siyah olduğu için ama kaputu açıp orada metal plakada yazan boya kodunu alıp aksarayda boyayı yaptırıp sürecen bu uzun bi yol siyah araba için.

• quote:

quote:

quote:

Sen en iyisi rötuş yap oraya fırçayla.siyah zannedersem siyah bi boya al yap diycem ama oda tutmaz siyah akrilik boya alıcaksın fırçayla yavaş yavaş ince ince boyuyucan beyazlamış yerleri.başka bi yol ise bence farketmez siyah olduğu için ama kaputu açıp orada metal plakada yazan boya kodunu alıp aksarayda boyayı yaptırıp sürecen bu uzun bi yol siyah araba için.

Tamam Kardeşim Deniycem Bu Dediğini Umarım Fark Ettirmez ya :)

• Çöp Konteynır'ına mı vurdun? Çünkü biraz fazla göçmüş de. Eğer kasa plastikse bilemiyorum ama metal tarzı yerleri vakumla çekme diye bi olay var. Opel kullanmadığım için bilemiyorum...

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

Çöp Konteynır'ına mı vurdun? Çünkü biraz fazla göçmüş de. Eğer kasa plastikse bilemiyorum ama metal tarzı yerleri vakumla çekme diye bi olay var. Opel kullanmadığım için bilemiyorum...

Bildiğin Çop Bidonu Ya Sokakta Duran plastik kasa abi ya napcam walla şaştım kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGu4rdian -- 29 Ekim 2008; 19:37:01 >

quote:

Çöp Konteynır'ına mı vurdun? Çünkü biraz fazla göçmüş de. Eğer kasa plastikse bilemiyorum ama metal tarzı yerleri vakumla çekme diye bi olay var. Opel kullanmadığım için bilemiyorum...

Bildiğin Çop Bidonu Ya Sokakta Duran plastik kasa abi ya napcam walla şaştım kaldım

Parlaklık farkı olur tabiki sonuçta vernik tabakası olmıycak orjinali gibi olmaz ama çakılmamasını sağlayabilir sonuçta amaç çakılmaması anladığım kadarı ile.

• iyi olmuş
  • @screammer hocam o derdim diil boyayı kapatsam hiç bi olay kalmıcak onu dusunuorm :D
  • Arkadaşım git söyle babana nolucak? Zaten suç sende değil babanda. Daha reşit olmayan adama araba teslim ediyor. En fazla vaaz verir, yarın sanayiye götürür. Bende zamanında park ederken kolonlara sürtmüştüm baktım olucak gibi değil söyledim konuştu konuştu, ben dinliyor gibi yaptım bitti gitti...

Arkadaşım git söyle babana nolucak? Zaten suç sende değil babanda. Daha reşit olmayan adama araba teslim ediyor. En fazla vaaz verir, yarın sanayiye götürür. Bende zamanında park ederken kolonlara sürtmüştüm baktım olucak gibi değil söyledim konuştu konuştu, ben dinliyor gibi yaptım bitti gitti...

Dostum Bu İlk Wukuat Diil Bir Rahatsız Ettiyse Yazmassın Bişii Olur Biter .....Ben Sadece Yardım İçin Açtım Konuyu Babamdan fazla Vaazı Sen Veriosun

• quote:

quote:

Arkadaşım git söyle babana nolucak? Zaten suç sende değil babanda. Daha reşit olmayan adama araba teslim ediyor. En fazla vaaz verir, yarın sanayiye götürür. Bende zamanında park ederken kolonlara sürtmüştüm baktım olucak gibi değil söyledim konuştu konuştu, ben dinliyor gibi yaptım bitti gitti...

Dostum Bu İlk Wukuat Diil Bir Rahatsız Ettiyse Yazmassın Bişii Olur Biter .....Ben Sadece Yardım İçin Açtım Konuyu Babamdan fazla Vaazı Sen Veriosun

Tamam o zaman son vaazımda şu olsun; ehliyetsiz kullanmayın şu laneti...

• Kardeş arabanın markası ne Antalyada olduğuna göre 124 yada serçe olma ihtimali yüksek şaka bir yana gerçekten çok kötü bir durum eğer araba eski değil yüksek modelse insanın içi cızz ediyor

quote:

quote:

Tamam o zaman son vaazımda şu olsun; ehliyetsiz kullanmayın şu laneti...

Anlamıorm Ehlietsiz le Ne alakası var gittim cop kutusuna geri gelirken carptım dikkatsizlikten ehlietsiz kullanmam tamam teşekkurler .....

@servecold 2008 Opel Corsa Guzel Kardeşim Harbiden Cız Edior :D

• quote:

Resimi daha yeni gördüm kardeş sana kestirmeden diyeceğim tek şey servise git çünkü eziklik var yabancı araçların masrafı ne tutar bilmiyorum ama herhangi fiat bir araçta bu tür hasarın maliyeti 150 - 200 ytl arasında.Tekrar geçmiş olsun ;(

Orjinalden alıntı: servecold

quote:

Resimi daha yeni gördüm kardeş sana kestirmeden diyeceğim tek şey servise git çünkü eziklik var yabancı araçların masrafı ne tutar bilmiyorum ama herhangi fiat bir araçta bu tür hasarın maliyeti 150 - 200 ytl arasında.Tekrar geçmiş olsun ;(

Ne Güzel Yardımcı Oldun Saolasın Dostumda Orencilik Su Anda Ona Bişi Yapamıcam Ama Boyayla Kapatmaya Calısacam Olursa Olur Olmazsa Yapcak Bişi Yok :
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.