Şimdi Ara

Arabam yolda giderken çok titriyor. tekerlek ile ilgili sorun, nasıl çözebiliriz. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
134.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Benim araçta hafif bir titreme vardı düz yolda sanki bozuk yolmuş gibi titriyordu. Lastikler değişince bişi kalmadı. Eski lastiklerin yanağı çok çatlaktı.
  • 2008 2.2crdi santa fem var. bir süredir belli devirde( hızda değil) arabada titreme oluyor idi, ayağı gazdan çekince duruyor, burada ouyunca akiste sorun olabileceğini düşünmüştüm, daha önceden dönüşlerde tık tık ses vardı, ona bağlı olarak problemin arttığını düşündüm. dün dinamo ile ilgili sıkıntı çıktı, motor koruma kapağı kaldırılınca 1 enjektör borusunda hafif gevşeklik görüldü, sıkıldı. titreme kalmadı. demek enjektöre giden basınç artınca boruda kaçaktan dolayı basınç düşüyor ve o silindirde yeteri kadar patlama olmuyor , bu da sarsıntıya sebep oluyor imiş.
  • Konu eski ama yazmak istedim. Aracim 2006 model volvo s60 2.0 t lpg li otomatik vites. Benim araba da yolda giderken gaza bastığımda bazen aşırı titreme bazen de cok az titreme yapiyor. Bazem bu titreme iyice azaliyor. Titreme daha cok saga sola sallama gibi ama bunu her zaman yapmıyor. Gazi birakinca titreme gidiyor.

    Sorun aks olsa. Her zaman gaza bastığımda her hizda yapar diye düşünüyorum. Motor kulagi olsa o da her zaman yapar. Acaba bujilerden birinde sorun olur da tam atesleme yapamazsa da böyle ciddi sallanti seklinse kendini belli eder mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.