Şimdi Ara

Arabam Yüzünden Çevremdekiler Dalga Geçiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar babam ikinci araç olarak Şahin aldı. Annem ve ben kullanıyoruz. Annem diğer arabamızı süremiyordu, ben de yeni arabayla kaza yaparsam sıkıntı olur diye Şahin aldık. Okula arabayla gidince adım apaçiye çıktı. Araba tamamen orijinal aslında çelik jant bile yok. Her yerinden ses geliyor, gokart aracı gibi. Direksiyonu yüzünden kollarım ağrıyor. Arabayı kullanırken yolu hissediyorum, şase, direk filan araçta yok sanırım . Yanlamak desem motor aracı zor kaldırıyor, gaza bassam gitmiyor zaten ne yanlaması. Efendi efendi kullanıyorum ama arabamdan utanır oldum. Kullanmak işkence gibi ancak ben arabamı çok seviyorum. Okula millet yeni arabalarla gelince kıskanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Babana bunun onur kırıcı bir araba olduğunu söyle.

• Merhaba hatırlarsan ben araba arıyordum ama bütçeye uygun ve beğendiğim hiçbir şey yok beğendiklerim pahalı ucuzları da beğenmiyorum. Şimdi şahin de olsa almaya karar verdim eğer aracın motor ve ön takım iyiyse talibim hocam.
    Edit: Yeni okudum da vazgeçtim hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChuckBartowski. -- 28 Ekim 2015; 21:49:17 >
  • Hangi okul özel üniversite değildir inş :D

• Dalga geçenlerin çoğu kış gelince "Kanka durakta g*tüm dondu beni de eve bıraksanağağağa" diyecekler. Fazla kafana takma.

• Olmayan şeyle dalga geçmişler...

• quote:

Orijinalden alıntı: ChuckBartowski.

Merhaba hatırlarsan ben araba arıyordum ama bütçeye uygun ve beğendiğim hiçbir şey yok beğendiklerim pahalı ucuzları da beğenmiyorum. Şimdi şahin de olsa almaya karar verdim eğer aracın motor ve ön takım iyiyse talibim hocam.
    Edit: Yeni okudum da vazgeçtim hocam

Hocam bahçeye bakınca arabanı izlemek güzel oluyor ama yeşil ışık yanınca yanımdaki araçlar hızlı hızlı beni geçerken, benim arabanın motorunun deli gibi ses yapıp, yavaş gitmesi beni deli ediyor.
    Keko arabası diyorlar ama alakası yok bence. Millet arabayı bağırtıyon diyo, benimle alakası yok ki.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • süper bence çok tarz bir araç ciddiyim. sırf kullanan kesim yüzünden adı kötüye çıkmış bir araba yoksa tasarımındaki sadelik sert çizgiler... kübizm akımını en iyi yansıtan araçlardan biri bence sev arabanı ve arkadaşlarına da böyle anlat.

edit: motoruna baktır ama teknik aksamın geliştirilmesi lazım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi APOTHEON -- 28 Ekim 2015; 21:54:35 >
  • Otomobilgini kullanıcısına yanıt
    Takma başkalarını bizde de focus var yazlıkta arabayı sürttüm vermiyorlar. İyi kullandığımı biliyorlar bir anlık dikkatsizlik
    Apaçilik yapmıyorsan sorun yok bence herkesin bütçesi aynı değil sonuçta

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.